280911

Och detox dag 6 (?). har iaf en detox kvar, så antar att de är sjätte dagen. mått helt ok hela veckan, känner mig piggare. somnar vid 23 tiden och vaknar vid 7 pigg & glad, så de tackar vi för! har sysselsatt mina lediga dagar med att baka. Lussebullar, choklasbeskvier och bullar har de blivit och de är så svåååårt att hålla fingrarna i styr, men jag är nöjd. självklart har jag ätit av mina bakelser, men inte alls så mkt jag trodde att jag skulle göra! och jag blir mätt sååå mkt snabbare nu. hyn är bättre än någonsin & självklart är de inte detoxen som gör allt, ändring i kosten har ju hjälpt till på traven såklart. nog om de. blir nog en till detox fast 20dagars inom en snar framtid.
Två jobbpass i veckan som de ser ut nu, blir nästan lite föör mkt dötid, när jag inte bakar spelar jag cod, & när jag inte gör de åker jag och handlar. så de är väll mina tre största sysslor just nu. tänkte åka hem om några dagar, saknar pappa.. IGEN!








vill hem & mysa med min fina lampa som jag fick av pappa förut!



240911


Ska försöka att inte döda bloggen för att jag än en ggn anlänt till norrland. har kanske inte berättat de men valde att köra upp bilen denna gång. nu när kylan börjar smyga sig på är de inte längre ok att gå in till stan (ca 9km) eller vart man nu än vill. så lilla polon finns nu vid  min sida här uppe.
så tusen tack till pappsen som fixade massor med den till mig innan jag körde 96 mil i min ensamhet! :)

Min lilla utmaning som jag tidigare skrev om är alltså en Detox "diet". känner att min kropp börjar dala lite, blir allt mer tröttare, träningen går segare & har framförallt sämre hy (etc). så de var dags att prova ngt nytt. valde en kur med 7 dagar, kan vara lagom första ggn. och självklart som med de mesta var jag tvungen att googla de för att få lite perspektiv, efter att ha läst några rader så trodde jag definitivt att jag i nuläget (eftermiddag dag 2) skulle må piss, typ som vinterkräksjukan fast inte spy, men jag är bara hungrigare oftare (eftersom jag skippat mellanmålen). men tjejen på hälsokraft sa att man kan välja att äta vanlig husmanskost, men jag valde att göra en liten egen kur, bara roligt om de funkar liksom. har gjort såhär i två dagar:

Frukost: 7-8 tiden, 1 Äpple + Detox (½ liter vatten m. detox)
Lunch: 12-1 tiden, Sallad (tomater, champinjoner, gröna linser, sallad, gurka, pressad citron) + citronvatten
Middag: 7-8 tiden, Leverpastejsmacka med gurka.
 
(sen hinkar jag i mig så mkt vatten jag orkar).

Tror dock jag måste börja med lite mellanmål, känns onödigt att gå hungrig. blir nog en smoothie av hallon, jordgubbar & apelsin. MUMSFILLIBUBSAN!
känner inte att jag orkar skriva så mkt mer om detox i bloggen, är de ngn som undrar ngt så är de ju bara att gå in på http://www.detoxdiet.nu/ eller googla. de finns massor om de, och alla verkar göra olika.
annars är de bara att fråga här på bloggen. dem flesta vänner jag pratat detox med frågar VARFÖR. kort svar: Piggare, friskare, bättre sömn & bättre hy är väll de som känns viktigast. och om jag tror på detox? de har jag ingen aning om än. känns bara spännande att prova ngt nytt!
Tjipptjillevipp!

20/09/11


en najs morgonpromenad blev de iaf, ösmo-nynäs. ska hämta tillbaka "pärlan" vid 11 tiden. till dess blir de dusch, städa, laga mat (?) & kanske tvätta. de vore inte helt fel! :) 
Puss!



