inlagg tillagnat emma meneses!

emma jag tanker pa dej, hur har du det i gbg?


vad kretsar runt catarina just nu?

TISDAG. flyresan tog oss tio timmar, gick bra. satt dar och fachinerades av molnen som sag ut som sockervadd. hande inte sa mycket mer. jag skulle leka stig helmer och rakade trycka pa knappen till flygvardinnan, pappa skull hjalpa mej att fa bort det och sa at jag skulle trycka igen, men da borjade bara annu fler knappar att lysa, det var pinsamt, men jag kom undan genom at lastsas sova, fan va bra jag ar an en gang,
ONSDAG. var det nar vi landade, lev korda till patong, har har vi hotel i tva natter. Hotellet heter Viking. rummen var fina, helt ok! gick ner till stranden och badade, det var mulet (inte tog solen da tankte jag) men smordje in mej dar jag nadde for sakerhetsskull. Vi gick tillbaka till hotellet, jag duschade och bytte om, sedan gick vi ut & at. jag tog nagon spagetti av nagot slag, antligen skulle vi ata! och vad far jag pa tallriken! jo, spagetti som var drankt i smor och olja, fy sa hemskt! jag tog nagra tuggor och drack mitt vatten, sen fick de vara bra. en lang strand&stadspromenad tog vi. massa indier hade massa kostym aff'rer, det slog mej... har de inte tillrackligt mycket turister i deras lander..
sedan gick vi hem och sov.. och denna natt var jag INTE viking. jag hade brant hela benen pa stranden sa mitt i natten gick jag upp och spolade och smorjde in mej i aloevera..
TORSDAG: vaknad av hog satans thailandsk musik fran mtv, pappa var sa gullig och vackte mej! TACK ALSKLING! vi  at frukost pa hotellet, en stor tallrik med frukt, MUUUUMS! gick mot de gator fran stranden (inte lika mycket turister dar). kopte mej tva par tofflor, mussepigg och nagra svarta, jag mins inte riktigt.. gick vidare en bra bit. vart sugen pa lite fot massage till mina trotta fotter. hittade en massage plats som lag lagom avlagset, dar slog jag mej ner. jag bad om ONLY FOOTMASSAGE! TJEEEEEEEEEEENARE SICKAN! har var vi generosa och gav catarina massage pa de branda benen, denna massage var ett bevis pa att thailandare INTE har varit solbranda, dar satt jag och forsokte att inte se skeptisk ut.. vi far se pa bilderna pappa tog om jag lyckades se nojd ut. sjalvklart var vissa saker skont. de kostade 250 bath (50 svenska kronor, lite snabbt raknat), for en timma. eftersom hon var klar med fotterna innan timmen gav hon mej lite oljmassage och thai. de har oppet mellan 09.00-00.00, ar inte de sjukt? (nu hittade jag fragetecknet).. visst jobbar de i skift och sa men anda!!! nu har vi gatt tillbaka till hotellet, pappa tog en ol medans jag skriver. jag tanker pa er dar hemma, det ar darfor jag var tvungen att skriva.. imorgon bar de av till phuket harbour, mot phiphi island och sen krabi eller ngt sant hette det, dar ska vi bo i bungalo eller va det heter. sa nu blir det lite aventyr. men vi tycker att Patong beach var helt OK, sa vi aker hem fran Krabi efter nagra dagar.. nej nu vill jag ga upp och duscha innan lunchen.
forlat om jag skriver daligt men det gar inte att tanka i varmen. ha det bra alla, snart kommer jag hem igen (som tur ar) :D en extra halsning till mamma som ar hemma och jobbar, och till er i skolan! (fast ni ska vara glada att ni inte har den solbrannan som jag har!) jag ska INTE sola nage mer pa de har tva veckorna.
CHEEERS!


why?

thailand imorgon! detta missar jag när jag åker bort:
1. en massa lektioner
2. vollybolltuneringen
3. sheida kommer hem, shala fyller år!!!!!!!!
4. min gröna vän Lindgren fyller 18 = Utgång med soldatflickorna!!!!!!!
5. träffa min syster som kommer hem
6. missar påskharen!

men jag ska försöka sola och njuta av värmen åt alla söta vänner som är hemma i slaskiga sverige!
jag ska försöka hålla mej ifrån datorer när jag är där nere, men något inlägg kanske kommer, vi får se.
annars har jag ju 10 vykortsfan att skriva.. :)

ha det bra alla i sverige!
mot thailand!!

