halloween 2009


(denna kväll ska vara fri från trams och drama queens, dvs. de lär inte bli svårt att få den bättre än förra året.)
så! ... hej! min kväll ska spenderas i sällskap med linn, men säkert med mycket annat trevligt folk också, men jag och linn har ju vårt lilla "skol"-tema. vi bestämde oss för att dissa tandtrollsidén då vi inte orkade hålla oss till temat "läskig". fast vi kan nog i våra uniformer vi också!! nästa malmskillnadsgatan för mig, men de bjuder jag på, lite provoserande för en viss liten tönt ;)

tjohopp!


ännu mer lycka


trots att dagen började med gråtandes utbrott så löste sig dagen, tack P & B för en hmm annorlunda tripp till gymmet. tack linn, pogen och foffe för shysst lir i bowlinghallen.
vissa förgyller min dag.
imorgon jobb, upp klockan 5 hääääääääääääääärligt!
tjosvejs!


äckliga byxor


nu är hela min värld upp och ner, j*vla skit! ska åka och gymma med mr P och så hittar jag inte mina shorts. jag tänker fan gå naken om jag inte hittar dem, så barnslig är jag!
hejdå äckelblogg här hittar jag iaf inga shorts!


en pinsam människa


en gång hade jag en såkallad "vän", som jag trodde var min vän. men hon började göra lite dumma grejer som även mina vänner anser var/är helt sjukt patetiskt så JAG bröt kontakten med henne. nu ljuger hon bakom min rygg och håller sanningen inne för mina vänner, för att OM hon säger sanningen så skulle dem säga rätt i hennes feja att hon är en ren idiot! i vilket fall så skrattar vi bara åt henne, mycket skönt!
så nu bloggen har ni fått erat skvaller :)
dagen har spenderats med spinkis (& katta), en mysig promenad och lite röstning i centrum. sen bar de av till en liten räcer som hjälpte oss att inhandla mat och onyttigheter. krubb och sova hos mig, mysigt!
ikväll ska jag nog ta en längre promenad, måste även införskaffa nya träningsdojjor (jobbigt värre).
hejhopp

just nu känns de som jag tagit lyckopiller


helgen har runnit iväg utan större händelser (utanför arbetet), så att säga! catarina är väldigt lycklig och är även jätte glad att hon har världens bästa pappa, så jag har bra lust att tatuera in "pappas flicka" vilket jag har tänkt på några veckor nu, men vi får se vad som händer och sker.
arbete söndag OCH månad blev de nu, mycket bra. lycka, lycka och ännu mera lycka.
hann iaf träffa min bästislinn igår efter jobbet, alltid lika trevligt.

nu blir de uppfräschning1000 sedan pilla sig lite i naveln tills de är dax för jobb.
hejhopp





lyckodag


denna dag har flytit på bra, gick upp strax innan 5 imorse. tog sex tåget till jobbet, mycket skönt att vara uppe när ingen annan är det! imorgon är de jobb som gäller, skönt!
gårdagen spenderades först med en hm. vän. massage, idol, ljus osv. var de som gällde.
senare kom iza och j förbi en sväng och snackade lite skit, mycket mysigt!
nu ligger jag i sängen och frossar, har precis ställt om klockan så man inte befinner sig på jobbet i fel tid imorgon, de vore skrattretande. :)

hejsvejs joel pierre från åkersberga!
ps. önskar även bojan en sköning kväll ikväll, utan mig dock! ;)


piece of cake


lite ärenden idag, har bl.a inhandlat ansiktsmasker så jag ska bli lite halv fräsch igen.
en annan ska ju jobba imorgon mellan 7-16, kvällen spenderas därför med en kär vän framför idol med morötter och dipp. de är dumt att deppa, imorgon blir de jooooooooooooooooooooooobb! wiiihoooooo!
tänker nog somna till min rosa donuts dvd, simpsons the movie i mitt hjärta.
hejdå alla fyllon och fredagsmys-människor, mot tvn suckers!

