valborg


om någon timme är det mösspåtagning, inte så värst seriöst. men det är trots allt dress up day i skolan idag, vilket betyder att ALLA måste vara finklädda. kan ta ett foto och lägga upp senare.
ikväll blir det grill med sofie och roger, hur mysigt som helst. är jag på bra humör kanske jag och blåfaran varvar plugget med att köra fylletaxi.
lite bilder från ekonomi och juridiks skiva på metro.



        

     







studentskiva på metro





spontan måndag


100 lappen jag hittade gick till en skiva. elin och jag åkte in med 8 tåget. Metro hette stället, jag orkar inte skriva mer!
tack alla pinglor för en rolig måndagkväll. och TUSEN MILJARDERS MILJONERS tack till min älskade pojkvän som kom och hämtade oss! (:

trodde jag ja


dagen blev kanske inte så bra som jag trodde (trots att den startade väldigt bra), var de vissa som råkade förstöra den.
nu får jason mraz och andreas torka mina tårar så hoppas jag på att  morgondagen blir en annan dag! <3


1953-11-08


jag har världens bästa pappa!
men tur är väll de, med tanke på omständigheterna!



det här är nog en bra dag

hej hopp!
igår åkte jag med på race, men jag somnade. vaknade hemma igen och då var klockan två.
ställde klockan på 7 och somnade om,  vaknade klockan 08.30. jag som skulle upp till hästen!! men tyvärr blev de avbokat, jag hinner inte med alla uppgifter annars. jag har så mkt plugg att göra. jädrans filosofi som ska in imorgon!!
solen skiner ute också, andreas och hans vänner ska spela golf ute i solen, hur skönt som helst!
men mitt i allt "negativt tänkande" gick jag och funderade på hur mycket pengar jag slösat bort sedan löning och hur jag hade kunna haft mina byxor jag vill ha nu! och då händet det.. en ihopknögglad 100 lapp hittar jag i trappen. som en glad liten unge plockar jag upp den och går vidare. sen tänkte jag "Vad gör jag nu?", jag kan ju inte sätta upp en lapp i trappen "bortsprungen 100lapp hittats, hör av dig om de är din!" nej de går inte. jag har stoppat ner den i plånboken för att börja spara till byxorna. nej nu måste jag fortsätta att skriva om rättvisa och orättvisa. Orättvist va?

pusshej!




juste jag ska klippa mig på onsdag, saknar den här frisyren! :)
blir nog en orginell uppklippning med snelugg!


min helg

igår (fredags) tog jag det lungt bara. pluggade på dagen och jobbade sedan kväll.
imorse bar de av upp till stallet, en uteritt stog på schemat. och jädrans vilken mysig tur vi tog, massa skog och mys.
nu sitter jag och ska plugga vidare. kämpa kämpa kämpa! ikväll blir det jobb igen, puss!



båda älsklingarna på samma bild!
men visst är hjärtat fin i sin nya ridhjälm?


dessa dokument





När dessa dokument är skrivna är jag klar med mina studier på Östra gymnasiet,
sorgligt!


fy va skönt


jag älskar Josofine craford och flo rida!!  man kan äta vad man vill och träna när man vill och känner för det. det är exakt så jag känner ALLTID! skönt att få de bekräftat...
för övrigt sprang jag igår, varvade pluggandet med lite motion med bob hund. jag fick ont och det var väldigt tungt, men jag gjorde det. det är huvudsaken.

för övrigt måste jag  börja planera inför studenten. snart måste man skicka iväg inbjudningarna, hur seriöst ska sånt vara? aja, kastar väll ihop ngt. tjolahopp!

inga namn nämnda


det är väldigt irriterande när man försvarar en vän mot en ovän,
som sedan blir sams med ovännen, det suger!
det är också sorgligt att en viss fjortis klagar på andra fjortisar!

jag springer hellre än att gå.
puss till min andreas iaf!


varierande dag


gårdagen blev bra trots allt. på förmiddagen red vi och andreas köpte en skitsnygg ridhjälm på granngården. där efter åkte vi hem och jag träffade denise som skulle på middag. senare på kvällen  åkte vi in på någon bilträff som slutade med lite race, somnade i bilen påväg hem. väl hemma var klockan mkt men kikade ändå  på hästhoppningen en stund.
imorse blev de frukost hemma och lite fika med andreas familj ute på lövhagen, och nu är jag här. sitter och ska plugga, denna fina söndag. aja.. snart är studentlivet här.

