day before d-day


imorgon är de stor stora tentan, hade inte allt skit hänt under denna kurs hade jag förväntat mig att bli godkänd imorgon. men jag kan inte ha hur höga krav på mig själv som helst. så imorgon ska jag gå dit, kika in provet. svara på de lilla jag kan & gå hem och ta de lungt. bara vara nöjd att jag ens gick dit! :) sen får jag väll plugga ikapp i sommar, känns endå viktigt att kunna människokroppen så de gör mig inget :)
jag beställde ett nytt litet simkort från comviq i fredags, i måndags natt spärrade dem mitt gamla & jag har inte fått ngt nytt, så idag är tredje dagen utan telefon. GREAT!
igår trillade de ner lite extra energi i min brevlåda, i form av ett fint litet ploppkärleksmeddelande, blev faktiskt rörd! så tusen tack för de :)


ny vecka, inte en möjlighet....


brukar vara taggad & kämpa mig igenom exempelvis skola, men just nu har all luft gått ur mig, denna 5 veckors kurs borde vara minst två månader. jag orkar inte trycka in mer i huvudet, inte en sekunds motivation alls, och givetvis har vi tre tentor denna vecka, två imorgon och en på fredag. bläää MEN snart sommarloooooooov!!
idag är de ganska mulet på ön så jag kan inte ens sola när jag vägrar att plugga. funderar på att smälta maten en stund till och sen gå en shoppingrunda. de brukar lindra såren :)
pusshej!


grabbarna tog sitt första dopp igår :)
sedan blev de sjukt god middag med rasmus tårta som efterrätt, firade åsa på morsdag. som jag saknat de



perfekta fredagen?


plugga lite rörelseapparat & ögat, åka förbi banken & sen utbildning & övning med ssrs, och förhoppningsvis bus med helikoptern & emmilie ;)
om mannen ska ut & ränna ikväll blir de fruktsallad & plugg för min del, annars mysig hemmakväll i guess.
4 månader & en vecka på ön på söndag, tiden går så attans fort, om jag fullföljer utbildningen är de bara 5 terminer kvar. och de är faktiskt BARA, första terminen har haft sina dalar men i mina ögon har de varit en rolig lek, innerst inne så älskar jag att plugga. :)
najs fredag & helg people!



nellie! :)

äntligeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen




aldrig mer landet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tala ut


kom tillbaka till ön på söndag kväll trots allt, mys med gubben & sen direkt hopp i säng. veckan består av mååånga timmars plugg. har kämpat med matspjälkningsprocessen idag, började precis läsa hur kolhydraterna bryts ned, snart dags att ge sig på fettet.. någon som vill lära sig så är ett tips att inte höra av er till mig.
jag hann med en promenad/jogging tur runt muren iaf mitt på dagen, de är sommar här på ön nu. lagade lite falukorv, ägg och bulgur i min ensamhet, satt i solen och njöt. jag älskar mina nya matvanor!
när gubben har slutat ska vi ner till almedalen & mata ankorna, drar nog på mig inlinesen en runda också!
pusshej!


nynäs i helgen igen


kände att jag behövde komma ifrån ön ett tag så igår kl 14 bestämde jag mig för att ta 16båten till nynäs. väl framme var de bara att kasta sig i duschen & gå & fira finaste andrea som fyllde år, trevligt folk & snacks & födelsedagsbarnet var finast as always. de bar ner till aya en liten stund, promenad hem & toksomnade.
vaknade 07 men vägrade gå upp, kl 10 var mer okej, lite plugg sen ner & handla brakfrukost, banan bacon & ägg. mums!
åker nog tillbaka till ön på måndag morgon, kändes mest najs. :) pusshej!









koutsläpp & plugg & annnie fest


snabbt jädrans inlägg för nu har jag brottom. idag ska jag & min studiegrupp åka iväg på landet och se koutsläpp hos annies föräldrar, sen luncha & plugga. & ikväll ska vi fira damen som fyllde år i fredags. trerätters & alkohol (för dem andra), ingen farlig "gå upp i viikt i onödan"-dryck för mig! ;) måste hinna mitt tredje varv runt muren också, satan va tungt de var igår! well, jag gnäller inte. jag är NÖJD med mig själv & ångrar inte att jag njutit av livet. folk verkar inte förstå att dem är dumma på sina bloggar. självförtroende människor? de sexigaste som finns!!
Puss hej!


jag är så bra, trallalalallala


helgen i nynäs blev överlag bra, lugn och skön precis vad jag och raz behövde. komma ifrån ön & bara spendera lite tid tillsammans. de blev mys med tjejerna, aya någon halvtimma, mycket sömn, promenader och god mat! tusen tack till mina fina vänner som bjuder på fika, skriver så fint i sina bloggar & hör av sig varje gång jag är på g hem! ni är bäst!
men väl tillbaka på ön & måndag, bästa dagen att införa nya rutiner! jag har ju varit så duktig och börja "sluta snusa" har inte snusat snus med nikotin sen den tredje maj, nu blir de nikotinfritt snus till raz slutar med plåster då jag slutar helt med de nikotinfria också. har känt mig redo att börja träna hela helgen så idag efter plugg med gruppen så tog jag ett varv runt muren, lite extra då jag inte orkade springa bland allt folk så 3,4 km +. sjukt nöjd för att inte ha tränat på en månad. jag är så duktig!!

nu blir de banan vatten & lite simpsons.
nervsystemet & magetarmkanalen får vänta till något annat tillfälle.... typ i sommar på en filt på tofta! ;)


ööööver


sjukt bra uppdatering, men nu är allt över. eller nästan iaf. men jo! de är över. så najs!
firar de med att ta en båt "hem" till nynäs med mannen och bilen. dags att byta till sommardäck va? ;) haha
nu blir de plugg, sen packa & åka, YESYESYEEES!


flytt & utemys


min valborg bestod av flytt, in till mitt krypin precis utanför österport, 14 kvadrat & uteplats. gick på två fester igår men kände mig hängig & gick hem och sov tidigt. klok tjej! :)



FÖRE



EFTER




RSS 2.0