sista dagen på 2011


igår lekte jag med liz på dagen, dumpade henne för att hon skulle förfesta. jag pep iväg till gymmet & kände efter två vilodagar att jag äntligen kommit en lite bit påväg när de gäller träningen, skönt! kom hem vid 22:30 från gymmet, duschade & svärvade om kläder, plockade upp flickorna & så mös vi på kroken bland alla fulla människor. svängde förbi en vän när dem ville skaka rumpa på bedarö. åkte hem & sov med liz, en stund iaf. 
idag har jag sprungit runt & rensat upp i lägenheten som såg ut som en riktig ungkarlslya, nu är den ok tills pappa kommer hem imorgon!!!! LYCKA
nu är trossen snart färdigpackad så ska jag bara tanka & handla groggvirke sen beger jag & polon oss till vällingby där nyår ska "firas" med middag & lite party.
PUSS & gott nytt fjantigt år alla kära & okära! 



men yeyeye, klockan är bara siffror


dagen har spenderats med elin_elut. inhandlat en nyårs"outfit" om jag skulle vilja hitta på ngt kul på lördag. har inte så mkt mer att dela med mig av. kanske dags att försöka sova lite, dejt med liz imorgon fm. 
så jävla kul att ligga & vrida & vända i sängen några timmar till (för 11e natten i rad)!
tjolahopp



2011-12-29


igår gav jag mig själv en vilodag från gymmet, blev kycklingsallad innan jag åkte till älskade liz & jacob för att gå på hockey. mös med iza i hallen & därefter bar de iväg hem för att fixa till oss lite för en vända på kroken (nyktert). kom hem sent inatt så jag vaknade nyss, TJOO HOO första natten jag kunna sovit bra på rätt länge!
nu ska jag fixa iordning saker & mig själv, sen där de nog av inmot stan för lite shopping! 
TJA

avslutar året med en av dem sämsta dagarna i mitt liv!


vad har hänt? en liten personförändring kanske(?) min illska på saker & ting brukar jag kunna bearbeta bort på gymmet, men inte ikväll. ikväll blev de min svaghet ist. jag vet inte riktigt om jag är arg, mer besviken, sur, ledsen (och allt sånt där) i en "vacker" blandning.
nu blir de majs & tomater med citronvatten till middag.
sov gott alla oklumpiga & vackra människor, de kommer nämligen INTE jag kunna göra............



men fy


hela mitt liv vändes upp & ner under en lunchfika på stan. hoppas detta är ett tecken till något bättre trots allt. även fast de absolut inte känns som de nu. så less på dessa plötsliga förändringar, när jag inte ens väljer dem själv. 

mvh planetens klumpigaste individ som aldrig har koll på någonting. 

typiskt mig


dags att sluta ha tandborstar som hobby när man har 5 st tandborstar i badrummet.. :)



promenix med liz! WOOPWOOOP

min alldeles egna carina!


carina min finaste vackraste coach, fy vad jag har saknat dig! tusen tack för alla supersöta kommentarer! :)


juldagen & annandagen, trams


gårdagen blev spontan, mös med liz på dagen & planerade inte direkt någon utgång i nynäs. skypade med min tröttis syster som skulle fira jul, tackade till tusen för min julklapp från kanada & pratade massor om livet & planerna. 
fick ett ryck vid åtta tiden, så de blev dusch, grogg & hoppa i partykläder. en snabb förfest med iza och marie för att sedan träffa massa fina människor ute. lite efterfest till ögonen ville sova, då var de dags att knalla hemmåt (skönt att både för & efterfest var i samma byggnad som jag bor i). :)
tillät migsjälv att ligga inne och nyktra till heeeela dagen (resulterar dock i sämst sömn på natten), så pep iväg till gymmet mellan 21-22. nu har jag krypit ner i sängen nyduschad med tända ljus. 



min alldeles egna roxymössa från syster & morgan, inte ens okej att andra provar den. bara MIN! :)



yeeey! 2011-12-25


näst värsta dagen efter min födelsedag är över (julafton alltså), gårdagen blev slö precis som jag lovat mig själv, handlade julklapparna på morgonen, besökte familjen lager/hellman & gav barnen deras julklappar, sen hemmåt för julmat & sova, sen drog jag till gymmet mellan 20-21, sen svensson svensson & sällskapsresan och sen slumrade jag in.. så ja gott folk, hur många tränade sin älskade kropp på julafton? juste! suckers! ;)

och idag är ju den berömda JULDAGEN, för mig en helt vanlig söndag fast folket runt om mig är lite galnare och vill festa. får se om de blir myskväll eller nykter utgång. de första känns mest lockande nu faktiskt. 
pappa for utomlands imorse, så happ. ensam en vecka, igen.. skönt men snart kryper sig ensamheten på igen. men de är också mysigt. :)

Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser
Börja om igen
Aldrig börja om igen

BRAHUMÖRDAG IGEN! TJOHOOOOOOO! 



