only think happy thoughts


trots att de inte känns så, så finns det något bra med handlingar (konstigt nog)!
idag kommer jag vara bra lycklig mellan 15-21 iallafall. igår var jag lycklig för då lekte jag med kissekatten linn.
på fredag (?) far pappa till egypten igen, bara  en vecka denna gång (tacka gudarna)!
måste kila!


mysellimys


första advent, i all ära. mysfaktor: hög! tända ljus, en underbar bok, en toastmacka & färskpressad apelsinjuice.
de senaste två dagarna har jag även lagt olika ansiktsmasker, de roligaste var den rosa crystal peeling och choklad porcleaningen. ni kan få lite bilder som beskriver hur man känner sig!




 =  

inte lite lika ;)


likt ett ånglok tuffar allt på...


ville inte avslöja allt för mycket i de senaste inlägget men Elliot har alltså äntligen ploppat ut, säkert inte en dag för tidigt enligt sara som gått och burit på den "partajande partypinglan" som vi så vackert beskriver honom när han sparkas och har sig ;) all lycka!
veckan har rullat på, lagt ner träningen några dagar då jag inte kommer ur min jävla formsvacka eller va det nu heter. igår blev de telegrafen, lagom mycket och roligt folk. jag, linn och petra var hos mig innan och snackade lite skit och sisådär. och jag fick även väldigt mysigt prinsess-sov-sällskap till natten.
idag känner jag mig på topp och jag har precis städat upp lite här hemma, lagt en ansiktsmask och tänkte försvinna in i min boks värld en stund.
igår förresten så bar de av till Handen för mig och min käris vännis linnis (haha!), väl framme fixade vi (linn) en partyoutfit till mig och vi åt och bara hade lite bästa vänner tid. linn skulle jobba så for hemmåt vid 1 tiden,  kvar satt jag i haninge och väntade på min efterlängtade vän Denise som jobbade till halv 5. sysselsatte mig med lite affärskikande men sedan slog jag mig ner på ett café med min nya bok.




än så länge rekommenderas denna bok


L Y C K O R U S!

när jag vaknade såg jag ett så vackert sms så jag trodde jag skulle smälla av! tyngd lyftes från mina axlar och jag kunde inte mer än få halvt panikryck och bara skrika JAAAA rakt ut. grannarna måste tro att jag vunnit på lotto, men de var verkligen en sån känsla! tusen grattis (du vet vem du är), jag är sååå lycklig MED er. ;D


barnsligheter!

min kära vän är besatt av bandet Kiss, så jag kontrade med lite barnslighet!






underbar helg, utan dess like


lördagen spenderades med min älskade pappa, först bar de av mot ikea, jula, stadium osv. sedan blev de filmen "så olika" på bio, inget jag riktigt rekommenderar, njaa.. den var för förutsägbar.. i vilket fall så var jag på ovanligt bra humör för bara ha sovit några timmar, vilket säkert berodde på att jag har saknat våra "pappa och dotter" dagar. så det var mycket skönt att vi kom iväg. på kvällen skulle jag köra grabbarna från bandet "de 6 glitterpinnarna", jag kom lite tidigt och de blev lite "sena" men de var mycket mysigt hos Robin/Rasmus/Pontus, så de gjorde mig ingenting. väl i nynäs blev de oldbell för de andra och jag åkte hem, men kände mig varken trött eller på "vara ensam humör", så jag städade upp lite och tände mycket ljus så bjöd jag upp killarna och deras vänner. de blev ljusmys, spel, öl, tv, via-show osv. väldigt länge. en prick somnade i min säng redan vid 4-5 medans vissa drog vid 7-8, men en prick stannade till 5 tiden på em dagen  efter (söndag). mycket mysigt sällskap när man är på det humöret. Linn kom och sällskapade oss på söndag eftermiddagen, mycket trevligt! de blev lite onyttigheter och tv, en helt vanlig (bakisdag) fast jag inte drack en droppe :)
idag ska jag bege mig mot garage nr 1 av 3 då jag ska tvätta av pappas bil sen i helgen, tjohopp från en lycklig catarina!