 


hejsvejs


igår fick jag min dos av linn också, mycket behövligt. vi gasade in till haninge och körde hem ett monster åt mekonomen. därefter bestod dagen av mat och fika, alltså inget gym. ska nog ta de lugnt några dagar till så jag är riktigt frisk.
idag ska jag verkligen bara ta de lugnt. imorgon är det väll nynäsmarknad, sånt är alltid trevligt.
tjolahopp!


tillåt mig att säga:


HAHA DIN HÄST HAR DÖTT, HAHA!


mitt motto, vinn på lotto!


igår lekte jag med min kära vän sara, lunch på thorssan & sedan kikade vi i lite affärer. sen bar de av hem till henne för att se förlossningskliniken, mycket trevlig!
senare somnade jag några timmar, inte så bra! men jag vaknade igen och träffade min linn, så de var iaf ett stort plus!
idag ska jag äta ordentligt, för de gjorde jag inte igår. sen blir de till gymmet skulle jag tro!


vissa saknar man mer än andra


många tankar under dagarna tillbringar jag min vän sara, vår lilla kämpe. jag saknar dig (bitter-minen).
nu ska jag leka med min vän linn, hejhopp!


avreagera mig lite


jahapp, efter två underbara pannkaksveckor med bästaste linn så satsar jag denna vecka på att bli frisk. måste därför avboka spinningen ikväll :( BUHU! igår lekte jag med little "miss" sunshine långt in på natten, mycket mysigt!
i lördags hamnade jag även på tg, först lekte vi med lite st vika muppar & även en sväng hem till andrea (mycket trevligt prat med den damen, ME LIKE!!). sen ville/skulle alla ut så jag har varit ute på tg en nykter kväll igen, men jag och linn fick med oss en jävla massa skratt hem. tjohej slå klackarna i taket vad folk kan skämma ut sig, men de tackar vi och bugar för!
sen måste jag bara berätta för dig "little mr asshole", att du har inte ett skit med mig att göra längre, så lägg dig därför inte i mina handlingar!
jag stängde boken, men du eldade upp den ;)




underbara lördag


på fredagen blev jag somsagt sjuk, sov ungefär 2 ½ timme natten till lördagen. de var febern som höll mig vaken OCH viljan att spring loppet på lördagen.
jag sprang iaf tjurruset, fick en hyffsad tid (1:16:10) och jag tävlade endast mot en person, mig själv! vilket var mycket skönt. i tjejernas klass var de runt 800 pers. som sprang (= startade långt bak i startfållan = kö längst banan). men inte deppade jag för de, mycket roliga hinder, kärr och vattengravar (de tackar vi för). finns de tid och möjlighet kommer jag ABSOLUT springa nästa år också. 
tack till pappa, Linn och Mattias som tog sig tid för att titta på leriga mig som sprang i mål.

här finns även ett videoklipp när jag & några andra springer i mål:

http://www.marathon.se/racetimer/?v=%252Fsv%252Frunner%252Fshow%252F740128%253Frace_id%253D282%2526amp%253Blayout%253Dmarathon 

någon annan som är sugen på 10km i 100% terräng, kika bilderna:
http://www.marathon.se/bilder/bilder10.cfm









behöver jag säga mer?


helt allvarligt, bara för jag unnade mig en promenad med min bästa vän igår (något kallt), men ändå! så är jag förkyld nu. ont i halsen OCH hostar, ATTANS!
jag tänker kuta ändå, om mitt hjärta så ska behöva stanna halvvägs. drömde också mardrömmar, att jag åkte från nynäs 12;15 när loppet startar kl 12. att en uggla överföll mej och rev sönder hela mina armar osv. ursch och fy! nu blir de kur idag och vistas så lite som möjligt utomhus..

tänker inte ens säga hejdå på något sätt, så irriterad är jag!


wihäeee!


fick med mig en ny tröja hem & ett nytt running ställ. så nu är jag fit for fight tills på lördag!! (inte alls!!!!).
invigde stället med en 45 min promenad, blev något kall trots mössa och vantar. men imorgon står de lättjogging i kalendern, wiiihooo! borde också börja tänka mer på vad jag stoppar i munnen tills på lördag, ärsch!! sån uppvärmning är för töntar.

tjohej!



nästa HAnden


snart bär de av mot haninge, alldeles själv. måste bara säga FY va skönt. bara få vara ifred några timmar, kolla på de jag behöver sen åka hem. wiiihoooo!
hörs later!

wiiiihoooo


nu börjar de verkligen bli höst på riktigt, ruskigt kyligt ute.. men igår fick de iaf bli en promenad på ca 1h då motivationen var på nivå: 0! efter det blev de pannkakor och tv med linn som svängde förbi efter jobbet, mycket mysigt (som alltid).
idag har jag bara spinning på schemat, funderar även på att börja ett projekt här hemma.. tror nog inte pappa skulle gå med på de, men kan ju alltid försöka.
ska nog sitta och klura ut vad man ska ha på sig på halloween, kul kul!