WOOPS


Är de bara jag som är extra skicklig såhär till jul eller?
jag bryr mig inte så mkt om julen i år (de var liksom min, pappa & farfars grej), men skulle iaf ner & handla tre stycken julklappar till dem jag kommer umgås med i jultiderna. och vad lyckas jag med?
jo, jag kom iväg mot centrum i tid, MEN jag lyckades lägga plånboken på biltaket och köra iväg....... märkte de nere på parkeringen i centrum. HAPP. knallade ner till banken och spärrade kortet, gick till polisstationen & polismannen började anteckna, när jag berättat klart om innehållet i plånboken ringer pappa & berättar att en kompis pappa har hittat den. HAPP igen. då har jag ändå inget bankomatkort (dock kontanter som jag tog ut på banken). gick till systemet & köpte lite starköl som tack.
paketet med saker till skåne är ivägskickat, pappas lilla julklapp är köpt, nu är de bara pappas tjej kvar. men de fixar jag imorgon. 
nu tänker jag hänga lite på blocket, äta & vänta in kvällen då de är lite träning. 

tja!



2011-12-22


godmorgon alla fiender & icke! 
under joggingturen igår kom jag fram till att just löpningen har blivit ett litet ångestmoment sen lumpen, och de var så skönt att bara få springa sig trött utan att känna press på förbättring, tid & puls.

idag ska jag:
- fixa lite julklappar,
- träna &
- leta ny bil.





2011-12-21


varje dag sen jag kom hem har gått ut på att ta itu i saker, småsaker som fyller upp hela dagarna. idag har jag städat ur & tvättat polon (så folket kan börja komma & kolla på den), köpt frimärken/postat julkort, köpt presentbrev som ska skickas iväg imorgon, fortfarande packa upp allt från luleåpackningarna, söker studentboende (om jag nu ska börja plugga) osv.
men i eftermiddags kände jag att de fick vara nog, måste göra något man mår lite bättre av så tog mig i kragen & ställde på gymkortet en månad, köpte hem en ny tränings mp3 (eftersom jag trampade sönder min ipod för ett tag sen), så nu får de bli andra bullar. tänkte tillbaka på tiden då man stod uppe på gym on the web morgon & kväll, kändes som att jag levde där ett tag. vad hände med de? känns inte som att jag gjort en armhävning sen muck! 
överväger om jag ska ta en liten löprunda nu ikväll (kommer avlida utan musik), men så får de bli!

min webcam vägrar så bjuder på ngn äldre bild. HEJSVEJS!



bjuder på en norrländsk bild från i sommras



tycker inte om att prata allvar


tycker inte alls om att vara seriös. att behöva berätta saker som man inte vill höra. men efter två timmar på blocket så verkar min kära polo inte direkt svårsåld. och de är med gråt i halsen jag måste berätta de för honom imorgon, att han kanske åker ifrån mig redan då. men jag hoppas inte. min tid med min pärla får inte ta slut redan.
några "friska" ville hämta honom redan ikväll men jag sa "icke sa nicke". hoppas dem inte ringer tillbaka! två supersöta föräldrar har ringt och vill att sonen & dottern ska få en "första bil", de kändes mer okej, polon är min läromästare (precis som en snäll häst). jag vet att han sköter sig bra liksom. nej nu blir jag för blödig över min älskade pärla som typ står mig näst närmst hjärtat. EN BIL LIKSOM, men för mig är han ett levande ting. okej! tyck att jag är psykiskt störd, de är helt okej! men polon är fortfarande polon.
känns som att jag är otrogen mot en vän när jag sitter & tittar på nya bilar på blocket...
jag kommer typ gråta imorgon. gonatt!