pusshej!

ut och rida i solskenet


idag ska jag och min älskade pojkvän ut och rida i solen. vi behöver verkligen några timmar i stallet tillsammans efter alla  garage timmar. häst är bäst!



finner inga ord


en dålig bloggerska som jag finner inga ord när jag väl ska sätta mig och skriva ner vad jag gjort och inte. men men, i tisdags kom boken (nästan), inlämnad i torsdags eftersom onsdagen blev skolfri pga dressyrträning, som gick över förväntan, helt klart! idag hara lla nollor i skolan åkt till london, sköööööönt värre! jag och emma är duktiga och är kvar i skolan, vi kör stenhårt på rom ist!
nu är det väldigt mkt igen, trodde de var en befrielse att nästan vara klart med projektarbetet, men jag hade sååå fel. nu är det svenska stilanalys, psykologi lektionsuppgift, filosofi arbete, religions uppgift + uppsats, svenska & geografi uppsats. och alla uppsatser är typ hur stora som helst, helt hemskt!
men det är bara några månader kvar nu, så jag måste hålla ut. då har jag iaf varit duktig 2 av 3 år. a juste! ingen kan gissa vad jag såg idag, när jag hoppade av tåget påväg till skolan såg jag värsta gaggis vm racet, hur coola som helst!

aja, måste göra lite nytta...
crap!


projektarbetet


igår innan 09:00 skulle projektarbetet in, eftersom min bok ännu inte kommit fick jag lämna in ett manus som andreas och hans vän kämpat med för att skaffa fram. jätte fint papper och alldeles för fint för att endast vara ett manus. men i vilket fall, efter skolan kände jag bara för att åka hem till andreas och pussas lite men jag kände på mig att boken skulle anlända samma dag som inlämning (men för sent) och de hade den nästan gjort. om inte vårat brevinkast varit för litet hade jag hållt i boken igår. men vi löste det så jag får den idag :D wiiiiie!
idag blir de dressyrträning för någon tränare madde kände till, så jag åker upp till stallet lite senare.
tjohej!



jädrans vad jag saknar sommar!!


annandag påsk


imorse kände jag mig som om jag var sune i en utan sune filmerna. Ni vet när allting är grått och de typ inte fins någonting alls att göra. men sen ringe jag en vän så idag blir de bowling med pogen och micke. ikväll blir de kanske en promenad eller ta de lungt.

pusshej!


Elmia 2009


06:30 blev de upplockning av en glad men något trött catarina. När bilen anlände hade vi tre sköna prickar i, andreas, sofie och daniel. sen bar de av mot jönköping. Efter hög musik och lite bilåk var vi framme vi färjan där de blev en bensträckare och byte av chaffis, nu var de nämligen min tur. Körde ner till elmia men ett fåtal stopp på vägen. väl framme blev de knuffa lite bil, men de gick bra. trots att en p-värd sagt att vi kunde ta den berömda "vip parkeringen" fick vi en fin p-bot på 300kr, (som vi senare fick igen)! sedan bar de av in på mässan, många fina bilar. men var mest där för andreas skull. för att ersätta en sällskapsdel efter alla tävlingar han har varit med och stöttat mej. efter någon/några timmar vart jag och sofie lite trötta och gick och slummra till i bilen. vi vaknade efter någon timma och gick in och kikade på lite fler bilar, kan egentligen inte förstå att andreas kommer ha finare bil än en likadan som stog där. kul att han är så duktig och fixar! :)
sen blev de mer vila när killarna börja bli trötta. återförenades med den andra bilen vi åkt ner med och lite andra bilar. mat och vila blev de ett tag. men sen blev de lite race (x2) och andra racet åkte andreas mot en annan ford fiesta och de var väll inte så oväntat att han skulle piska den andra, trots den dåliga starten :)
när vi sett nog med race bar de av hemmåt, nu var de sofies tur att köra. Börjar att köra åt rätt håll men efter 10 mil hade alla somnat och sofie behövde luft, toalett och något att dricka. vi vaknade till men när sofie kom in igen la sig alla till rätta och ägget sofie kör ut på motorvägen TILLBAKA TILL JÖNKÖPING! men ingen märker ngt förns andreas öppnar munnen och utbrister att hon kör åt fel håll! så sofie har alltså kört från jönköping och tio mil mot hem och sen tillbaka till jönköping! JAHA! då var de bara att börja om igen :P
Annars gick redan snabbt och smärtfritt hem. kom hem vid 5 tiden, vaknade vid 12. nu är andreas påväg. jag ska bjuda på klyftpotatis och hamburgare. sen bär de av upp till stallet för en uteritt med madde!