tjohopp!




dagens låtcitat


till dig asshole:
kelly clarkson - i do not hook up
spec.
"Oh, sweetheart, put the bottle down
You've got too much talent"


till mig & min underbara promenad jag ska ta alldeles strax:
kings of leon - sex on fire
&
Whitesnake - here i go again

break a leg

"drick aldrig sambuka, man blir slöddrig och alldeles konstig"


lördagskvällen blev inte alls lika lugn som vi trodde att den skulle bli, efter en jättetrevlig middag blev vi lite sugna på att träffa lite trevligt folk trots allt. så först plocka vi upp elin, sen bar de av mot ösmo för att klappa kossorna (och hämta upp foffe). väl i nynäs åkte vi till Robin (som jag alltid kallar rasmus eller liknande). där var de massa party människor, vissa skjutsade vi vidare till TG, hoppas alla hade trevligt i vimmlet!  :)
vi skjutsade min gamla mentor christian som inte riktigt visste vart han ville, så de blev en sväng runt ringvägen. Mycket mysigt! :)
kvällen bestod av ännu ett till besök hos Robin med lite galenskaper: ex. korkar i näsan, kobajslukt, killsminkningar osv.
var hemma klockan halv 5-5, då vi även ringt brandkåren för att de skulle släcka något brinnande föremål.

igår mina damer och herrar så gjorde jag typ, ingenting. pappa bjöd med mig på middag med farfar och ... som jag inte ens visste skulle följa med. men ... bjöd på skratt när hon vände sin arroganta och otrevliga sida till, de var K O M I S K T!! :D
kvällen avslutades med mr secret, mycket trevligt!

idag ska jag komma ut på en promenad, känner varken för gym eller löp.
hejhopp!



gamla mentorn med en teater-"hora" på klassresan, glömmer aldrig att christian sa:
"tar du kort?"
mohihi


monster jag


gårdagen spenderades med bästaste vän linn, de kan inte bli annat än lyckat? näe. vi kände bara för en mysig kväll framför idol, vilket de blev! linn körde en sleep-over vilket alltid är mysigt, att sova brevid den som betyder mest!
idag har jag sovit en stund på dagen, tog mig i kragen och fick plötsligt ett ryck och började städa upp lite av de pappa har tjatat om så länge. mitt i all städning funderade jag på om jag ska börja rutinsätta mina dagar lite bättre, måste bla. få bättre sovrutiner. de får bli nästa veckas mål, ska även rensa ut alla katonger som står i mitt rum, blir nog några vändor till sopptippen med massa S K I T saker som lämnas efter förhållanden och sånt strunt.
igår joggade jag 10,46 km så idag blir de nog en längre promenad för att lindra lite träningsvärk.
kvällen blir nog lik den igår, middag med linn osv.
förövrigt ser jag ut som en startrek gubbe eller monster eller något i den stilen, mycket lustigt!







nu jädrans!


som sagt gymmade jag med en mupp (pogen) i onsdags. jag har bestämt mig för att inte vara så hemlig i onödan här i bloggen, så ni läsare slipper gråta. kvällen fortsatte att spenderas med linn precis som den har gjort typ hela veckan förutom igår då jag lekte med elin hela dagen. shoppa och fikade (med iza och J) lite i centrum på dagen, sen bar de av hem till henne & fredrik där vi (hon) bakade. och så åt vi lite mat. kollade inlåst och sen gick jag hem i regnet, mysigt! :)
ska jag vara ärlig nu så har jag i två dagar ställt klockan på 6 & 7 på morgonen i hopp om att gå upp och äta frukost och sen orkar ut och springa milen (då jag har hittat en bra runda på internet som är uppmätt på 10.46 km). men de har aldrig hänt. nu skiter jag i att de är mitt på dagen, om knäna (och jag) orkar ska jag springa hela rundan. ikväll vankas de gym igen, SUCK! :) men de är kul att gymma med filurer som kan,
hejdå på er alla läsare. nu blir de spagetti och korv till frulle!
ikväll ska jag leka med linn, kan de bli bättre?



klädhängspogen i sommras vid nattbadet i grava!


puuuh


ett svettigt spinningpass igår, funderar på att börja köra två gånger i veckan ist.. vi får se!
gårdagen spenderades med linn, först nere i centrum sen tog vi en promenix (säger inte vart, haha). sedan blev de pannkakor hos mig, MUMS!
just nu har jag ätit lunch och väntar på att min kära vän ska sluta så vi kan ta en promenad, kvällen ska förmodligen spenderas med en lustig filur på gymmet.