 

hoppsan hejsan!


denna kvällen skulle vara en lugn hemma kväll i min ensamhet. men efter idol lockade elin med mig till mix där de satt några trevliga prickar och drack alkohol, därefter bar de av till en hemma fest. och NU kom jag hem. lyckat! några timmars sömn sen ska jag stå utanför byggnaden kl 10 och vara pigg & glad, tjohej slå klackarna i taket.


hej det är nick (klick)!


de senaste träningarna jag har skrivit i bloggen (spinning och löp), de hände aldrig. de första sket sig när jag skulle hjälpa en vän som var i en form av knipa. igår blev jag och min allra käraste bjudna på middag  hos en annan kär vän. så de sket sig också. från och med nu tänker jag inte yttra mig om träning i bloggen, de blir bara jättekonstigt om man inte gör de man skrivit. :)
så nu bär de av mot molnen (?) :S


barnprogram är bra!


såg på ebba & dirdrik (barnserie) på jobbet här om dagen, de var en mycket vis man som uttalade sig där. han sa att de bara är den olycklige som förstör för den som är lycklig för att själv finna en bättre känsla. och det stämmer så jädrans bra! från och men nu ska jag verkligen tänka efter minst 3 ggr innan jag säger något, och jag ska verkligen relatera allt till mig själv. om jag säger det bara för att förfina mina egna bekymmer. jag tror i vilket fall den visa mannen har rätt, ett noll till dig gamle man!
just nu ligger världens finaste prinsessa på min säng & sover, de är alltid lika mysigt!
ikväll blir de spinning, de börjar dra ihop sig nu (ca en månad kvar). dock så är jag inte så taggad nu, men de går över.

tjolahopp!



bjuder på en studentbild!


bakåtvänd rysning


jag rös och sen vände den håll, de var ascoolt. aldrig varit med om de förut! skönt som fan.
igår jobbade jag, underbart! idag blir de lite småträning och sedan vette tusan vad som händer ;)
tjoflöjt!


viktiga saker

 

 


unwritten


förmiddagen startade trögt, vaknade upp ur en mardröm imorse. mindre roligt, men jag tror att de är ganska välbehövt. jag uppskattar saker bättre då.
dagen rullade på här hemma och jag har samlat kraft för en springtur, nu blir de mat sen vila innan jogging. fick även en bunt lycka skickat över telefonen, de tackar vi för!

Today is where your book begins, the rest is still unwritten!



MUMS!

helt osammanhängande rubrik!
lördagen spenderades först med två filurer, filmtittande och lite idolutröstning sysselsatte vi oss med. sedan bar de av mot Magnus för att sedan hamna på tg bland alla fyllesvin (jag körde givetvis). trots att vi åkte från tg vid 3 snåret kom jag inte hem förns kl 6, vad jag gjorde de timmarna kan ni ju få klura på...   
går kvällen spenderades med pojkarna, de lekte av sig lite i repan och jag kom hem i någorlunda tid iaf.
JUSTE!! påvägen hem igår från lokalen möter jag saras reg nr. kl typ 01:40 på natten, ooops. men efter ett samtal blev jag lugn igen när jag hörde att kvinnan i andra luren var koooolugn! de glädjer mig att lilleman är påsprång och jag håller alla tummar jag har för dig min vän! :)
idag på förmiddagen bar de av till gymmet, och nu står ett glas nypressad apelsinjuice och väntar på mig i kylskåpet.
hejsvej, snygg tjej!


klockan är så sen att den är tidig


trevlig kväll med sköna prickar. kom iof hem nu, men de var de värt!


alanis morissette: "isn't it ironic... don't you think?"

oj känsligt ämne tydligen, dumt att inte bara stå för de man säger & gör precis som jag har fått gjort hela livet!!




komiskt!
barn i dagens samhälle har oftast fler än 1 "mamma", så ni kan ju fortsätta klura på vem jag menar...