glad påsk alla (utom sofie) ;D

hjälp mig!


plugg, påskäggsjakt och städa.
ikväll blir det middag,
och en hemlighet?


STUDENTKLÄDER


Nu är klänning och skor till studenten köpta, förmodligen kommer halva sverige ha samma klänning som mej. BUT I DONT GIVE A FUCK! som tur är så tar skitnynäs studenten dagen efter mig så dem som har samma klänning där ifrån ska jag skratta åt :D de var allt för idag, nu ska jag ut och röra på fläsket!

pusshej!

en lång dag idag


idag har vi hunnit med mycket. nästan hela dagen har spenderats med sofie. kort resumé vad vi gjort:
lekt med farfar,
skaffat färska påskägg,
badat och frisserat frida,
besökt hundoasen för första gången (lämnade in frida på kloklippning),
ätit mat,
bytt däck,
kollat på gamla minnen hos sofie.
ja, de är väll nästan allt. :)

men nu vidare till något helt annat! jag måste skärpa mig med mina p piller (intressant för hela världen att veta, jag vet!) men allvarligt, för de är mindre roligt när de blir såhär... aja.
och lite mognads poäng till mig idag också, klockan är nio och jag kom precis hem från en springtur runt alhagen i mörkret. jag springer i mörker när jag är arg/beskiven och ledsen tydligen. jag som är så mörkrädd egentligen.

imorgon ska jag befinna mig i stor staden med världens bästa människa,
bäst jag hoppar in i duschen och springer till sängen direkt! eller säger man tvärt om?!
bäst jag springer in till duschen och hoppar i säng direkt...
a kanske, skit samma! hej!


en dag full av mysigheter


JAG* körde hela vägen fram och tillbaka till Uppsala för lite färg till en bil, men det var en mysig liten roadtrip! :)
onsdags morgonen började med frukost hon andreas, sen hem och fixa lite stuff (fan va fult de låter att blanda engelska och svenska).
om en timme ska jag åka och hämta upp farfar (och förmodligen sofie), sen bär de av runt ringvägen och kanske till hästarna om farfar vill träffa dem. sen ska vi duscha, frissera och klippa klorna på frida! så hon blir påskfin!
Simhallen har öppnat också :D nu blir det massor av sim & lek förhoppningsvis!

   


vi drar till uppsala


och köper färg.
kommer hem någon gång!
puss!



fina dag


jag kan ju inte säga att min dag kunde startat bättre (kolla på tidigare inlägg). helt varm i kroppen blev jag, åååh! :)
men men, idag ska jag hjälpa madde. vi tar båda hästarna till runsten för träning, kul! föresten! boken blev inskickad igår, fy fasen va många timmar de tog att fixa allt, och det var långt ifrån ett LÄTT program. men nu är de skickat, och räknas anlända till den 13 april och den ska vara inne den 14 april, fast mina klasskamrater som också har tryckt skulle få den efter 21 dagar fick den efter 7. så vi får väll se när den lille rackaren kommer..
solen skiner ute också, jag borde tvätta bilen. pappa har köpt nya skor till min bil och oljefilter, fläkt osv. tusen tack pappa, du är bäst!!

pusshej!




