inte så värst mkt laddning av mina batterier


"denna permis ska bli lugn" jo tjena, den fungerar ju aldrig :)) men kul som attans har jag iaf. fredagen spenderades i min underbara säng med the lion king långt in på små timmarna. lördagen med sara till bauhaus och sedan på kvällen åt vi middag innan jag lekte med elin och massa folk, freja och eftermys blev de. 
idag har jag bara ätit najs frukost och lekt med elin, får se om jag orkar ta arslet ur vagnen och hitta på ngt innan de blir flyg hem till luleå! 



kan man vakna gladare när man somnat in till lejonkungen? 



två dunderhärliga permissioner


OJ OH JA vilka underbara permissioner jag haft de senaste två veckorna, lekt loss med alla möjliga. igår åkte vi ut till st vika (precis som förra helgen), fast igår var de ingen fotboll och vollyboll bara massa (krök)mys med grabbarna (jag körde ofc). och jag äääääääääälskar de så himla mkt!
igår var jag även och hälsade på farmor och farfar på kyrkogården, satt där en stund och bara myste och pratade av mig. därefter träffade jag syster och myste ännu mer.
jag kom hem vid 6 tiden från st vika, sov till 12 då folk smsbombade mig, så de var bara att kliva upp och hjälpa syster litegrann sen drog jag ett joggvarv runt lövet. måste ju göra ngt mer än käka choklad och dansa runt till crazy frog ;)



såhär kommer de kännas att flyga ifrån denna awsome helg!

elin jag diggar dig mer än mkt!


oh herre!


lika dött som i graven är de här alltså, må jag säga! :) men livet knallar på huuuur bra som helst. luleå blev yttligare ett ställe där jag trivs och står på egna ben, jag gillare!
flög hem igår, lekte med lite folk till kl 2. sen somnade jag till kl 11, precis då jag skulle ha tvättstugan :) så nu är de tvättstugan till kl 15, sen ska jag försöka ta mitt feta arsle på en promenad, de skulle sitta mkt fint!
i veckan har vi varit på skjutbanan, fick en träffspridning på 30mm knästående på 100 meter. mihihihi. de är kul de.
saknar spanien ngt förjävligt dock, kan ägna många kvällar i luleå till att kika på bilder, bilder och ännu mer bilder. men snart är jag tillbaka igen. :))



en morgontrött jag!! känns skönt att vara tillbaka i grönkläderna, dem passar alltid lika bra :))


första ledigheten avklarad


nu kan jag checka av två veckor på min lumpenutbildning, va fort de går!!
nästa helg får vi flyga hem, dock mkt osäkert om jag väljer att göra de. syster kommer hem och de är min sista chans att säga hejdå till DS. men vatusan.. vi får se! :))
tar tre bussen in till stan, så de kanske är dags att börja städa upp efter helgens fest och börja packa? min mage kurrar också.
denna ledighet har bestått av: Äta saltgurka, sovit, lekt lite med vänner, tvätta, DATORN OCH MUSIK, promenad/jogging.

ser fram emot nästa vecka, MKT! nu är de nära...

rätt så dött här va?


jag lever, har dock inte kunna uppdatera pga min lumpenutbildning. jag trivs som fisken i vattnet. skönt gäng, bra utbildning osv. tog mig dock ett dygn att komma hem till första permissionen, eller ledigheten som de nu heter. blev ståendes sex timmar i gävle pga spårfel. smällar man får ta. livet går ju vidare liksom. lekt med elin sara och timmy nu på em/kvällen. och snart ska jag soooova. i min alldeles egna säng. så sjukt najs!!


RSS 2.0