hoppa på potta!


just nu älskar jag livet, de är underbart. mycket är jättebra, de är de som gör allt så bra. jag tror ni fattar!
linn, JOBBET, pappa, höstmys, ljus, naturgodis..
dock är jag fortfarande i en träningssvacka, ska försöka lösa de dem närmsta dagarna.
 tjoflöjt nu blir de hard work work!!


lyckorus


tänk att de finns så fina barn,
och att dem kan göra mig så lycklig!


höstmys!


idag har jag lekt med sara, hon våldgästade mig imorse när jag låg och sov. lekte lite här innan de bar av hem till henne där johanna var på besök med lilla bebisen.
just nu lagar jag mat och funderar på hur mysig jag tycker att denna höst och jul kommer bli. jag har aldrig uppskatta dessa årstider förut, de har alltid varit så mörka och dystra. men nu känns de mer mysiga.
mitt rum ska julpyntas  huur mkt som helst, med bara saker som jag gillar. apelsiner med nejlikor i och pepparkakshjärtan med glasyrtext på (en klassiker), de blir nog bra.
senare bär de av mot spinningen, tjoflöjt!


8 november 1953, låt mig tacka gud för den dagen!


för exakt 56år sedan föddes en av universums finaste personer, min pappa!
idag är det hans dag x2, då det är farsdag också.
JAG ÄLSKAR DIG PAPPA, DU ÄR BÄST!



Jättegrattis till Björn Olof Ekström!


inte riktigt som planerat


jag gick till banken & fixade de jag skulle, sen lekte jag lite med sara (redan där sprack min dagsplanering).
men jag sprang faktiskt igår, dock bara ca 30 tunga minuter. hatar att hamna i en träningssvacka. i vilket fall så blev de inte en ensam hemma kväll igår. de blev bowling med 5 andra trevliga prickar :)
just nu känner jag för en promenad innan jobbet, så får de bli. tjohejsan!


nu känns de bättre


väldigt dålig uppd måste jag säga. lekt med linn de senaste dagarna förutom igår då jag lekte med sara, måla stog på schemat.
igår tog jag upp årsboken, som bara är en halvårsbok. och insåg att jag verkligen inte har något att förlora, så jag ska bara fortsätta likadant. skön känsla de där. snart ligger du i vattnet och simmar med alla andra fula fiskar.
ikväll ska jag nog bara vara helt ensam, jag tror att de är ganska nyttigt.  bara jogga en liten runda, sen kolla idol och kanske någon film och sen bara somna i tid. gå upp i tid på lördagen kanske träna och sen jobba. de låter ljuvligt i mina öron.
tjofrääs!


jag skrattar idag, kanske gråter jag sen


det går bra just nu. vaknade i bra tid, åt bra frukost, diskade bra.. ni kanske hajjar poängen!
dagens låt: ison och fille - jag skrattar idag. 

"Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
...
Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen"

tror de är en joggingtur på gång, såfort träningskläderna är tvättade. 
hejdå!


 


"jag viker lite jeans.."


jahaja, sämst uppdatering som jag tänker ta igen med väldig kort sammanfattning.
lördagen blev lyckad.
söndagen lekte jag med elin och bolle, kollade på film och jag var jätte onyttig (MUMS!).
igår och idag lekte jag och min kära vän linn, lagat god mat, kolla bert osv osv.
idag provade jag mig på spinningen (som jag inte varit på sen tjurruset), fy skäms!! passet sög, eller iaf jag. jag blev tjurig som en liten skitunge (vilket jag också var). som straff för att jag inte presterade bra så ställde jag mig på löpbandet i 10 minuter, där fick du bitterf*tta! handlade lite och väl hemma blev de verumfil, lösvikts musli, 2 mandariner och tranbärs vatten. de var precis de jag var värd.
nu måste jag komma igång och röra på fläsket igen, funderar på att prova på core som typ är mag och rygg övningar i 30 intensiva minuter.. hm hm.. vi får väll se.

hejsvej, snygga tjej!

RSS 2.0