räknar dagar...


Dessa två veckor framöver är de typ jobb varannan dag, & de är superskönt. tiden går mkt snabbare då! Sen är de en liten heeeeeeeeemvisit, ska bli så super att få träffa dem finaste igen! Annars ser allt ut som vanligt.

oh oh oh la laalalaal

snart sooooova efter jobb, men sen blir de mys med min nya musik på telefonen!
tack pappa för samtalet! du vet att jag tycker om dig! PUSS!



inget att säga!


bara för att ni läsare är mig trogen och fortfarande kollar bloggen tänkte jag uppdatera. "livet" i luleå är precis som vanligt, vädret blir allt mer regnigt och solen visar sig inte många sekunder om dagen. de blir mörkare allt tidigare men ingen idé att deppa för de! 
planerar att åka hem en vända i september, brukar inte avslöja mina resor med tanke på att vad som helst kan hända men typ 12-21 sep tänkte jag befinna míg hemma, känns som att jag har missat alldeles för många fina stunder med vännerna där hemma.
förra helgen var de utgång både fre och lör, inte riktigt de som var planerat men så blev de!
är lagom blåslagen från förra innebandyn men idag ska vi köra igen!
tjipptjillevipp!



du kommer aldrig få veta!


i helgen var de lulekalaset, gick ut på lördagen men tog de lite lugna bananer då jag jobbade söndagen. men den var väl lika komisk som vanligt när man går ut här uppe i norr. personer som yttrar sig kanske liiite mer än nödvändigt! men men.. kul kul! ;)
imorgon kör vi igen och från och med då är jag ledig till onsdag så de ska inte finnas några stopp alls denna ggn. kanske når jag mitt personliga mål imorgon, måste bara få med personen i fråga ut. kan nog inte vara så svårt ;)
 dem senaste dagarna har mina drömmar varit kaos, jag har levt under vattnet, de har snöat och varit snöstorm, jag har träffat både en och två personer som jag inte ens tänker på i den riktiga vardagen.. undra vad dessa drömmar grundas på, de ska jag nog klura ut! :)
saknar min käre killkompis där hemma, hans fyllesamtal värmde här om helgen.. kanske dags att ta de andra steget.. men inget seriöst NO NO.. inte nu på några år! :) så sorry girl! din förlust nu.. för nu bryter jag löften!

pusshej till alla andra


RSS 2.0