en sjukt less tjej


jag som hoppades på att förkylningen skulle släppa tills imorgon, men icke. de blir plugg innan praktik. och vilken satans huvudvärk gud bjuder på ikväll, kommer ju inte lämna huset om de inte släppt till imorgon.
nej nu blir de pilla lite på tentan och litteraturen, så K U L !! .........


jag är helt slut


jag är verkligen världens sämsta morgonmänniska, jag mår illa & surar långt in på dagen om jag har riktigt otur när jag går upp såhär tidigt (idag stog klockan på 05:30). har fått slutat tidigare från praktiken varje dag, men trots de så hinner jag knappt komma innanför dörren innan jag somnar. idag vaknade jag ruggigt sent också & min ögon bara svider och vill helst att jag ska somna om på en gång. jag får endå inte plugg gjort när jag är på sånthär tröttishumör. så de blev till att kolla elsas värld & skicka myssms!
tredje och näst sista dagen på praktiken imorgon, fest på lördag. hämta rasmus på söndag.
out!


så sjukt trött man kan vara


min fina vän blev inskriven på sjukan över helgen, så de blev barnvakt från lördag kl 14 till morgonen därpå. hämtade henne på sjukan och sov i vibble en natt till. idag gick vi ut på våran första "praktik". kom hem vid 14:30 & toksomnade på spikmattan efter en varm dusch. vaknade för en stund sen och är nu mätt och belåten. dags att stänga ner fb chatten & dyka in i tentan, men de krävs fan mod för att ens öppna dokumentet. hur ska jag hinna till onsdag? tur att rasmus är borta säger jag bara.. :) saknar mina fina hemma i nynäs, en extra puss till min sara som tar hand om sjukt barn, mindre kul liksom! PUSS



mina fina vildingar!

2012-02-25


igår blev de varken spring på stan eller plugg, låg inne och kollade tv tills mina ögon inte orkade vara vaken längre. idag var ju tanken att plugga och sen ut ikväll, men fick ett samtal av en vän som behövde barnvakt då hon ligger inlagd på sjukan. såklart man ställer upp! de blir mys att umgås med favoritpojkarna.







inte riktigt överens med studierna..


mår betydligt mkt bättre idag än igår och jag använde min enda energi jag hade idag till att gå i affärer och mysa. hejdå rasmus i 9 dagar! så nu ska jag försöka dyka ner i böckerna och iaf få ett arbete inskickat. de kliar i hela kroppen på mig, jag vill verkligen sätta på mig finkläderna, gå ut, träffa mysfolket, dansa, snacka skit och ha kul. men om jag tittar på skoluppgifterna så håller inte riktigt dem med mig. dem anser att jag ska sitta inne hela helgen, plugga, friskna till & ruttna innifrån!




ojsan


inatt bröt en dunderförkylning ut i min kropp (inte så svårt att lista ut vem som har smittat mig), inte bra! nästa vecka har jag min första "praktik" så jag MÅSTE bli frisk till dess. de blir till att ligga inne och kura heeela helgen. attans också, detta hade jag inte räknat med. upp med hakan, de blir att varva varm dusch, plugg & sömn några dagar framöver nu. hoppas att alla kära vänner får en betydligt roligare helg än mig!



ganska dumt att gnälla kanske..

i väntan på bättre tider..

dagens mögliga disktrasa går till folk som fastnat i farligt bekväma rutiner & oförtjänt använder sig av sina pojkvänners välförtjänta pengar.
dagens solsken går till räddningspersonalen som befann sig vid olyckan och kämpade som odjur för att allt på dalhemsvägen skulle bli så bra de kunde.

ordbajs, out!

plugg.......


hade planera den perfekta "få mkt gjort"-dagen idag, men vaknade iskall & tillräckligt förkyld för att förstå att träningen får ligga på hyllan några dagar.. blir att fokusera på plugg ENDAST, R O L I G T!
delade in gr imorse & arbetet är redan klart, snabbt och smärtfritt! tjolahopp!


gotland är WOW


pluggmorgon, sen bar de av mot lasarettet för träning, bilen parkerad, utsikt över strandpromenaden & precis när jag kikar ut över vattnet landade ambulans helikoptern framför mina ögon, man blir bara så lycklig att man bosatt mig i en stad som har de som inte exempelvis nynäs har. vad händer påvägen till gymmet i nynäs? stöter på en & en annan alkis och skitsnackare.
nu blir de kapten röd & plugg tills min kära vän trillar in hos mig på landet med semlor & mat i famnen.


kanske har jag tid för bloggen endå


skönt att komma in i vardagsrutinerna igen, efter besöket på ki förra veckan vart helgen fullproppad av roligheter & de är tur att jag får min privata pluggtid under vardagarna, från att jag vaknar (sovmorgon varje dag) till rasmus kommer hem från jobbet. om han inte hade jobbat hade jag inte fått mkt gjort, och de jag hade gjort hade varit långt ifrån godkänt. denna morgon har jag varit ruskig effektiv. mer än halva dagens plugg är utfört så om jag ska vara extra duktig denna fettisdag ska jag hämta tvätten & träna också. kanske kasta in en ny tvätt till och med.
förutom att plugget går relativt bra så tänker jag på min älskade pappa tusen gånger varje dag, någonstans i chile befinner han sig nu. har de säkert varmt & skönt i underbart sällskap (får vi hoppas), men vill faktiskt träffa honom nu, dock är de drygt en månad kvar till han sätter sina fötter i sverige igen. de tycker jag känns BUUU!!
emmelie följde med på fotbollen igår, de var kul. fick ett sms om träningsvärk imorse, bra bra! :)
dags att dyka ner i ett arbete så de kan bli inskickat någongång, hoppas alla är nöjda med sin tjockisdag precis som jag är än så länge! :)