over and ut!



kände för att lägga upp en random bild.
jag & pluto på julshowen!



gårdagen


tjo hopp!
kom hem lite sent natten till igår (pga mr secret), så jag råkade sova till kl 1. tur att linn ringde och väckte mig!
lekte som sagt med linn och en mupp, åt på ph då vi helt plötsligt kommer in på tjurruset. när jag kom hem var jag tvungen att kolla i kalendern och loppet är den 17, inte 24 som jag var inställd på! Oooooops..
jag springer verkligen inte för att vinna eller något i den stilen, målet är nog att gå i mål med lite hyffsad tid iallafall. ärsch, de blir väll som de blir ;)
idag ska jag leka med linn på förmiddagen, sen vankas de spinning ikväll. tror förövrigt jag håller dra på mig en förkylning, då förstörs verkligen några planer jag har de närmsta veckorna. :( buhu!

mot duschen, fuckers!


till en av de två som skapade mig


Jag stog med hjärtat i min hand, men du bara gick förbi
Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid
Jag ska säga att jag förstår, inte ställa några krav
Och öppna dörren när du går så du kan ge dig av
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag tänker inte skriva brev inte ringa på din dörr
Det blev ju ändå som det blev ingenting är som förr
Och om jag ringer dig nån dag
Tror jag nog att du förstår
Då är det bara för att jag vill höra hur du mår
Jag vet att jag står

På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg

Jag är nog mera stark än svag
Nu går jag mot en morgondag
Det kommer att gå bra
Jag ska leva livet



händer något denna söndag iaf


promenix runt ringvägen med elin, sen smetpannkakor. mys (:
puss!

far och fläng


igår var en mysig dag då man träffade massa "gamla" och trevliga ansikten. fyllechaffis stog på mitt schema, komiskt nog så skjutsade jag nog bara en som hade alkohol i blodet. kvällen spenderades lite hemma hos Johan då de hade lite kalas för mumpa (jag & linn lyckades styra upp festen med våra nyinskaffade partystuffs), de som försökte kolla på körslaget blev nog mindre glada. efter en stund hos johan bar de av mot st vika med käraste disco iza där vi träffade lite muppar. men iza skulle jobba idag så vistelsen blev nog bara ett par timmar.
väl hemma i nynäs mådde jag skit, så jag kröp ner under täcket och tryckte i mig en och en annan alvedon tills två älskade muppar hörde av sig. åkte och plocka upp linn då hon glömt saker i bilen, därefter åkte vi en vända och pratade bästisprat, som bara vi kan göra (höhö)! skjutsade en person typ 20 meter ner till nordman.
körde hem linn & sedan skulle tiden fördrivas. hämtade därför upp den sista lekkamraten för dagen (vem tänker jag inte säga, mihihih). vi åkte runt lite överallt i onödan då jag fick reda på att pappas vän redan fått skjuts hem, mycket komiskt! :) men de var trevliga samtal jag och min vän hade, så de gjorde mig inte så mkt.
just nu har jag tvättstugan, har inte direkt känt mig på topp. ska nog ta en promenad ist för att springa idag!

bjuder på en vacker bild efter ett långt & tråkigt inlägg.



ps.
kan du ta med min "vän" på "äventyr" så lovar jag dig att jag kan ta med din.
fast på riktiga äventyr...
 ;)


back on track


jag känner mig väldigt mkt med i matchen om man säger så...
igår lekte jag med elin på fm, åt två apstora portioner med mat (mums!!) sen bar de av till gymmet.  motivationsnivå: 0, kör för fa-a-n!!
sedan bar de av hem, sova lite innan älsklings linn kom. fick en mycket stor dos av lycka denna gång, hon sov nämligen över. lekt idag tills kl 4 då hon skulle kila till jobbet.
ikväll vankas de skratt med iza och mrs. j.

dagens låt: 

matchbox 20 - how far we've come


bara döda fiskar följer med strömmen


lite make-over på håret, nu är de klippt & färgat. kanske lägger upp en bild senare. kul att ha en bild på förändringen.
de senaste dagarna har jag lekt med linn, johan & c/o, sovit på vandrarhemmet har jag gjort också mihihi. borde verkligen komma ut & röra på mig idag, är inte riktigt på humör dock!
får se hur denna dag slutar, nu ska jag röja upp lite här hemma!

kiss, hejdå!


RSS 2.0