sov sött finaste farfar!



vi ses i Nangijala! <3



tjipptjillevippen!


drar på en spontantrip med kajaker med jennis och hennes vänner! 
mycket mysig gårkväll förresten! :)




bild sen midsommar (fm)



Funderar på att klippa mig såhär kort :)





oops


hej bloggen, vad hände?
aja, min midsommarhelg har varit toppen. på självaste aftonen lekte jag och elin på ringvägen på förmiddagen sen bar de av mot henne för att binda kransar och fixa till oss lite, jag sov mest. sen hem till mig för att byta om osv. sen gick vi ner till sara och timmy där victor och mickaela var. hur najs middag som helst. min tallrik bestod av: gravad lax, rostbiff, ytterfile, kyckling, bea, potatissallad osv. najs blandning va? :)
sedan drog vi vidare till freja som till en början va rätt dött, sen så avslutar jag nog mitt inlägg om midsommar där :)) hemligt hemligt.
igår tog folket en återställare på freja, jag körde. natta var i farten också. :)











lost without you


jag går verkligen och pendlar om dagarna, ibland kan jag verkligen gå & tänka på alla fina i spanien. att bara få krama och pussa lite på sofia och judy eller rida över och snacka skit med carina.
och andra sekunden går jag och peppar inför lumpen och de suuuuper härliga gäng jag hamnat med där.
de är jobbigt, jag vill inte sakna dem i spanien, för jag vet exakt vart jag har dem människorna och ett år kommer gå fort. såfort min militära utbildning börjar kommer veckorna bara rulla på. jag hoppas verkligen jag tar vara på allt i de militära samtidigt som jag vill att tiden ska gå fort för då ska jag kosta på mig en resa till mina älskade i spanien..  de är inte lätt när de är svårt :)) men jag är lycklig, känns som huvudsaken! 







så de gör ont i hjärtat


saknar denna unge så de gör ont i hjärtat, ofta också!!







info helg på F21, Luleå


resan till luleå var verkligen mindre rolig, samma hytt som en korean (med hundra frågor i minuten) och fyra ryssar (?) som såg ut att komma från en typisk krigsfilm. de var sjukt.
med en och en halv timmas sömn anlände jag och ca 10 till på F21, 10 st var redan där och några kom ngt senare. 27 totalt, 47 som ska rycka in. najs med 13 tjejer!!
de var verkligen mkt kul denna helg, sköt med ak5a, blev nedsliten av en MP hund, stridshinderbana osv. 
hela plutonen verkar gå bra ihop & jag kommer verkligen trivas med majoriteten av dem, ingen som visat några tendenser på dumheter (förutom jag) MOHAHA, de kallade mig minihitler och mastermind bakom alla nattbus :P





killarna tyckte nog att hämnden var rätt ljuv ;)





men nej bloggen jag vill inte leka med dig!



så less på att blogga, har bättre saker för mig om dagarna. typ leka med mina älskade vänner jag sakna.
idag är de en vecka sen jag kom hem, och jävlar vad jag uppskattar allt här hemma mer. så sjukt skön känsla.
i eftermiddag åker jag till luleå för info helg med lite fys test, sjukgymnast och blabla.. 



såhär är mina känslor för dig just nu bloggen (checka häxgapet i min mun!) mahaha











sääääääääääääääääääälhej!



mysdag


taco med sara och c/o, sen bar de av till magnus. blev filmmys somvanligt.


the muppet show sen lördags



15 juni

fy va fort tiden går, redan tisdag idag. har snart varit hemma en vecka, känns underbart!! 
lekte med andrea till två inatt, lekte med joel en sväng nu på fm. ikväll blir de taco med sara och familjen därtill. igår lekte jag förövrigt med sara, tog elliot på promis medans sara ansträngde sig i rabatterna ;) 
jag älskar mitt liv just nu, så skönt. i helgen åker jag förövrigt till Luleå för lite fystester och info om inryck och mitt år i lumpen. 
flummigt inlägg, orkar inte anstränga mig. hälsade på farfar igår. lilla snuttisgubben då, ska ta och åka upp med frida i veckan tänkte jag. nu blir de lite tv och sen dra till sara. Pusshej!



bästmagnus och simon i lördags! MELONEN OCKSÅ!!!



wiiie och aaaaj


pajjade tydligen benen igår när jag bytte skor och gick ut och gå. ska vila ett par dagar och sen hoppas de blir bättre till helgen. har hälsa på farfar idag, lekt med sara och elliot hela förmiddagen och precis skypa klart med Judy (och sofia) som fyller år idag :)





ljuva frulle

sovmorgon (till 10 iaf). måste sluta vända på dygnet. ikväll blir de sova i tid!!





chill gorill ;)


lekte med min Linn på fm till em, promenad, glass/skagenmacka i hamnen, luffa i soffan osv. har saknat de helt sjuukt mkt! så jag är mer än nöjd med dagen.
Skype med Judy & sen en timma powernap och sen 45 min powerwalk på kvällskvisten. nu blir de frukt, dusch och sova!





fina flickor och magnus


haha! förfest hos mig, några fina flickor och magnus var här. sen drog vi till freja. mötte massa söta man inte sätt på länge. idag mår man som man förtjänar, men de är ändå rätt okej.









