wow, vad hände? :)


i lördags gjorde jag ngt jag inte gjort på några år, ngt väldigt stort men så okomplicerat som jag tror de flesta parter kommer att må bäst av. mötte sen upp linn, kollade på halva filmen "28 dagar", för dem som inte sett den är den att rekommendera. älskar den! och desutom var den på vhs, inte igår liksom. köpte även den oändliga vandringen, hur underbart är inte de? 
gårdagen spenderades även hos kusinen som ska åka utomlands som entertainer. lite lekar och syster var även med så de var kul att spendera tid med henne! därefter blev de mys på kroken och hemma hos mig. OOOPS på en sak bara!
idag vaknade jag vid 16! skööönt, och ingen ångest alls eftersom jag behöver vända på dygnet eftersom de är nattjobb som väntar hela veckan. linn och jag har kelat med massa mys. gino och solsidan och massa snack! :) 
nu bär de av till gymmet till 23 tiden, sen är de bara att hålla ögonen öppna till morgontåget går!

oj oj oj, vad hände? tänker inte ha ångest alls, de mesta händer av en anledning. kul kul, mycket komiskt! :)



ha en bra vecka alla! blir säkert ett till nattinlägg innan de bär av! :)



oh lord, kolla in klockan!


22 brukar de vara läggdags i de militära, så de är verkligen dags att hoppa i säng!
flög hem med tidigt flyg idag, loggade in på datorn som jag varit utan i fem dagar och möttes av mycket komiska och fina saker, de tackar vi för! :) bar av till gymmet med pog1, sen hem till älsklingsfamiljen för fredagsmys. 
imorgon har jag planerat en liten picknick kanske, men vi får se. återkommer om den imorgon!
dejt med liz på söndag om inte allt går åt pipsvängen. PUSSHEJ!



bjuder på den! :)

tjipptjillevipp för ett tag bloggen!


har apbrottom till tåget. nu far jag upp till luleå tills på fredag, dags att kötta lite till! hörs på fredag!




har myst hela dagen, tror förövrigt att jag har lite kärleksfjärilar i magen.. oops!!



myslördag


skrev ett inlägg som försvann, så nu blev jag lite less. men skriver om för att mina fina ska kunna läsa! :) 

lördag: kidnappade sofie med flickorna vid sju tiden, sen bar de av förbi mörbyvägen en sväng, sen hem till mig. sen blev de st-vika-grabb-stormning som planerat. mysigt värre! :) 
liz och johanna fick med mig till bedarö en sväng, gick hem och började städa rätt tidigt, sen blev de några timmar välförtjänt sömn, mkt mysigt :P 
idag firade vi syster, dubbelmysigt. morgan (jessicas pojkvän) hade skickat en liten present också! THANKS MORGAN!
eftersom jag aldrig använder min digitalkamera så har jag insett att de blir mkt "ego pics" här i bloggen, men bara för att jag hatar att klicka in på bloggar utan bilder så får ni tyvärr leva med de! hittade webcam bilder sen igår också, dock bara på mig själv :( 



denna bild sen igår, haha vi satt i köket och pratade om 16 & 19 år. old school, sjukt kuL!



canadavantarna morgan skickade, brightass catarina som försöker titta på datorn samtidigt som hon ska ta kort.. suck! 



just nu sitter jag alltså & försöker plugga soldf till nästa veckas utbildning!

sara & linn, stora kramar till er!

oopsi


igår så strulade de till sig innan träningen med pogen, så vi ska försöka ta de idag ist! åkte in på "bio" med liz ist! hur kul som helst, de uppskattas! 



helt seriöst så är jag lagom trött på mitt hår, är villig att göra i princip vad som helst. dreds, page, whatever, bryr mig inte så hårt om resultatet! DÖ HÅR DÖ!



mysdag


alla klagar på vädret, jag tycker de är behagligt.  kunde dock vara några minusgrader! :) 
pep iväg till gymmet imorse, blev en promenad på 5 km. var rätt seg efter milen igår. om planerna går som de ska blir de gym med älskade pog ikväll! de blir toppen! :) 
nu blir de en lunchdejt med liz, de gillar jag! :) 



förövrigt, familjen lager/hellmans nya tillskott är naggande god och passar därför den bästa familjen toppen!





oh yeah, nu pratar vi!


tänkte springa några kilometer på löpbandet, de råkade bli en mil. men de var skönt, skönt att inse att tiden på milen inte är vad den borde. nu blir de milen minst en ggn varje vecka jag är hemma (dvs. var tredje)! skönt med ett till delmål. och tiden ska tamefan bli minuter kortare varje ggn! 
innan jag drog till gymmet var jag och handlade lite mat till min kyl, fick bli en favoriträtt med långsamma kolhyrater. potatis med fisk och tomater, MUMS! och creme fraiche till såklart! såg för övrigt att jag stavat säsong med e, gulligt värre!



MUMS!

"Roaming through this darkness
I'm alive but I'm alone
Part of me is fighting this
But part of me is gone!"

2011-01-11


för 22 år sen föddes den finaste varelsen som idag springer runt på våran jord! 



grattis finaste syster!!

hej å hå!


nu är de nya möjligheter som gäller. jag har tinat mitt kort på gotw, så de är najs. var där och träna en stund med linn igår! :) ingen alkohol på några veckor heller, absolut inte.. nu är de full fart frammåt i lumpen, var ute och sprang i snövallen i veckan när vi körde strid från fordon och jag är inte i den trimm jag måste. så de är skärpning på catarina! :)
idag är målet att leka med sara och sen träna ikväll, jag tänkte skriva "hinna" men de är klart man ALLTID hinner, oavsett hur stressigt man har de. självdiciplin, ja tack! 



snart är de ju dags för badsesong igen! :))



puerto rico & nyår 2010


















RSS 2.0