lite kärlek i vardagen








2012-02-20


godmorgon samtliga! rätt kass uppdatering, men jag har verkligen inte haft tiden. besökte skolan förra veckan, tog tisdagkväll båten till nynäs, plugg & skola hela dagarna till fredag kväll då jag tog båten tillbaka hem till gotland.
anyway, kommer inte ha så mkt tid med bloggen framöver, plugget & kompisarna kommer först. och träningen. fotboll på måndagar, sen måste jag verkligen komma igång resten av veckan också! :)
men händer de ngt spännande så är de självklart jag kommer att dela med mig av de.
helgen spenderades med fina vänner, på fredagen kom jag med båten 00:20 i visby, så de var bara hem och sova. lördagen var de hockey, massa mys, gå på stan & sen på kvällen mysmiddag med folk & sen utgång.
OCH JUSTE! igår så gick vi längst adelsgatan och då kom de en collie hund & hälsade på oss utan ägare, sen vägrade den lämna oss och ville helst följa med in på fiket. men killarna gick in och jag satt utanför och väntade på att en ägare skulle dyka upp. men icke! så efter en pling & promenad till farbror blå så var dagens goda gärning gjord. hunden hamnade i värmen efter lite förvirring på stan. jag döpte honom till max! :)
nej nu måste jag plugga, pusshej!


puss!


först ut med att ha seminarie med läraren & andra studiegrupper, men nu är de klart! mot andra uppgifter & kursmoment! måste packa till hemkomsten imorgon, träna & sen ha mys hela kvällen!





så sjukt trött catarina kl 9 på morgonen, men nu är de över!

saknar pappa till tusen! BUUU

2012-02-12


okej, lite uppdatering då gott folk!
skolan har fått sin första törn & gr arbetet har väll inte riktigt fungerat som de borde i veckan. men med hjälp av alkohol, fina vänner & dans igår så är de nu glömt. jag har varit på 5 matcher i hockeyn totalt sen jag flyttade hit & de är ett skämt att de har varit 5 bittra förluster..
vägarna är glashala, bokstavligen. jag har tydligen inte berättat för er om när jag fick min första "rundtur" här på gotland, skulle visa en kär klasskompis vart jag bodde och påvägen från Endre så körde kvinnan ner i diket, långt jävla ner i diket också. så där satt vi. eller låg. som tur var är gotlänningar snällare i själen än fastlänningar så bilen vi mötte åkte och hämtade planetens störta traktor om precis lyckades dra upp oss. så nu är de min skräck att hamna i diket.
nåväl, besök i hemstaden från tisdagkväll till fredag (alt. över helgen), skolan ons, tors, fre. så hinner bara boka några kompisdejter dock.. världens bästa klasskompis bor hos mig så får sällskap dag som natt, blir mys!
snart alla trams hjärtans-dag. den firas med en nyfunnen vän imorgon (lite i förskott alltså), antingen på max med världens godaste hamburgare, eller med räkmackor (jag planera), såå romantisk tjej..... :D

tjolahopp!


glad catarina


morgonen började bra, men försov mig & struntade i att känna stress. 15 min sen, va tusan gör de i detta fallet? magknipen fick mig att lämna högkolan stax efter 12, nu måste jag plugga & sen får jag se hur mysig min kväll blir! :)

snabbt musiktips!
one direction - what makes u beautiful

TJA A A A KRILLEEEEE!

plugg på högskolan


i veckan vankas de eget arbete & grupparbete, träff på högskolan nu & ska fixa litteraturen till veckan (inte de lättaste). hoppas på att få träffa ninnis barn idag & sen gym med emmilie & sen kvällsmys med en vän.
hoppas alla har en fin solig kall dag som vi på gotland!








oj hoppsan saaa!


helgen bara sprang iväg utan att jag knappt hann tänka. fredagen spenderades på högskolan, sen var de dags att hem & äta och byta om för hockey & filmkväll. lördagen spenderades i hallundabacken för pulkaåkning med ninni & hennes barn. på kvällen blev de middag på surfers & en liten utgång. idag har jag skrivit klart de sista på arbetet som ska vara inlämnat imorgon, hos min gotlandsfavorit emmilie såklart! :) gullunge som hjälper till när en annan inte fattar något!
veckan är bara plugg & lite träning inplanerad, vill verkligen kolla upp mitt schema & försöka komma iväg på en liten trip någonstans. men de känns omöjligt just nu, kursens tyngsta delmoment börjar imorgon & besök i huddinge ska göras tre dagar om två veckor 15-17 februari. sen är de dags för pappa att komma hem & då kommer han på besök, så tiden bara springer iväg.
sen har jag börjar fundera över sommaren, ska man vara gotlandsbo eller ut & fara & flänga? ska man jobba eller bränna sparpengarna.. hm hm hm ...
de löser sig. pusshej!



mysbarnen & ninni!


2012-02-02


tog mig in till stan igår em för middag hos ninni & träning med emmilie. sleepover i stan & idag är de dags att ta tag i arbetet som ska in på måndag, en g-uppgift så inte allt för jobbigt!



ninni & älsklings alex!



och så casper!  :)

min sara!




är de du som är galen eller världen som är sjuk?


1 februari kära blogg! haha (är visst lite tankspridd). Men idag är de faktiskt första februari, för jag har precis gjort min tenta & min fina SARA fyller faktiskt år idag! tusen grattis till min fin fin fiiiina tjej!



världens finaste oss förra midsommar!

denna vecka tänkte jag faktiskt INTE ta helg nu (onsdags morgon) som jag gjorde förra veckan & jag såg ju hur bra de gick, så nu blir de full fart in på karolinskas hemisda för att se info om nästa uppgift! PUSSHEJ!


RSS 2.0