"Vad kommer Australien skicka för bidrag till eurovison song contest?"
bra catarina!

out of the light, like a star, like a hero.. love will survive!

nu har det hänt igen, lika sorgligt varje gång, svenska folket höll inte med mej om vem vi skulle skicka till eurovision song contest. självklart röstade jag på stjärnskottet amy diamond med thank you, och sveriges sexigaste man Christer sjögren med I love europe. det är så sorgligt att svenska folket inte är lika smarta som jag! våran enda chans att plocka poäng är att komma med ett smörigt bidrag, såvida vi inte vill nöja oss med att få någon enstaka 12 från landet värdelöst, och komma bland de sämsta.
men charlotte perrelli med hero är ganska okej ändå, jag hoppas det går vägen..
fan va bra jag har varit idag, vaknade 8, pluggade matte en stund, har gjort ett uppehåll nu. jag verkligen måste klara geometriprovet imorgon, min värld går under annars. men de går från klarhet till klarhet..
sista skoldagen imorgon innan min lilla tripp :( vill jag verkligen åka? kommer sakna skolan massor ju..
idag ska jag motionera, på de ena eller andra sättet. jag måste verkligen!!! hårdpisk på mej!

i need to wake up

vilken rolig, misslyckad och lyckad dag det blev idag.
satt vid lunchen och diskuterade med min söta vänner om att elevrådet hade köpt in skoltröjorna svart, victor konstaterade att man borde få välja vilken färg man ville, hur menar du då? bokstavligt vilken färg man vill ha eller olagligigt respektive lagligt?.. tack victor för att du bjöd på ett skratt det var roligt! :)
sedan glömde jag totalt bort mitt utvecklingssamtal så vid lunchen kom mike och hämtade mej.. hade tillfredställande plus i de flesta..
sofia påstod att jag var positivare förra terminen, stämmer det?
micke påstod att utveckling kommer, stämmer det?
Iréne påstod att jag var jätteduktig och ambitiös, STÄMMER DET?
gick till anders och böla över mitt T i rättskunskap, patetiskt! & misslyckat.
jag lämnade in arbeten idag, LYCKAT!
kommer snart sakna alla sötaklassungar :(
och vet ni vad jag gjorde? kissa under bordet! nej de gjorde jag inte, jag glömde lämna in skol bibliotekets bok som de har hyrt från något annat bibliotek, aj aj aj nu blir det hårdsmisk av elin på måndag! (ska bli lite skönt faktiskt) är glad att det inte är av emma jag ska få smisk, då hade jag förmodligen inte kunna gå på några år!
Funderade på en sak idag, fyfan va äckliga en del människor är. hur kunde jag gilla honom? lång, för smal, för självsäker, för FINNIG (då menar jag sånna där blaffor med 7 liter var i sig), jag tror inte jag måste säga mer?
fast å andra sidan, tänk om man hade gjort allt rätt, va lätt livet skulle bli då, då skulle de ju inte vara så kul?
aja, ibland undrar man ju.

How much have you crapped in your life? WE'LL TELL YOU! /www.bajs.no

för de som undrar ...


