sisådär ja


imorse virrade jag omkring som vanligt, men efter lite bodypump & 20 min löp var jag på banan igen. Åt taco i min ensamhet & åkte sedan till höjdgatan för att se east and fearless med elin. sedan åkte jag förbi joel för att sällskapa lite men dum som man är fick man sniffa lite ammoniak som var en underlig känsla. kändes först som att man sprang in i väggen & sedan började min kropp gråta åt mig, och sen kändes de som näsblod. för de som inte kan föreställa sig är de inget jag rekommenderar att prova. 
nu blir de hopp i säng för att vakna halv 6 imorgon, dags för jobb!

 

vill att dagarna springer iväg


de lutar mot lumpen nu faktiskt, en bra erfarenhet får jag i ryggan då. men inget klart ännu!
igår lekte jag med linn & mark efter firat pappaspappa. de tre glitterpinnarna drog in till haninge & hängde på coop och donken, aja!
idag ska jag springa, åh va jag ska springa! som vanligt tills jag får sår från skorna. men de blir inte gymmet förns ikväll, eller på em. sen ska jag somna tidigt eftersom jag ska jobba lördag morgon (UNDERBART!).
jag älskar mitt jobb!
tjolaHOPE!


grattis farfar 32 142 dagar idag!


Karl Gunnar Ekström, 88 år idag.
Förmodligen en av de mest visa människor jag träffat, helhjärtad för den delen också.
Idag blir de tårta och presenter! Namnsdag har du också, dubbelfirande alltså. precis som pappa.
wiiiihoooo!




död blogg


mitt liv har varit en berg- och dalbana de senaste dagarna, de är givetvis ansträngande mentalt. men allt löser sig nog inom ett par dagar.
de senaste dagarna har jag lekt med lite olika kisar. sara lämnade mig i sticket & drog till söderhamn.
igår lekte jag, linn, jesper och johan. åkte snowracer efter bilen, wiiihoo va fort de gick! bus karin och farbror fläkt var även i farten ;)
idag drog jag med mig linn på bodypump, kändes riktigt najs att röra på fläsket lite efter en dag inne pga snöstorm.
fick förövrigt sällskap i natt av två kissekatter, herr kamin och fru borr hette dem.

jag har inte ont i munnen, jag har ont i käften


phuuuu...


jag säger inget för då har jag inget sagt.
kan säga äntligen iaf!
i lördags blev de utgång.
tack och hej,
nu ska jag träffa min favorittjej!


back on track II


ja, något komiskt kan man väll säga! 
var väll ca 2 år sen, ca 54 mil bort från nynäshamn.
men saker ändras.
snart här hos mig & hela helgen.


idag rockade jag


förlåt för mitt aptöntiga uttryck men jag var tvungen, fick ett samtal idag & jag är liksom inte 100% intresserad med tanke på omständigheterna. men jag gav järnet ändå, så jag fick mycket beröm.
igår blev de bodypump & tusan vad mkt jobbigare de var med klacke, skönt värre!
idag funderar jag på att käka mellis & sen dra vidare till gymmet och springa av mig lite. får seee!
saknar sara också, damn it!


oh lord


när ska detta sluta? i ca en månads tid har jag ungefär varannan natt kommit håg vad jag drömt, och de har varit riktigt sjuka drömmar. ena dagen knuffar joel ner mig från ett höghus ner i en pool (och jag hatar att falla i sömnen), sen sa han helt sjuka saker i poolen. inatt så skulle jag massera linas ben samtidigt som vi åkte till tunnelbanan i en vattenruschkana, sen gick de för fort i slutet så vi åkte förbi ... och skrattade högt! och då vaknade jag, skrattandes! mycket lustigt.
Morgan skickade en text idag så jag tror jag ska fiffla lite med den. får se vad dagen erbjuder, förmodligen en sväng till gymmet.
hejhopp!


