hejdå!


nu åker jag och andreas på våran "vi vill vara ifred"-resa. men är det något får mina närmsta vänner absolut ringa! :)
tjolahopp i galopp..

vattengympa


igår var vi på östra reunion och innan det shoppade vi i länna. Köpte mig ett par springbyxor, tajt och sexigt (?). ett par sommar shorts osv. orkar inte skriva va jag köpte, helt ovesentligt.
östra reunion blev lyckad, vi åt, spela brännboll (5/5 frivarv) brännbollsskills, sen badade några (jag bland annat), as skönt.
idag har jag inte gjort något vettigt, eller jo. jag har vattengympa med sofie, sen gått lite på stan och käka glass. 
nu är bilen back on track också så nu fan blir det kärringkörning livet ut, nästan iaf ;)

imorgon bär de av på trip med andreas, det ska bli sååååå skönt!
nu får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda, förmodligen måste jag fixa packningen!

pusshej!

grattis till min vän izaaa!





1990 06 25
grattis! :)


work out!


trots allt fläskande har jag faktiskt varit duktig med "träningen" denna vecka, i måndags sprang jag någon egen påhittad slinga vid fjättern + ett kort varv på slingan. igår tog jag med mig tjejorna och gick på vattengympa, efter det lekte vi med sune då jag även lyckades krascha de 3dje däcket sen jag fick körkort. 
anyway, idag när jag vakna stog de 35 grader på mätaren. vad orkar man göra då förutom att bada?



världens ocharmigaste bild, men jag bjuder på den!

fotozafari med andreas


igår när vi knallade runt lövhagen tog andreas med sig kamran så lattjade vi lite. sune var snäll och ställde upp som modell ;)



             






              




        




oaktiv bloggare


alldeles rätt, jag orkar bara inte blogga just nu. midsommar bloggar jag om när bilderna är redigerade.

igår var jag ute och promenixa med elin, när hon väl fick tag på mig.
idag har jag och sune sprungit runt fjättern, sen gått runt lövhagen med andreas. imorgon bitti blir det vattengympa med sofie, sköööönt!
just nu längtar jag till löööööning. då blir de lite stuffs till  bilen sen nya däck + fäljar eller vafan de heter. sen åker jag och andreas mår nedåt, skönt skönt!
men på torsdag blir de förmodligen reunion med east high och så ska jag köpa en ny telefon eftersom jag slängde den förra i väggen, klok som jag är!

pusshej!

min midsommar 2009


förmiddagen spenderades med världens bästa människa. vi plockade blommor, gjorde krans, åt jordgubbar och annat gott. min  dag kunde inte startat bättre.
nu ska jag packa lite till våran sommartripp till rånö. har inga större förväntningar, allt jag vet är att jag ska ta med en filt så jag och min käre pojke kan sitta och mysa all night long..

glad midsommar!

skärpning catarina!


!
nu har jag verkligen bara roat mig de senaste dagarna. ikväll blir det till att försöka röra på fläsket och lagom till läggdags blir det en + & - lista, de får mig mer motiverad till att bli duktig.
!

för övrigt är de midsommar imorgon som kommer väldigt lägligt. efter diskution har jag och andreas bestämt oss för att vi ska fira våran midsommar på rånö, det blir nog mysigt. och tokmysigt blir det på morgonen/förmiddagen då jag och linn ska träffas, NAAAJS!
mer vettiga saker att berätta har jag inte.

so long suckers!



midsommar 2006(?)

i can see clearly now


som de flesta har märkt har det varit riktigt uselt väder de sista dagarna, men eftersom jag jobbat gör de inte så mycket. nu är jag äntligen ledig i typ två veckor. en 3 dagars resa är inplanerad, resten får ödet bestämma...
snart vankas de midsommar, har inte riktigt bestämt mig var jag ska befinna sig. men en sak är stensäkert och det är att jag ska träffa min bästa vän linn på för middagen, det är en tradition som verkligen ska hållas!!
fick ett urgulligt samtal från henne idag, det tackar vi för!
eftersom jag gick upp klockan fem imorse ska jag försöka dra mig hem snart. är nämligen hos sofie och kollat på dhw.
en liten notis till min bff som inte hört av sig, jag vill veta allt om gbg killen och chile, call me!!
pusshej!

jag är off


jag är verkligen ingen bra bloggare, jag kan aldrig uppdatera kontinuerligt. 
i vilket fall, de senaste dagarna har jag jobbat och gjort lite andra hemligheter...
idag var jag och Andreas iaf på auktion, vilket alltid är mysigt. sen blev de lite loppis men de var inte lika bra. 
jag är inne i en älska-grekiskfetaost-fas, speciellt skottens. besöker skotten mist en ggn om dagen och handlar tomater och den grekiska osten. 
ikväll blir de mys med andreas, vi får se vad söndagen har att erbjuda. 




