hej å hå vi kommer alltid att vara två ;)


igår blev de utgång inne i stan, hör ni de gott folk! Catarina Gerd Ekström festade inne i stockholm. de händer inte varje dag och dröjer nog till nästa gång. blev indragen i ett bråk med två rätt sköna random kissekatter. dem höll strypgrepp på mig båda två medans jag stog med händerna i luften. haha skönt att se folks reaktioner :) 
tänkte bara skriva att jag alltid kommer att älska min linn, vad som än händer. alltid alltid och föralltid! 
nu bär de av till luleå, stannar nog nästa helg. känner att jag måste ta igen träningen som inte blev av denna vecka! 



saknar min eska också! :)



over and out


orkar inte, jag drar till luleå!
hej

just looooove it!


"hur långt efter de gjorde slut hade du sex med honom?"

fniss!
har myst med linn hela kvällen, hon åkte precis & jag riktar mina fredagsplaner i en annan riktning, antingen hem till honom eller till gymmet. lite oklart än! :)

pusshej från en fnissig tjej..




over and out efter en holger poseeee!

tokigt vaaaaaaa

Ingen blogg på tre dagar, så kan de bli när man har ett liv. hm hm, skämt å sido! 
lekt med lotta, holger och linn mest hela veckan. har väll mest bara myst, tränat, fikat. kollade även på hockeyn här om dagen så lilla Pöjkbollä gjorde mål, precis som vi sa. oh yeah! därefter blev de snus och big brother på estÖ! :) vackert och seriöst jag skriver! 
igår blev de filmmys med min kissemiss linn, mysmiddag och gino till efterrätt. uppskattades nog av alla själar som var inblandade. 
idag har holger bjudit med mig till simhallen så idag börjar "beach 2011" haha! förmodligen kommer jag och linni iväg till haninge också, måste köpa en tröja till morgan i födelsepresent! annars blir de morgondagens bekymmer! :) 

hoppas faktiskt att folk inser vilka som faktiskt har funnits där.... ;) 




så ledsen blir jag när linn & jag lagt på! :(

beat me if you can?


PERMIS. välbehövt!
igårkväll träffade jag syster en sväng & åt en semla, pratade strunt och skckade med henne lite hudsalvor som tydligen uppskattas i Canada dit hon begav sig idag. kommer hem om en månad, ny saknad.  men värre har de varit! :) målet är att hitta en tröja till morgan i veckan som hinner komma dit innan han fyller år i mars. de är många jag tycker om som fyller år i mars, först ut är den bästa! Linn såklart. sen morgan och lotta!
idag startade jag dagen med en frukost med lotta på thorssan, spontan klippte mig på sjödins och gick i lite affärer. sen plockade vi upp holger och tog en till fika. :)
sitter här & känner mig som en trollunge som vanligt när jag klippt mig. håret försvann liksom, rätt skönt! men miss it endå liksom! 



före & efter, lite skillnad på bildkvalité dock! :)



underbara vardag, men imorgon är de permis!














imorgon är de permis, såå skönt! då ses vi alla mina älsklingar!


skööönt!


efter lååång promenad och fyspass så ska jag hoppa i säng, gillas hårt!
bilder kommer förmodligen imorgon!
pusshej!

 

back on track?


Jag tror faktiskt inte de, känner mig lagom förvirrad om dagarna.
Eska var med mig igår, och om några minuter åker jag och hämtar henne igen. mys mys!

om bara några dagar är de hemgång, de ska bli så skönt att bara kunna komma hem och sysselsätta sig med de jag vill och lägga upp träningarna precis som jag vill!





tummen ur arslet


Nu har jag äntligen orkat bytt lösen på bloggen så jag inte bara bloggar när jag är hemma, toppen toppen!
Som sagt, inte permis bara för att jag bloggar. befinner mig på f21, känner mig dock febrig så förmiddagen har bestått av cod med grabbarna & spotify och massa gosaker. igår hade jag med mig hunden, de var mys! :)
förra helgen skulle jag ju åkt hem, men arlanda tog inte emot mitt flyg förns 23 tiden, så de vart ovärt att åka hem. så korvgrillningen med linn och de andra dejterna får vänta tills nästa vecka. men de är ju redan torsdag, så jag är ju snart hemma igen! Helgen fick bestå av mys med hundarna från hundplutonen, kalas i  luleå på lördagen och lite shopping osv. de var sååå värt att stanna, ångrar de inte. även fast jag tänker på er där hemma massor!
Nu är de inte långt kvar till muck heller, 17 juni. de är sjukt. tänk att 11 månader snart har gått.. och vad ska catarina gör efter de? De håller jag nog hemligt ett tag till, frågan är nog VAR jag tänker befinna mig.. ;) blir nog lite samma visa en ggn till!

