virrpannan


förutom att jag fyller mina dagar med timmars med plugg som inte leder till mer vishet så är jag i allmänhet ganska snurrig. jag har fööör många bollar i luften. skola 100% flytta ut (& flytta in), bokföra om mig, osv osv..
min målare trillade precis in i hallen med ett Maxmål och MIN KLÄDHÄNGARE som jag drägglat efter i månader. "Inflyttningspresent", coolt. min allra första inflyttningspresent och ingen kommer ge mig ngt finare än denna klädhängare! bild kommer väll när flytten är gjord. :)

vilken virrig vardag.

liv på test


hade kunnat haft en bättre dag idag, jag brukar inte gråta men jag har varit klumpig, riktigt klumpig. men de kan hända även den bästa & de går att "rätta till", så imorgon ska jag börja den resan.
ikväll blev de till att kolla på killarna som spelade fotboll, blev yr efter 2 minuter på plan och fick ont i halsen.
nu blir de tv med min prins. puss till alla fina!



gotland har bjudit på finväder i två dagar, våååår!

yeeeah!


totalt glömt plugget i helgen & de lär jag få äta upp nästa vecka. men de var de värt. räkafton med 3 klasskamrater i fredags, sjukt mysigt. i lördags blev de roadtrip till ljugarn och kyrkor och loppisar på vägen, på kvällen blev de mysmiddag med killarna och emmelie.
idag har vi bara ätit våfflor och degat. nu tänkte vi snöra på oss inlines och åka en sväng längst strandpromenaden innan solen går ner. Pusshej!






räkafton med favoriterna


nu vaknas de räkafton med favoriterna från klassen! puss & trevlig kväll!




TYCK TILL FÖR EN GÅNGS SKULL!


Nu ber jag er alla, familj & vänner (& ovänner) (anonymt eller ej) att tycka till om min blivande frisyr. mannen tycker jag ska klippa lugg men jag överväger det just nu..



vad tycker DU?!

trudeluuu, blir inge plugg i helgen!


blev precis godkänd på förra kursens sista tenta, 18 högskolepoäng avklarade, 162 kvar. skratta eller gråta? ;)


Lyckorus!


under denna afton kommer jag få tillbaka en tenta jag inte riktigt hade tid med, men whatever.. de blir att plugga lite på helgen, ingen dör av de! ;)
jag är iaf sjukt lycklig, kursen i skolan är de tyngsta ever. men på min livssituation har inga invändningar, bor på en underbar ö med massa fina människor och livet flyter på bra. har precis varit ute och joggat i kvällssolen, kan vara endorfinerna på talar ;) åh nej! jag är lycklig!
PUSS


helgens planer


grabbarna fick ha killmys på hamnplan, efter många timmars plugg med cellen så är min hjärna alldeles less. somnade strax innan sex och vaknade nu. nu väntar jag på raz, så vi kan åka och handla kvällsmat och mysa resten av denna dag.
imorgon har jag inga större planer, kanske äta på sportbar med killarna och sen sova. söndag blev iaf en barnvaktsdag mellan 9-15, mina mysänglar, som jag saknat dem.
extra puss till min fina syster!



finaste klasskamrater



två bilder från förra klassfesten, nästa fredag styrke jag ihop en räkafton! :)

im baaack


yes, efter en sjukt skön helg i nynäs så var de dags på tisdagskvällen att åka hem med kvällsbåten. en prins stog på terminalen och plockade upp mig, och nu är anatomikursen igång. förmodligen bland de fetaste kurserna vi kommer ha under dessa år. seminarie med läraren och studieungar om typ en timme. sedan självtest & sen H E L G! en så jävla välförtjänt helg. men eftersom raz ska ner och käka på hp och jag inte vill följa med så kanske de blir plugg i min ensamhet, frivilligt. en fredagkväll. ganska kaxigt. eller så checkar jag vädret & drar inlines ensam första ggn. :) blir nog toppen! sorry för uppdateringen men ni vet ju att jag har kul eller pluggar som en häst när jag inte uppdaterar. oj snygg text. whatever...


fina vår!


blev hem och vila upp mig pga dålig sömn de senaste nätterna. nu blir de frukost på kvantum med pappa, sen promenad med sara och barnen i solen. T J a!

så glad!


Fredagen spenderades hos raz föräldrar på påsklunch, tog båten över själv och blev upplockad av kära sofie för att inhandla sallad och ha myskväll. körde en sleepover hos henne. lördagen åkte jag och padre in till länna sport för att inhandla inlines. jag ska verkligen kunna transportera mig själv på dessa i sommar utan att dö! påskmiddag med pappa och eivor på heimdal. sedan plocka upp elin och liz för att åka på förfest hos finis tessan. ner och kolla in sjökrogen & hem i lagom tid för att sova. idag har jag tagit en promenad med liz i ca 2 timmar, eller jag åkte och hon gick. inte ett skrubbsår än så länge. behövde lite stöd i nerförsbackarna då jag inte kan bromsa när de går nerför. idag ska jag hem till eivors mamma som fyller år, ikväll får vi se om de bli till att vila upp sig eller ngt. Pusshej!





04-04-2012


4 är mitt lyckonummer, dagen kan inte bli sämre än igår. puss till mina fina!


all the single ladies


de var så de fick bli, ingen orkar de vi höll på med & han kommer alltid vara en bra vän i min ögon. de blev ingen träning eller solande. åkte hem och pratade med finaste emmilie för att få lite perspektiv på mitt liv. sen har jag ju mitt charmtroll som skickar fina sms som peppar mig till allt.
måste ta mig i kragen & komma igång med tentan som ska in på torsdag. klassfest imorgon, känns ju inte optimalt att dricka dagen efter ett förhållande har tagit slut. men jag svänger nog förbi och säger hej till tjejorna i klassen och får se hur de känns där och då. Puss till alla fina!


...


blir kepa idag, orkar inte håret. in till stan, snacka, träna, sola & träffa finaste ninni! out.




sweeet


sista fotbollsträningen ever. in med tentan, skitsamma om den kommer tillbaka. inatt är jag kung!
saknar min griskompiskompis! PUSS


min pappa är finast!


pappas ord får mig att kämpa på, vad skulle jag vara utom honom?
jag har egentigen inget att klaga på, jag gillar min livssituation. har en tenta som ska in på måndag, och en till på torsdag. på fredag ska jag hem till nynäs & hälsa på. tar raz med mig så vi ska ha fina dagar över påsk. sen börjar anatomin och sen är de sommarlov. fick femsiffrigt tillbaka på skatten. känns skönt!
har haft en bra lördag iaf, plugg & bowling och film med mina favoriter på ön. idag myslunch på stan och nu PLUGG.

RSS 2.0