Right me when I'm wrong

ONÖDIGT ATT LÄSA: DEMPAR DOCK MIN ÅNGEST:
ingen skola idag.. litteraturvetenskapen inställd, psykologin också.. sen hade vi inriktnings eftermiddag då vi skulle välja en stad till nästa arkitekturarbete (det skulle ju vara en fördel om jag hade vart klart med det första). Har pluggat rättskunskap hela morgonen, jädrans paragrafer.. varför ska vissa § vara så svåra att hitta?
senare ska jag äta lunch med pappa. sen bär det av till biblioteket. Förhoppningsvis blir det en promenad från biblan till mamma där jag ska plugga staden&framtiden och samB. TJOHOOOO! (:
imorgon är det rättskunskaps prov, oooops.. det kommer INTE bli MVG för mej den här gången.. men emma lär ju lyckas som vanligt, storaskitunge! :P
Sen är det fredag & arkitektur arbetet ska in, aj aj aj då.. kan lika gärna bajsa på arbetet och lämna in det, så dåligt är det. Sen ska samB arbetet in innan kl 22, förhoppningsvis blir jag och sötsandra klara på torsdag natt..
sen är det helg och catarina måste plugga massa psykologi och ännu mer matte. ska ha matteprov på måndag och psykologi inlämning. Juste jag sköt upp litteraturen till måndag också, DAMN!
just nu tar jag varje dag som den kommer...

NÖDVÄNDIGT:
detta är inte för att dempa ångesten, tänkte bara tipsa om Amanda Jensens låt - look what they´ve done to my song, ma.

"But maybe it'll all be alright, Ma
Maybe it'll all be okay
'Cause if people are buying tears
Maybe I'll be rich one day, Ma
Maybe it'll all be okay "


"think outside the box"

för de som tyckte synd om emma för de som hände i pingisrummet här om dagen kommer bli överlyckliga för dagens inlägg. De som hände i pingisrummet var att Martin sköt en stenhård pingisboll på Emmas tand (som redan en gång innan har gått av, och utsattes för risken att gå av igen).
Idag hände de som egentligen inte fick hända... Catarina hämnades åt Emma på Martin genom att straffa hans vän Chrtistoffer!
Det var under våran älskade gympalektion som allting hände.. Vi "lekte" krigslekar och hade vikarien Annie (som egentligen är våran Historia lärare), whatever...
När jag som general för våran tyska plutron plötsligt ser den värsta pansarvagnen jag någonsin sett (christoffer nedtryckt i en låda halvtfull med bollar) komma mot min pluton blir jag orolig och ger mig själv ordern att ta reda på hotet som uppstått. Jag springer fram till vagnen och finner ett lås, christoffer som låg där i så oskyldigt kändes inte särskilt hotande, i ögonvrån såg jag min pluton kämpa för livet, några var redan döda och pressen på att vinna detta krig var stor. min enda lösning mitt i de blodiga kriget var att låsa lådan, och det var precis det jag gjorde. Det värsta var bara det att Major Annie inte hade nyckeln till pansarvagnen så christoffer låg där ihoppklämd som en mosad midsommarköttbulle, tyckte faktiskt lite synd om honom. hela klassen kunde nog lista ut att det var jag som gjort hysset. När kriget var slut och vi skulle lösa problemet som jag har lyckats framkalla var den ända utvägen att hämta Sergeant Lars (våran efterblivna vakt"mästare"). Med blodiga händer greppar jag en duktig tjej ur plutonen (emma) och börjar springa mot räddningen (Lars), vi sprang för christoffers liv, både jag och emma hade skottskadade ben (vilket enlig Annie betydde DÖD, no way!). Lars klippte upp låset och fick ett tack för besväret.
Efter detta fick jag höra
- Catarina, think outside the box!
och det var ju lite komiskt eftersom det var ju just det jag skulle gjort..
men, Christoffer lever idag utan några större skador...

jag kommer aldrig att trilla ner vid världens kant

tjolahopp, hallonsnopp! sitter och pluggar rumpan av mej, måste få arkitekturarbetet klart tills imorgon. Sen är det samhälleB, historia, psykologi, litteratur och rättskunskap som gäller, hääärliga plugg?
ska man ta och åka på semester kanske? bara försvinna en eller två veckor, fasen va skönt de skulle vara! men jag skulle ju sakna en hel del busar från klassen.. (speciellt skulle jag sakna att reta emma)
juste har ju glömmt att berätta om händelsen i pingisrummet, varför skulle jag dela av mej med det för? det som händer i pingis rummet stannar där, inte sant emma? :P
när som helst ska jag och syster ut och promenera i solen, tokmys! imorgon åker hon, pisskorv också!