ändrar nog dagens planer om ngn kvart eller så, tänker nog befinna mig mer utomhus. idag blir ju typ sista dagen jag ser solen på resten av de här året :O

nooooo


dagarna hemma i älskade nynäshamn börjar lida mot sitt slut. för att få kvalitetstid med pappa så har denna dag spenderats i garaget! :)



skyltarna blev klara och...



jag gjorde en fågelholk med...



ballkong! :) 



bästa bakissöndagen på länge


vaknade upp med mallan vid min sida, när hon knallat iväg tänker jag slå på en film. men ångrade mig & gick mot  pappas garage & tänkte hjälpa honom med polon, fixade de sista med bilen & sen skulle han iväg. men pappas garage är som en träslöjdssal i grundskolan, så jag stannade för att hitta på något kreativt. 
sågade, täljde och slipade till två namnskyltar till två vänner uppe i Luleå. hade liksom inget bättre förslag. :)
Målade och skrev namn! imorgon tänkte jag fixa grön färg så jag kan göra lite hörnmotiv, tyckte dem såg lite tråkiga ut med bara namn. nu blir de lite ost, kex, mjölk och film. Tjolahopp!







180911


igår hade jag mitt lilla kalas, inte riktigt för att jag fyllt år. mest för att jag har saknat tjejerna så mkt. 
vid 6-7 tiden började alla trilla in & till en början blev de bål, smörgåstårta, kex, ost och vin. började med charader som förövrigt är väldigt underskattat. alla skratta så vi tjöt! 
lite killkompisar trillade in och ut under kvällen & dem flesta gjorde kvällen väldigt rolig. 
var dock väldigt dålig på att fota. men maten fotades såklart.





här är ängeln som hjälpte till med allt! 
jellyshots är ju en rolig grej, så de bjöds de även på! PUSS
nu blir de film & dricka vatten!



.............


absolut superkul att vakna 06:30 en lördagsmorgon när man inte har begåvningen att somna om......

myspys


plockade upp elin från jobbet, åkte och hämtade nr 2 på jobbet. handlade en sväng på kvantum & åkte sedan hem till mig för att förbereda morgondagens smörgåstårta! Eller.. elin gjorde den! :) jag bjöd mest på underhållningen!
nu blir de lite tv play & sen sova, imorgon blir de till att fixa de sista med bilen, handla de sista till tjejerna & en runda på systemet! sen blir de till att välja outfit & fixa här hemma med elin! sen invänta alla fina tjejor som ska komma. 
Gonatt!



inte många fina vänner som ställer sig & lagar smörgåstårta till 22:30 en fredagkväll! PUSS

jag har hittat mitt kall...


Tror jag ska bli städerska, är så felfri på att städa! idag har jag sprungit runt från rum till rum och städat. den stationära datorn tänker jag kasta ner i källaren, drog bak garderoberna i hallen och vips så blev lägenheten dubbelt så stor. imorgon ska tjejerna kunna gå runt tapasbordet så matsalsstolarna ställde jag in i mitt rum, HUM.. OGILLAS! mitt rum borde inte ha ngt annat än MINA möbler i sig, men de får funka för två nätter.
Fixade även polons andra nedslag från besiktningen, så nu är de bara vajern till handbromsen & inställningarna till halvljuset som skall fixas, vilken mekaniker jag är.. haha tack pappa! 



Kolla, stolarna får mina ögon att gråta blod! 



110916


helt underbart att ha ngt att göra på dagarna, och solen är med mig också. igår blev en heldag med elin, bilprovningen, glasmästaren, äta massor med mat, kolla på film osv osv. vi spenderade hela dagen hand och hand, till och med vid läggdags. körde en sleepover hos henne! mycket mys!
idag blir de beställa ny ruta till bilen, stääääda hela lägenheten, PROMENAD I SOLEN, & när elin sluta jobbet blir de till att göra en smörgåstårta tills imorgon, och sen förmodligen hämta en älskad prick på Amf1! 
de blir bra! NU: högmusik & dusch! PUSS


städning! <3





20 min senare...



hejdå kläderna, varsegod Kongo!
sommarkläderna är nu undanlagda, nu är de höstkläderna som får plats i garderoben! :)




lycka


jag är hemma, fått fina sånger, duschat med min spanska tvål, pratat med de allra finaste & snart är de frukost och möta elin. allting uppskattas så hårt! morgonfrillan får vara på, för idag är de "jag gör precis vad jag vill"-dagen! :)