så jävla bra dag idag


visst! nu har catarina lyckats skjuta upp rätt viktiga saker alldeles för länge så idag blir de en "ta tag i massa saker"-dag. startade dagen med att kolla saldot på ett presentkort jag fått (så de används innan tiden är ute), anmält mig till bostäder OM jag vill börja plugga om en månad. Nu återstår:

- köpa frimärken till mina julkort
- lägga ut min pärla på annons :'(
- få iväg lite saker till skåneland
- betala räkning
- kontrollera mitt sparkonto & fonder (legat och kollat på korkad blondin på lyxfällan imorse, nu är jag livrädd)
- OCH MASSA ANNAT BOORING. men fy tusan vad jag är värd ngt fint efteråt! :)

--------------------------------------------------

dagen blev inte riktigt sådär bra kanske, kom ner på stan då magen ville döda mig innefrån. sällskapade pappa när han åt julbord till lunch, blev en sväng till affären och nu tänker jag självdö i min säng. GONATT!



bättre dag idag, japp!


gårdagen var absolut ingen dålig dag, sånna dagar kommer & går hela tiden i mitt liv. kvällen spenderades i mjukiskläder i levande ljus sällskap. 
vaknade av mig själv vid 8 tiden idag, tanken var ju att jag skulle ge årets julkalender en sista chans, men somnade innan telefonen hade laddat klart så larmer fick vara inställt på 08:30.
idag har jag packat upp allt mitt skit som jag dragit hem från luleå, garderoben min blev glad när nykomplingar trillade in, alltid uppskattat. nu planerar jag en "hämta dator på posten" dejt med en vän, måste fixa polon efter hemfärden från luleå, nya vindrutetorkare vore ju bra att ha. så pappa fixar under dagen! :)
nu hämtar pappa mig för en lunch på stan typ, PUSS





planetens konstigaste 4de advent


vaknade upp innan min stjärna, så smet iväg & köpte färskt bröd & bjöd senare på liten hotellfrukost a la catarina. eller skit samma, orkar inte ens skriva mer idag. är hemma i nynäs iaf, kom hem igår lagom till elins kalas. 
återkommer säkert om någon dag. 



ingen skillnad sen sist


VARNING FÖR CRYBABY TEXT
tankarna om framtiden snurrar mer än någonsin, förmodligen för att jag aldrig varit tvungen att göra ett sånt här val förut. men vad jag än väljer & var jag än hamnar så blir de nog bra, på ett eller annat sätt. snart är jag hemma igen & efter mycket kvalitetstid med mig själv, mw3, fina vänner & pappa så kommer nog mitt val vara de bästa för "alla" parter.
 jag har iaf haft avrustningsdagar här uppe i luleå, lämna in allt som tillhört mig i ett & ett halvt år. de känns så bra, är klar i grönt (JÄTTEKLAR). men luleå bär på några värdefulla skatter som nu tillhör mitt hjärta. och de gör ont att åka ifrån, morgondagen kommer kännas som när jag åkte från spanien, när jag, judy och sofia grät i varandras armar. vi insåg att inget skulle bli som de varit. och de gör ont. och morgondagen kommer nog göra lika ont. typ som en pungspark skulle jag kunna tänka mig. 

Idag fyller finaste Elin år, en vän i ur & skur. bevisade bara för någon vecka sen då de blev sleepover när jag inte ville vara hemma. så underbar hon är. fina fina fina du! värd de allra bästa! grattis finaste du.

de får nog vara allt för mig, imorgon packas polon. han har lovat mig att hålla hela vägen hem. hoppas han inte sviker mig. tja!


tjarå nynäshamn!


Hejdå för 5 dagar. sen kommer jag hem & stannar här till jag finulatt ut vad som står på tur i mitt lilla kaotiska liv. men julen och nyår ska bli lungt, lungt, lungt. spendera så mkt tid som möjligt med farsgubben min! 
Gårdagens kalas blev väll som förväntat, några miner som var väldigt trevligt att möta... och några inte.. jag höll i några lekar som elin hjälpt mig satt ihopp. han dock inte med alla då folk började bli lite glada i hatten när småtimmarna kröp sig på. gick och sa hej till en kompis en kort stund, sen tog jag kusinbarnet nellie upp till mig för att hoppa i säng. vi somnade i varandras armar vid 1 tiden. 
idag på dagen blev de lunch & lite lek med favvo  killarna. sen somnade jag som en stock, hände nämligen ngt mellan 01-05 som fick mig att blåsa upp en egen luftmadrass och sova på golvet i köket. så de blev inte så mkt sömn för mig. Men kul kväll var de. 