trasiga skor


hela förmiddagen har gått åt att försöka bli kvitt min lilla ångest som kryper runt i kroppen, genom att bestämma alternativ 1 (lumpen), alternativ 2 eller alternativ 3. ett långt samtal med kusin vitamin var uppskattat då han löste några av de knutar som finns i min ärthjärna.
efter en hel dag i lägenheten var jag tvungen att röra på mig, tog bilen till gymmet och tänkte springa till jag stupade (jag var på sånt humör bara), och jag vet att om de behövs så springer jag till jag ofrivilligt flyger in i väggen bakom (något jag förmodligen ärvt av min mamma). men efter ca 40 minuter började skorna skava, så de fick räcka.
nu puttrar potatisen på spisen. käk. dusch. sweetheart & sova.
sov sött gott folk, de tänker jag göra iaf!



jag är inte riktigt i denna form, men snart så!
och bättre ska de bli




Vad är oddset?




vart visst inte så bra kvalité på detta men de står iaf att spinningen är inställd pga sjukdom!

på g


igår blev de bodypump, skönt.
kanske spinning idag, men bara kanske.

funderar på om man kanske ska göra lumpen ändå, även fast de inte är världens bästa utbildning så har jag ändå de skrivet på pappret och kan söka utlandstjänst efter. catarina har beslutångest!
tur att de är några veckor kvar innan kontraktet ska in. 


 

ny vecka, nya möjligheter


dags att ta nya tag. snorig som en kall ekorre är jag också!
igår lekte jag med sara på e.m (blev liksom aldrig ngt gym), vi åkte till villagatan på middag!
för tillfället nyser jag på heltid, kan komma 10-20 st på rad. jag undrar hur många hjärnceller jag bränner varje gång jag nyser URSCH!!
just nu sitter jag och skriver på ett personligt brev, får se om de blir inskickat eller inte. vet inte ens om jag vill ha tjänsten, vi får liksom se hur de blir :)
bokade nyss bodypump till ikväll, jag måste göra något. är mindre taggad på att skaffa bättre kondis nu i mitt tillstånd. får bli en annan FRISK vecka.

längtar till sista helgen denna månad, wihodibididuuuu!




gå inte och fall för några skor nu! ;)



ta sig i kragen kanske?


ja, igår på kvällskvisten körde jag pappa till frugan sin. sen hade jag bilen ifall att jag skulle vilja dra vidare. och de ville jag. men sen fastnade jag i telefon med "sweetheart" (kallar vi honom här i bloggen), på kvällen blir alltid förkylningen värre också så jag var rätt nere.
idag har jag hämta pappa & fixat lite här hemma. ikväll ska jag försöka komma iväg till gymmet på antingen core eller spinning. zandra har ju så vackert förklara för mig att OM jag tränar när jag är sjuk så koncentrerar sig immunförsvaret på träningen ist för att gör mig frisk, men ibland så kan träning på "sjukdom" kännas så rätt! we´ll seeeeeeeeeee!
over and out, du kommer INTE bli en austonaut :)



denna bild är från igår ;)




nå...


igår åt jag, elin, johanna & calle mm. på rotundan. därefter blev de tjejsnack hos johanna. när jag kom hem trodde jag kvällen tog slut men den forsatte med johan till 3-4, mins faktiskt inte riktigt när jag kom hem. hämtade pappa imorse kl 9 sen har jag sovit heeela dagen, dags att stoppa ngt i magen.


röra på fläsket!


ringvägen runt med hund & feber, de blev så mysigt som de bara kunde!
kvällen får bli som den blir, har lust att somna in här & nu.




fasta måltider var de va?


igår åt jag och pappa middag tillsammans efter vi handlat. han var sugen på kyckling och potatissallad medans jag gjorde mig två feta räkmackor, sjukt gott! fy på mig som åt vitt bröd och majonäs (utan träning hela dagen!). BU för mig!! efter mackorna blev jag sugen på att doppa frukt i choklad, men chokladen såg för äcklig ut så jag åt upp frukten ist.
idag startade jag med en dundergod frukost. verum fil (4,0%) + grapefrukt + banan! MUMS!
nu är jag full av fruktsocker från bananen så nu blir de till att gå ut och gå!