13092011


två filurer ringde strax efter 7 och sjöng med sina ljuva stämmor & eftersom jag är sämst på att somna om får denna dag bli lång :) träffa elin är prio ETT!
min musik har nog väckt varenda själ i hela huset, men de bjuder jag på idag! 
PUSS så länge från en SJUKTLYCKLIG catarina som äntligen är "hemma" ;)



godmorgon solstråle. haha

Smiled with the risin' sun


trots att en kär ägodel svek mig denna fm så är humöret på helt ok nivå, sista arbetspasset innan hemgång precis NU NU NU NU. ska lyckopacka imorgon, sommarklänningarna & kjolarna får följa med hem till nynäshamn & vinterjackan ska garanterat följa med upp! :) 
http://www.youtube.com/watch?v=osdYGwQ6Y6M fick mig även på ännu gladare humör.
BLÄÄ. inget roligt att berätta alls. HEJ!

09092011


Nu börjar saker styra upp sig, ser allt mer klart och de är endast ett arbetspass kvar innan de bär av hemmåt. har även planerat in när jag ska börja min *****-****! LÄÄÄNGTAR! älskar små utmaningar.
men nu blir de kliva av detta dygnspass. duscha och sooova! MYS. 

OH YEEEE E E E E SSS!


Sorry för tråkiga uppdateringar, men de är alltid UNDERBART när man märker att personer i ens omgivning ljugit för en. man behöver ju inte alltid berätta att man vet, mest bara hånflina & leva vidare med vetskap att man kan be dem dra dit pepparn växer precis NÄR MAN VILL! sneaky sneaky, K Ä R L E K till migsjälv! PUSS

vissa dagar..


vissa dagar saknar man saker mer än andra. lite för lite sömn & bra musik kan sätta de flesta tankarna i spinn..
ALLT kan komma in i detta spinn, min pappa, min syster, mina allra finaste vänner, gamla minnen, allt!
ibland gör de ont att vara många mil hemifrån. norrland är värre än spanien, där hade jag fina runt om mig som såg på mig när något var rätt och fel. jag behövde inte säga ett endaste ord, dem förstod mig. desutom var farfar min fina klippa som man alltid kunde luta sig mot. slå en pling eller två om man behövde.
 juste nu sitter jag på jobbet, förkylningen är just nu min "bästavän" men blir nog av med den till de är dags att åka hem, perfekt! :) Imorgon blir de ligga inne och kura mig & åka in och handla..



perfekta "välkommen hem från fält"-presenten? :)


jdfoigjspfgdfc4d5scv12x


"En vecka... eller sju dygn kvar.. eller tre arbetspass.."
inga ovanliga tankar som snurrar i mitt huvud om dagarna, inte för att jag är SJUKTJÄVLAIDIOTPEPPAD på att komma hem, men för att jag vill härifrån.. de är nog mer att jag flyr norrland än saknar sthlm.
tror att jag ska springa till hälsan idag, känns som att halsen spökar.. BORT BORT BORT så fort som möjligt!
ni ser! jag har absolut INGET intressant att skriva om, varje dag ser i princip likadan ut förutom på helgerna OM man tar sig energi att hitta på ngt som sticker ut från vardagen. men när jag kommer hem blir de nog lite bilder också! PUSS

igår var en B-dag!


Igår hade jag & en vän en riktig b-dag. Jag började dagen med att Baka, sen åkte vi till Badet (äventyrsbad i piteå), sen åkte vi hem & vilade upp oss inför Bion! Jägarna 2, blev helt faschinerad. den var riktigt bra!
Nu sitter jag på pissjobbet & ruttnar sönder (inte på jobbet men aaa ... ). Adjö!

min livsglädje dubblades precis!


resa hem bokad (CHECK!), ett flyg som ska ta mig till min käraste pappa och till dem fina! ÄNTLIGEN! YESYESYES!
men sen.... så sa en annan sötsak hemifrån en GLÄDJEsak så jag blev alldeles varm i hjärtat, efter dessa månader behövdes de verkligen. lycka! skulle kunna springa lyckovarv runt jorden!
nog om de.. ;)
äventyrsbad imorgon var väll planen, men vi kanske stryker de.. time will tell
förövrigt är de några låtar som går på repeat dygnet runt. myssssslåtar.

Jose Gonzales - heartbeats
Timbuktu - strö lite socker på mig
The band perry - if i die young
ETC.. 

PUSS!



RSS 2.0