Måste nästa vecka blir att åka till farfar & fixa iordning och må lite bra igen!
Saknar min pappa som tusan också, attans att lule ska ligga sååå långt bort. men vi har varit längre ifrån varandra, och under längre perioder. men nu vet du pappa iaf att jag tänker på dig och saknar dig i massor!



bakgrundbilden i vakten, kunde de bli mer patetiskt?


skhgsioågio


blev middagsmys hos linn igår, trevlans värre. sen bar de av mot bowlinghallen för att hämta sara som skulle med ut. blev väldigt sen läggdags igår, vilket resulterade i lång sovmorgon idag. skulle nog kunna sovit hela dagen, men jag måste flyga upp om drygt två timmar, så jag är på språng till tåget. och den senaste timmen har bestått av att leta efter ipoden som var på vift, jag orkade verkligen inte sitta på tåget och lyssna på gamlingarnas gnabb eller fjortsarnas helgspök. så jag är mer än lycklig att jag hittade den. 
nu bär de av mot luleå i fem dagar, sen är jag ledg  helgen. får se om jag orkar flyga hem. förmodligen gör jag de. 

puss hej! och en liten extraflirt till honom.. 



har förövrigt pappas deo på mig då alla mina är i luleå, inte så jätte okej! 



:)


vaknade av ett komiskt samtal av lini, så dagen startade bra. och igår fick thommy mig på andra tankar ang träningen. han var smart nog att inse att mina ben kanske behöver vila ist för mer plåga. så jag vilar tills på måndag då de blir kötta på skidorna. de känns skönt, kanske jag kan röra mig i veckan iaf! 
ikväll är de lite kalas på schemat, är verkligen inte taggad på fest så de blir nyktert för mig. känns dumt att komma otaggad till luleå på söndag pga. att jag skulle ha festat några timmar.
kvällen är rätt op än så länge, men de löser sig nog om några timmar. men sara är prio ett ikväll iaf, hon ska få riva loss ordentligt, precis som på den gamla goda tiden! :) 

puss och hej så länge!




haha golden!

besviken


Mitt lilla mål var ju milen varje ledig vecka, men de sprack idag. har inte kunna gått pga träningsvärken sen gympasset med fredrik igår. så de blev ynka 7 km på en pisstid. glömde vattnet också.. sur som fan är jag. imorgon blir de 5 straff kilometer och en jävla massa armhävningar. SUCK PÅ CATARINA!!





bland de absolut bästa jag har!





tvättat hela morgonen, nu blir de nog farsta med iza om vi kommer så långt med tanke på vädret.. men har man inte monsterkallt som i norrland är man fan värd lite slask! :)



hej hopp!


blev en tripp till lager på fm. lunch med sara och camilla sen vidare för lite träning, film och middag med bollÄ. kom precis hem och ska ha lite tjejsaker för mig sen soooova. upp med tuppen imorgon för att tvätta och träna (förhoppningsvis) och sen bär de av till farsta med Izaa :)



visst ser jag glad ut när jag sover? haha charmigt....



haninge & pissträning


mötte upp linn på centralgatan i SOLSKENET, underbart! vi sällskapade syster till haninge. shopping och hämta pass stog på schemat :) efter någon timma skulle linn hem och fira hennes bror, jag och syster försökte hitta present till sara och morgan, men rätt förgäves. hittade inte ett skvatt. så vi åkte hem, mkt prat i bilen ;) mys mys! 
pallrade mig till gymmet och körde armar och axlar, känner mig trött och har ont i magen. men nu är de gjort iaf! 
nu sitter jag onsdagsmysig och har tryckt i mig en apelsin. ska kasta ihop lite taco och sen knäckebröd med tomat, hur gooooott som helst! :)



håret åt alla håll och kanter, toppen! :)

toppenmys dag idag!


dagen började med att linn klippte sig, jag följde med som moraliskt stöd! :) därefter blev de mellis och gino hos mig, liz och jacob hakade också. sen blev de monstergym med linn, sjukt skönt! nu på kvällskvisten innan linn åkte hem åt vi taco och mys. blir tidigt i säng ikväll (så jag inte måste bli väckt av telefonen vid ett tiden igen). 





HEJJA!!! :)

permis en vecka, HUA! :)


sådär ja, då var den vaktveckan gjord. inte långt kvar till muck nu! ;)
kvällen spenderades med vackert sällskap följt av linn och mys med sara, toppen!
imorgon blir de träning på fm, sen lek med liz, linn förhoppningsvis sen förbi sara och GRATTA! kvinnan fyller fan 21. tok va gamla vi blivit, stört! men hon är äldst ;) 



inte igår vännen! :)

RSS 2.0