underbart!


gårdagen låg jag inne hela dagen förutom en stund på kvällen då jag var ute och träffade lite nya ansikten. dagen kommer att spenderas i mysigt sällskap, först förhoppningsvis en promenad med Linn. sen blir de att hämta upp en saknad prick för att prata lite strunt ikväll (va inte orolig jag sjunker inte till din nivå)..



jag fick ngt ryck och satt i hallen med datorn, då pappa ställer sig på stolen och börjar skruva ner en glaslampa på några ton som jag så vackert VILLE ha i huvudet ;) 



tackar & bugar för en toppenvecka i nynäshamn


snart bär de av hem till luleå igen, ångestfyllt men endå skönt. bara att kötta på fem dagar till sen får jag se om jag väljer att flyga till nynäs på fredag igen. de återstår att se :) 
gårkvällen spenderades med erica och c/o, hejdå fest för den superbruden som kommer bli saknad sex månader framöver! 



old spanienbild, den bjuder jag på idag! ses & hörs!

ps. tusen tack sara & timmy för sovplatsen inatt, jag sa ju att dem är toppen ;)

ingen har glömt farsdag va?


åretsdag då jag har tillfället att visa hur mkt jag älskar min pappa! världens bästa förälder fick de här fotoalbumet lite i förskott! :)



i albumet är de fotografier från olika tillfällen. :) 
älskar dig pappsen! 



och sömnen går bra? njeee


amanda marshall lyckas för första ggn i världshistorien inte få mig att sova. detta är historiskt gott folk!!

ligger och messar med: <3
de gillas iaf :)


midnattsinlägg


på dagen idag blev de mysfika med en vacker människa som jag är lycklig att jag träffat igen,
kvällen bestod av fredagsmys med min kära extrafamilj hellman/lagerström som för övrigt betyder så sjuukt mkt för mig. kommer alltid att känna mig trygg under deras tak och jag underskattar aldrig tiden jag spenderar hos dem. sara och jag har följt varandra under sååå många år nu och de sista jag tänker göra på denna planet är att svika den underbara kvinnan!
nu ska jag försöka sova, eftersom jag inte lyckades med de förra natten..



en äldre bild från spanien när jag myser i gräset m. chapsen :)


en riktigt vacker bild som tillägnas carina! :)



MUMMAAAAAAA :D



mysiga dagar

igår åkte jag in till stan för att träffa mysigaste gummesson som jag lärde känna i luleå innan han slutade som anställd där. vi gick runt i lite affärer och från café till café och mös i varandras sällskap. därefter träffade jag denise & oskar som jag även sov över hos. dagen idag har varit lugn, ätit lunch med pappa på hans nya jobb! :)
ikväll blir de förhoppningsvis veckans första fyspass, OOOOOps. läskigt hur bekväm man blir när man är hemma en vecka! 



livet går vidare, med eller utan dig. de är min största tröst! :)



en glad catarina


dagarna går för fort, de är redan onsdag och jag har inte fysat en enda ledig dag! ikväll får de bli till att ut och springa, fy på mig!!
igår lekte jag med sofie och elin till en början men när sofie var tvungen att åka så åkte jag och elin vidare till sara där vi mös och åt gott ända fram till tio snåret då vi mötte upp mr pang och lekte vidare, mkt komiskt må jag säga :) mihihihi
idag ska jag träffa världens bästa gummesson inne i stan för en fika eller lunch, ska bli sååå mysigt i busvädret. om jag har tur finns min jacka kvar också, bara att hålla tummarna :) 

hittade gamla bilder från spanien här om dagen, lite lycka de var då ;)




jag saknar mina fina där borta!



sluta, lägg av, de är över.. behöver jag fortsätta?


jag har sagt hejdå på riktigt för länge sen... mins inte ens vilket år de var.
de enda jag önskar är att du kan acceptera de och gå vidare. hur mkt blodspann vi än har är de över, de kommer aldrig att fungera igen. jag litar inte på dig, min tillit är noll. du är noll, tyvärr. ingen önskar sig min eller din situation och de är många som inte skulle klara av den över huvudtaget, de har jag fått hört många gånger (senast idag), men jag har lärt mig att leva med de: att blunda, bita ihop & gå vidare. styrkan till detta har jag funnit själv & de är ingen förutom min pappa som hjälpt mig med den styrkan. så gör oss en tjänst och låt oss vara.
sorligt att jag ska behöva skriva inlägg och sms gång på gång, men du verkar inte förstå, eller vilja att förstå.
mitt liv har gått vidare och innerst inne vet du att ditt liv också har gjort de. våra vägar korsar inte varandra och kommer aldrig att göra de igen heller. lev du ditt liv, så lovar jag att leva mitt fullt ut.
helst vill jag inte höra ett ord till, är de nödvändigt låt gå. men ingenting är nödvändigare i mina ögon än att du låter mig vara..


ångest, lärdom & styrka att gå vidare


länge sen jag fick så stor klump i magen som jag fick idag, länge sen jag kände mig så less på mig själv. men efter några timmars ångest och tänkande, så tänker jag följa mitt hjärta och bita i de sura äpplet och köra på. är inte besviken på någon annan än mig själv. de finns inget annat alternativ än att bita ihop och fortsätta. sluta är inget alternativ, absolut inte!
jag ska nu dra täcket över huvudet, låta melissa horn lösa upp de tankar och funderingar jag har.
imorgon är en ny dag med nya möjligheter.. 

Grattis finaste pappa på födelsedagen, du är de bästa i mitt liv & de vet du!!

RSS 2.0