- ser du färgan där ute på Sundet?
- När jag är färgblind...

you make me smile

vad är detta?  ännu ett nytt arbete? ska de helt allvarligt ta mitt liv med skolarbeten? vilken härlig död?
aja, trots detta så lever jag idag iallafall, sen går väll min död att diskutera. Det nya arbetet var ju iaf  "högst 10 sidor".. whatever!
emma och jag har  fläskat tokmycket idag och igår. påtal om fläsk, jag såg fläsk doris imorse.. fan va cool han är!! (?) skulle inte tro det..  jag gick nog inte miste något , när jag miste dej!
jahapp, fredag idag och jag ska sitta inne och plugga. hoppas jag får tid för en promenad ikväll iallafall.
 jag var ute och gick igår, en snorgammal gubbe höll på att "vingla" in i mig nere i centrum, helt ärligt tror jag inte på att han tappade balansen utan bara hatade ungdommar (precis som alla andra "glada" pensionärer), och gjorde ett försök att tackla mej ut på vägen så jag skulle bli överkörd av en bil. jag ska fan bli döden när jag blir större, så alla jävla kärringar och gubbar slipper leva, negativa människor har ändå inget lyckligt liv, lika bra att göra resan kort, alla ska vi till helvetet!
nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer, måste lägga min energi och tid på nödvändigheter!

Handla GÄRNA ekologiskt
men absolut inget krav.

stop for what you know is wrong

jahapp, då har de flesta på denna jord levt en dag till, ganska logiskt! jag tycker inte att det är någon större idé att skriva om dagens "alla" problem i bloggen, bara av den enkla anledningen att imorgon kommer nya bekymmer, och det skulle bli ett evigt skrivande om man skulle skriva allt sånt trams.
sprutade emma blöt idag i labbsalen, (tolka inte detta fel nu). vätskan var vatten inget annat! hon förlorare,  jag ser fram mot en revanch när det blir lite varmare.. :)
Satt och tänkte idag, och kom fram till massa pinsamma citat småbarns idoler säger, typ nalle puh:
"man vet aldrig, när ett snöre kan komma till användning!"
och det kan ju bli lite pinsamt när man blir äldre och inser vilket snöre han igentligen menar, snusknalle! 
åh fy va jag gillar logiska citat, som : All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.
Eller som Geten sa på träningslägret: där fick du smaka på gammal ost,
och järnet: här blir inga barn gjorda! TOK SÅ KLOCKRENA DEM ÄR!
fylleri är frivillig vanvett ... a truthful picture of reality!       eller?


p e a c e

go for what you know is right

ångest, ångest, ångest! över skolan givetvis. jag tror att min hjärna är urspår och urfuktion just nu, vad lider man av då? stationstopp-i-hjärna? får fråga de i skolan om vi inte kan göra ett patientfall igen (jag lider förhoppningsvis inte av halsduk i lungan :S), aja man ska ändå dö ung - så sent som möjligt.  :P(whatever...
Syster är hemma, ingen är lyckligare än jag!! 73 mil är snuskigt mycket, men man får glädjas tokmassor när hon väl är hemma! hon och farfar lekte idag, jag ville ju vara med, BUHU!
Något annat ljust i mitt liv?  JO JUSTE! såg att FF`s kompis börja umgåts med "jag är rädd för org"-killen, det kan ju bli intressant! ;) Han är ju en sådan fjolla, skickar sms & framstår som han vore gudsegna sexguru, men hallå där?! din lilla korv kan ju inte ens skada ett spädbarn!!!! (stackare, det finns säkert piller för sånna som dej om några år ska du se). Ordspråk: killar med stora bilar har liten ... (STÄMMER!)
Annars då? Juste, fick fylla i allergipapper om ANANAS igen (tredje gången gilt?). Jag saknar inte att äta ananas, eftersom jag typ aldrig gjort det, och har jag det smakade det ändå bara bajs. men så säger jag bara för att jag inte ska suktas. Ananasen är guds skapelse så att de mörka nere i Afrika kan klia sig i rumpan, eller?!

"På Titanic låssade man livbåtarna, inte skällde på isberget!"

RSS 2.0