TJOLAHOPPPPPPP!
sara som började gråta i hennes kommentar kan ju stoppa upp ngt i ... medans hon kikar på denna bild! (laddar upp någon random!)




/()¤?#)`"!?`/(/)%`?


kollade precis in nellys bikinikollektion, fann dock bara en bikini jag hade trivts i.
synd bara att den inte fanns i strl:M! BUHU!!




inte om jag får bestämma


inatt vägrade jag bli en mask,
när jag själv fick bestämma höjde jag styrka och alla förmågor till max!!
jag skulle minsann bli en superhjälte.


tankspridd


förra inlägget skrevs typ samtidigt som jag kollade på ngt intressant på tv, kanske märks. berättade mer om fam. hellman/lagerströms liv än mitt eget. men de är där jag har varit de senaste dagarna, igår bjöd även pia och sara med mig till saras mormor för middag. Mycket mysigt!
idag har jag lovat min älskade pappa att styra upp lite saker i mitt liv, de är bra att han finns (och ger mig en spark i rumpan ibland).
tjolahoppppP!


rulla in en boll & låt den rulla..


dagarna bara flyger iväg. har varit hund & barnvakt de senaste två dagarna. är ute & promenixar med de två små vildingarna medans sara & timmy bygger om köket. igår handlade dem och idag börjar de bygga om.
over and out!


Happy B-day!




vackraste syster, idag blir du 21 år (= 7 670 dagar). och efter alla år du fått förmåner för att du är ett år och åtta månader äldre än mig kanske de ÄNTLIGEN börjar löna sig för mig! jag menar... åren springer iväg & vi blir bara äldre och äldre. antar att de nu vändpunkten kommer då man bara vill bli yngre och yngre igen, eller? ;)
PUSS!




värmer varmt


jag gör ett lyft i mitt liv och tar nya tag. hoppas på positiv respons denna gång. då har jag två alternativ (jag köper de ena såfort de slår in), om de gör de!
idag talade jag med syster, paketet har ännu inte kommit fram till familjen wakers dörr (SKUMT!). men jessica & morgan mår bra & de är de viktigaste.
idag lekte jag med elin en stund, annars har jag bara slöööat (OOOOPS!). men NY vecka imorgon (eller om 30 minuter). jag ska börja med fasta måltider så inte jag hår och småäter hela tiden, tumme upp till mig!
nu ska jag fortsätta skriva.
ses!


ladies night


ännu en lyckad nykter kväll på telegrafen blev det igår. jag hade aldrig kommit ut om inte min vackraste sara hade följt med. elin och emma höjde kvällens stämmning och elin gjorde fin sminkning igen som hon fick beröm för av marie, mycket roligt (duktiga dem)! snackade lite skit med marie också, de var som taget ur en film! skön flicka de där.
idag känns de som att jag är bakis, mår illa och vill sova (konstigt), pappa påstod att jag var likblek idag & de känns som att jag ska svimma även fast jag aldrig har gjort de! dags att titta på nya tillskott.
idag blir de städa här hemma. tvättstugan är bokad. vill ut & gå också, sune är nog med på de också.
nästa vecka blir de nya tag igen, har börjat med de jag ska men varit omotiverad till träning (förutom dagliga promenader som inte gills).
fick ett samtal från en av planetens vackraste människor idag, de gjorde mig lycklig!


konungens kämpare


catarina har något nytt i kikaren, men hemlighetsfull som vanligt.
vi gör ett försök, kan inte annat än misslyckas. jag har de bra som jag har det. men detta vore bra för meritens skull.
skulle vilja bli ledsagare så länge. kanske måste kika upp de där!
rasmus på luffen imorse, slutar så vackert och problemfritt. tänk om man vore lyckligare av några kattungar. enkelt allt skulle vara då.
men jag borde inte sitta och vara bitter. sitter här några månader efter studenten, inga betyg att plugga upp eller några konstigheter. får mina tusenlappar i månaden. de håller tills jag rullar in en ny boll som sedan ska fortsätta rulla...
james blunt strömmar ut högtalarna, catarina önskar att de vore lättare att ta sig fram på världens vägar just nu. träningen är i botten men de är de jag ska ha i baktanke såfort snön och halkan far åt fanders.
sommaren i vacker, undra vart jag befinner mig då. säkert i säkra händer, med pappa på sjön eller på jobbet. de kvittar, bra blir de iaf.
samtalet igår gjorde min månad.