40åringen med ngra bilar i fejset



Fina familjen! 



09-12-2011


Igår var jag inne i stan & kollade på min kära vän iza och hennes klass när dem dansade, så sjukt duktiga! därefter shoppade jag loss på sthlms gator till en 40års present. kan lägga upp bild på slutresultatet när kalaset har varit. 
sov över hos käraste elin inatt eftersom lägenheten var full av släkt. lekte med elin till 12, sen planerat lite lekar till kalaset ikväll. elin har nu stylat mig & jag hoppas kalaset drar igång snart så jag kan gå och sova snart, inte sovit ut på hur länge som helst. 



f u


hoppas du är nöjd nu, tjarååå!

HJÄLP!


skulle smyga in till en kompis (som självklart låg & sov eftersom klockan var 01:45) & fråga när dem började jobba imorse för jag tänkte bjussa på frukost innan jag far hem till nynäs. och vad tror ni jag möter? första sekunden en jätte trött soldat som låg och toksov, och andra sekunden ett ryck & med vääärldens läskigaste min, han såg helt vettskrämd ut stackarn. och mitt hjärta stannade för någon sekund & jag sitter fortfarande och skakar. HJÄLP!



Typ såhär, i flera sekunder. och inte fan vaknade fanskapet heller! han gjorde de i sömnen....... :O

S N Ö 2011


jag blev inte så ledsen när snön kom igår. de är verkligen lagom lite.. och luften luktar gott på morgonen. så ja, nu har lite julstämning även kommit till norrland. sitter & spelar julmusik på jobbet, mysigt!
JUSTE FÖR TUSAN! igår hängde jag med min kära vän Frida till Helex (ett gym) & planen var ju lite kondition, brak & SIMMA. Men så blev de inte, ungen lurade in mig på Zumba...... Tänkte till tusen på min kära kompis elin där hemma som faktiskt kan skaka på rumpan. jag kände mig som en överfet elefant kring smidiga myror. MEN de var ju roligt. och JA jag har träningsvärk i "skaka rumpan & höfterna"-musklerna. så inatt har jag mest vridit & vänt runt i min lilla säng i mitt övervarma rum. Men de är lungt för IMORGON åker jag hem till sthlm, kompisdejter med joel & jed är inplanerade. ska nog även pussas lite med Sofies mysbjörn någon dag. åker upp till norr på söndag igen.


åh herre!


Kaotiskt väder i norr, massor massor massor med regn & de blåser så jag tror att polon kommer vara som ett frimärke på vägen idag. men sålänge snön inte kommer äre lugna puckar!
tänker massor på min gravida kompis där hemma som kämpar runt med sin mage, massa pussar till saralager.blogg.se


03-12-2011


sitter på jobbet & lyssnar på gladmusik, sånt som gör en lycklig. och de pirrar i magen, ska bli så fruktansvärt skönt att åka hem & slå upp livsboken och bestäma mig för en ny livserfarenhet. om de bli att plugga, resa eller jobba har jag inte en aning om. men efter att ha sett luleåkompisarnas tentor så kliar de lite i fingrarna att börja plugga, men detta humör pendlar något fruktansvärt. och jag antar att de är så de känns att sätta sig bakom skolbänken i tre år också. men att vända blad & att flytta och prova på ngt nytt får de att klia i fingrarna på mig. MEN de är inte förns den 8 dec jag kan logga in & kolla antagningen till nästa termin. och jag har ju lovat mig själv att bestäma mig OM jag vill börja plugga innan jag kollar om jag kommit in.
 Gårdagen var den sista fredagen jag inte ska sova bort här i luleå, så den spenderades med en "kompiskompis" på lite shopping, restaurang, cod & film. PERFEKT FREDAG!
 imorgon är de 4 december & ännu har ingen snö nått backen här uppe i norr, och de är ren f*cking j*vla lycka!! vill inte ens tänka tillbaka på hur de såg ut förra året vid jul, urscha! min jul ska nog spenderas framför mw3 under ett duntäcke! :) 
TJA!

 

RSS 2.0