piffa upp min aupairkarriär


nu är min kära vän emma påväg från huddinge för att hjälpa mig med en video till aupairanmälan, eftersom jag inte vet vad jag ska göra efter sommaren.
så ser ni mig springa runt och bryta på svengelska någonstans så är det till min au pair ansökan.
pusshej!



mms bilden till den insjukne victor


studenten 2009


vad säger man, lite sen uppdatering? jo, håller med. men jag har inte orkat. Men nu är jag back in the game!
min  fredag (studentdagen) var underbar trots att det mesta talade mot mig och min student...
morgonen började med en försovning på en timma, så 20 minuter innan marie (diplomerad make-up artist) skulle komma vaknade jag. duktigt catarina! där efter...
blev jag sen till champagnefrukosten som vi hade i skolan, men det var inge större problem.
Dagen gick och vi lämnade tillbaka brickorna till dörren, delade ut blommor till favoritlärarna, tog kort osv. där efter...
var det PIGAWARDS då de lärarna hade olika nomineringar ex: stilikon (som min BF tog hem), skolans snackis (där jag var nominerad (?)), etc. sen höll massa lärare tal om framtiden och allt och ingenting! vi fick våra betyg... sedan...
var de dax för utspringet, de var galet!!  jag grät och ville vekligen inte lämna skolan. men...
väl ute blev jag omfamnad av varma kramar från familj och vänner! jag fick även min enorma E.T sköldpadda som jag spanat på tidigare. tack andreas!
sen var de dax för flaket, TEMA VATTEN. och alla var sååååå snygga!!
flaket hade sina komplikationer påvägen in, men väl framme regnade de lite smått. annars vare de grymt på vårat lilla sketna flak!
på centralen var man full och glad och jag hittade inte pappa som skulle köra hem mig, så jag går så glatt ner till tåget (eftersom mobilen var borta kunde jag inte ringa). men...
Tåget var försenat och de blir spårfel i södra, sen somnar jag och vaknar i vh där de var ersättningsbussar. jag kliver på och känner hur allt talar emot mig. men precis när jag ska somna ser jag min pappa köra precis utanför bussen. jag kastar mig av och tacklade säkert minst 10 personer påvägen ut. sen åker vi hem. påvägen hem börjar jag fundera om folket fortfarande var kvar på mottagningen (jag var trots allt två timmar sen).
väl hemma fick jag det varmaste & högsta mottagandet man kunde få. jag vill tacka alla som ställt upp och gjort min dag till den bästa... och den sämsta! ;)
skippade slutskivan så jag skulle orka nynäs student på lördagen.  "låt grisarna springa sist", som de så vackert heter.

dagen efter blev de fyra mottagningar, vi började med izas som var mycket trevlig fortsatte mot elin där vi tyvärr inte ens hann gå in, sedan var de linnea nybergs mottagning där vi hann gå in men vi stog kvar i dörren. till slut kom vi till saras där vi äntligen kunde slå oss ner, ta de lungt och äta. :)

jag vill tacka alla för allt som gjort min studentdag så bra som den ändå blev. alla fina gratulationer, nomineringen, kommentarerna i mössan, alla "fyfan va vi är bra" ALLT!
tack, tack, tack!


                                                 

  



                                                


wiiiie!!


10 g, 11 vg &13 mvg..
helt okej för att gå från dum till klokare!


sista gymnasie lektionen


snart gasar jag till skolan för en sista lektion, med eugen dessutom! sitter och lyssnar på lite flak musk, roliga val alla gjort. Bland annat:

Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!!
Spice Girls - Wannabe
Alcazar - Stay The Night
Aqua - Doctor Jones

hoppas de blir grymt.
framför mig har jag en väldigt ansträngande dag, som tur är har jag sofie vid min sida!




over and out från s.freud! ;)


jag får rysningar


var inne och kollade på filmer på facebook på vänner som redan tagit studenten, jädrans va taggad man blir!
"I cant explain what im feeling" som melba moore sjunger i this is it. värre lär de bli på fredag. tårarna lär ju spruta!
idag ska jag jobba, slutar vid niotiden. så de blir hopp i säng direkt när jag kommer hem. imorgon ska jag till skolan och rensa skåpet sen hem och förbereda allt för sista gången!

hejhopp!



avslutningen i nian (2006)

förberedelser


det är nog mer förberedelser till en mottagning än va folk tror, just nu står det att de ska li regn på fredag vilket inte gör mig särskilt mycket bara det att de blir lite omplanering. maten och så är redan beställt och klart.
just nu talar allt mot mig om att få en lyckad studentdag, en vacker vagel håller på att bildas i min ögonfranssäck vilket är väldigt KOMISKT eftersom man inte kan "bota" de på något sätt. så nu är det bara att vänta och kolla om den pluppar fram lagom till studenten, vackert!
 
om man låter en vagel och lite regn förstöra ens studentdag är man en riktig fjolla, därför tänker jag bita ihop och fortsätta planera allt som om jag inte visste något.



jag tackar gudarna för att man har vänner som hjälper till! :)



RSS 2.0