tillåt mig att gäspa


vaknade denna dag av ett samtal, jag tycker inte om att behöva ruska på huvudet de första man gör på dagen för att inte låta nyvaken när någon ringer. fy!
men nu är jag tillbaka på spåret igen, ska till jobbet om några timmar. en röd dag till, MUMMA!
igår gick jag runt alhagen med bobhund, kallt (-17) men fruktansvärt mysigt i skog och mark.
best regards så länge!


de som inte dödar, härdar!


igår vart en "stros-dag" med sara och timmy, väl komma blev de mandelmusslor för mig och cheeseballs för de andra. PS3 till natten. när jag kom hem slog jag upp min nya dagbok som jag så fyndigt döpt till "bara i garderoben", men inspration från madicken.
jag funderar på att ta ett sjumilakliv i mitt liv, prova att "ta tillbaka" något som en längre tid varit borta. man kan aldrig ge de ett försök för mycket. måste nog bara samla lite ork först.
idag sov jag länge, men ska sätta igång & göra nytta. har precis gjort min månadsbudget tills mars. tummen upp till mig själv!


what goes around, comes around!


min inställning gjorde framsteg, väl på jobbet fick jag fler pass som gjorde mig fylld av glädje. så de tackar vi för! gud har alltid något i kikaren!
just nu ska jag gå ut med hund sen bär de av mot media market med sara, timmy & barn. de blir nog bra!
 

jag kan inte skilja på

f.om: sommaren 2008

melissa horn - jag kan inte skilja på

Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med (henne)
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det (honom)
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut (honom)

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig (henne)
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig (henne)
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig (henne)
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss (henne)
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav
(henne)

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand (henne)
På varsin sida av vägen som en främling för varann (honom)
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor


"mot ljusare tider"


min pappa är min ledstjärna, jag känner mig som renen på reklamen...
vid varje nyår intalar man sig själv att detta ska bli ett bättre år än de förra, och det hoppas jag verkligen att de blir. men detta år ska jag försöka vara mer ensamvarg, fokusera på mig och mitt & bara umgås med människor som gör mig starkare och som jag vill stärka.
jag är så trött på mig själv och andras handlingar som görs för att sänka en annan individ och på något sätt stärka sig själv. jag tror inte på sånt längre. jag är less!
jag blir irriterad när folk lägger ut bilder som sticker ut något från de "normala" för att sedan kasta in en onödig kommentar.
men jag ska sköta mitt nu, jag ska verkligen försöka klämma fram något fint hos alla, fiende som älskare. de ska ändra mitt tankesätt. sen självklart kommer de finnas ilska och besvikelse, men sånt pratar jag bara om i garderoben!
nu blir de till att fira mamma eivor och sedan arbeta på världens bästa jobb.
jag är lyckligt lottad!


2010


de blev allt annat än sova på nyår trots att jag jobbade till 21. kalasiza och jag gick till per där många trevliga prickar befann sig, så de tackar vi för! jag kom precis ikapp vid tolvslaget men missade INTE alla vackra fyrverkerier. våra vackra bilder lär komma upp någongång... ;)
dagen efter sov jag tills elin och fredrik plockade upp mig, kycklingrulle och cheeseballs blev de MUMS! sov även över där. och här hemma sitter jag nu, förmodligen planetens gladaste catarina. de vänner jag har omkring mig just nu gör mig mer än lycklig. saknar min sara & elliot som varit borta några dagar nu, blir till att träffa dem i veckan.
nu ska jag gå och kika på min tacopaj som är inne i ugnen sen bär de av mot jobbet.
gott nytt år alla fina själar!


RSS 2.0