HELT ÖVERLYCKLIG!!!

såg just denna kommentar från min älskade syster:

"Jag maste saga att jag gillar bilderna du har lagt upp! :) sjalvklart ska jag forsoka klappa delfinerna for digh imorgon men kan inget lova, de ar ju trots allt vilda.. Jag har faktiskt ingen aning nar jag kommer hem men som vara planer ar nu kommer jag och Morgan hem i mitten/slutet av juli, men inget ar sakert :)Puss&kram Ps.Halsa Andreas"

Bara tanken att ni skulle komma gör mig jätte varm, ååååååh! detta gjorde min dag, verkligen!
LYCKA LYCKA LYCKA! nu kan inget förstöra min dag!



jag ser ut som kanibalkocken!



jag är helt förvirrad


boken har inte kommit in men nu lovar jag hela världen att jag ska skicka in den idag.
igår var jag med andreas, men efter vi hade fotat framsidan SOMNADE VI, och vaknade alldeles för sent. så det var bara att åka hem tillm mig och sova ännu mera, men jag tror vi behövde varje minut av dem timmar av sömn vi fick.
idag skulle jag gjort massor, bla. göra iordning bilen TOTALT! alltså invändigt, de börjar bli alldeles för smutsigt. men nu blev de inte så. ska åka till andreas snart och skriva de sista raderna i boken, fixa framsidan och sen skicka in.
efter det är de ganska tomt på schemat vilket är väldigt skönt.
imorgon är de ny vecka och nya tag, då ska religions uppgiften skrivas OCH  projektrapporten. sen om jag ville så kunde jag följa med hjärtat på någon bilsak. men vi får se om jag hinner, vill verkligen göra de egentligen bara för att vara snäll tillbaka!
skönt att få ner lite rader i bloggen...
juste! jag har drömt helt sjuka saker de senaste dagarna, inatt drömde jag att den kristna gubben i samma trapp kom in med hans son och ville döda oss, så jag och pappa knögglade ihopp hela hans kropp till en liten boll och sen kom hans fru med ett barn i famnen och ville döda någon annan, hur läskigt som helst! tänkte väcka andreas men jag bet ihop där i mörkret och kramade om honom och somnade om igen, vuxen poäng till mej! jag somnade om efter en mardröm utan att prata med någon, wiiiiiiiiiiiiiiihoooooooooo!






det här måste vara den tråkigaste bloggen någonsin


men men.. jag får bättra mej med bilder och sånt. igår blev de chokladfontän, kärleksproblem och singstar hos amelie, en riktig mysig kväll. idag blir de tyvärr ingen utgång, känner att jag måste fokusera på annat, men önskar alla andra en trevlig kväll. snart ska jag upp till hästen, sen hem och hjälpa andreas mamma med att köra släpkärra med pappas bil. har varken kört den bilen eller släpet så ni kan ju försöka hålla er inne mellan 2-4 idag :)
senare ska vi fota framsidan till mitt projektarbete som inte kom in igår för jag har glömt FRAMSIDAN, som typ är roligast av allt. ikväll ska jag bara tillbringa massa tid med min älskade pojkvän, de var ett tag sen vi verkligen fick ensam tid tillsammans, det är så mkt nu med plugg och bilar hit och dit. ska bli skönt att komma till ro.

pusshej!

 

jessica, jag saknar dej!




dagen idag


vollybolltunering (shorts utan kallingar), vi kom trea.
gasa hem
byta om, ut & springa pass 2
hem och:
duscha,
äta,
sen...
amelie på tjejmiddag, om jag hittar dit :)

freeeedag


jag är glad att tiden tickar på även fast jag kanske inte alltid är med på det. för idag är det fredag. idag ska jag skicka in mitt arbete på tryckning, sköööönt! nu är de bara rapporten kvar.
idag blir de förmodligen vollybollstunering också. kan skriva mer om den om de blev av..
tjolahopp alla glada! nu ska jag dra på mej glajorna och gasa till skolan. :D

just keep swimming


okej, vad har hänt? min älskade andreas har fyllt 22 år, tack för en mysig dag och hoppas att cykeln kommer till användning! :)
jag har blivit alldeles för bekväm, tagit bilen till skolan två dagar i rad. ILLA! men eftersom jag sitter varje dag och jobbar över med mitt projektarbete så är de så skönt att slippa alla hostande tankar och harklandes gubbar.
idag är de projektarbete, religion och geografi för hela slanten. sen är de gasa hem för att fixa dem sista bilderna till projektarbetet, andreas du är bäst som sitter uppe kvällar och nätter och får sota för min dåliga planering. men för att jag ska få mitt mvg måste boken vara inne nästa tisdag, kommer den inte så är det väldigt synd om mej! :/ men men.. de lär vi märka.
imorgon är de vollybolltunering förmodligen, sen är de plugga igen. på lördag är det häst och sen är de plugga gärnet igen.

hej hopp!




RSS 2.0