hemma och levande

dag 2 hemma :D 

gårdagen var minst sagt speciell, ngt kaotisk då de blev strul med flyget och mindre rolig flygresa hem. 3,45 timmar har aldrig gått så långsamt! :)
väl hemma träffade jag massa fina vänner, så skönt att vara hemma. när jag kom in i lägenheten kändes de som att börja bo hos ngn annan, att detta inte var mitt hem. men de tar väll sig efter veckorna ;)
ikväll blir de mysfest med vännerna, ska bli så skönt att kunna skratta och gosa med alla fina igen!

catarina är lycklig nu!!



dagdrömmer i MITT ÄLSKADE RUM!!
till jason mraz såklart. ;)

kan jag annat än skratta?

hoppade upp strax innan sex, borstade hästarna, struntade i frukosten. blev klar strax efter 7, duschade och packade de sista. kl 8 har dem mage att fråga om jag har fodrat. nu när vi ska åka om 30 min!! var är rätten att packa de sista?
in i de sista... 

hejdå spanien!



vackra ord som värmer

Manuela

Hello just a few words before you go,you are a wonderfull person and i am so fortunate that i met you .Chin up dont change and knock them dead in the army,SEE YOU SOON

 

 


hjärtkrossande


säga hejdå till judy & sofia blev värre än jag väntat mig, dem är verkligen lillesystern och mamman jag aldrig fick. som bra är är att vi kan skypa varje dag! :)

väskan står i garderoben, överfull och övervikt. fan! löser sig imorgon, nu blir de sova sista natten på la hoppla. tror ni de känns bra eller? :D



Som tur är har jag väldens finaste pappa där hemma i sverige, och alla vackra vänner!!



fy för hejdå!


carina är den som stöttat mig från början, ja nästan från dag ett! idag tog vi farväl och de har nog inte gjort så ont innombords sen jag gick ut nian. de var samma känsla som att krama min älskade mentor christian farväl.
och idag gjorde jag de igen.. med samma gråt i halsen tackade jag för allting, och tårarna befann sig där dem alltid befinner sig numera när jag kramar folk hejdå. 
carinas ord har fått mig att faktiskt orkat med mkt mer än vad jag någonsin trodde, efter all denna SKIT. ja nu skriver jag de rakt ut. de har inte varit en dans på rosor här i spanien men de är tack vare sånna som carina som fått mig att stanna kvar.  

Älskar pappas kommentar, han sätter verkligen fingret på såna saker jag kommer sakna! Sangria, Miramar och donuts ;)



sista dagen

dag 127
detta kommer förmodligen vara en av de bästa men också sämsta dagarna här på la hoppla. bästa är för att allt jag gör idag gör jag för sista gången, och sämsta för att idag måste jag säga hejdå till Judy och Sofia, samt rida en sista ggn på min prins! Sofia och Judy är dem jag kommit närmst de senaste månaderna iaf och de har verkligen stöttat mig, bjudit hem mig, spenderat så många underbara timmar med mig. men vi har lovat varandra att hälsa på varandra i respektive länder. så en resa tillbaka till spanien efter lumpen är given, sen ett spanskt/engelskt besök hem till sverige tackar man ju inte nej till heller! ;)
känns så sjukt att om exakt ett dygn är jag incheckad och redo att åka hem!!





magnum blanco


minns denna glass sen jag typ precis lärt mig gå, absolut världens bästa glass. L&B hallonsorbe är nära, men inte riktigt lika bra.






09-06-2010

dag 126

gårkvällen vart underbar, blev bjuden på hejdå-middag av chayenne och manuela. vi åt på deras favorit restaurang som var en mysig tapas bar. vi beställde in allt som fall oss i smaken och jag helt allvarligt jag varit så mätt i hela mitt liv. vi tog en promenad genom fina fuengirola innan de blev läggdags runt 23 tiden. jag fick dock inte säga hejdå till manuela och chayenne, de fick bli "see u soon", de tyckte dem var ett bättre alternativ. men när jag kom innanför la hopplas grindar kunde jag inte låta bli att fälla några tårar iaf, vad har hänt med mig? såhär blödig brukar jag aldrig vara...
igår sa jag även farväl till amber och corry, de känns så jävla sjukt. (ursäkta språket)! när någon säger "hejdå kram" eller liknande så blir jag alldeles fuktig i händerna och jag inser att jag nog inte insett att jag faktiskt kommer lämna dessa underbara människor för minst ett år.
om jag sätter lite fart kommer jag förhoppningsvis få möjlighet till shopping idag, vilket är ett MÅSTE. jeans och jacka ska med hem! 





vissa saker går inte att hålla inne...

pappa var den första som visste, sen berättade jag de för allt fler. nu är de ingen hemlighet längre. kommer hem på fredag! sen nästa helg försvinner jag igen. men sen stannar jag tills lumpen! :)
känner mig som 10 år igen, när jag skvallra om ALLT!! :) haha

guapaaaaaaaaaaa


herre vilken dag de blev igår, mer än så säger jag inte. :) 
barahona fick sig en 45 min promenad och prestige också, fast dock med en klump på ryggen!
morgonstallet har rullat på som vanligt, ikväll ska jag på hejdå middag hos manuela!

over and out


07-06-2010


dag 124

de händer lite olyckliga saker där hemma nu, vill verkligen vara hemma för stunden och hjälpa till med de jag kan!!
annars rullar dagarna på rätt fort. vädret är svalare vilket är underbart, de går faktiskt att jobba utan att dö! :)








världens bästa helg


hejdåkalaset blev underbart, så fina människor som jag träffat här nere. tårarna sprutade frammåt kvällen när de var dags att säga hejdå. kommer verkligen sakna deras kindpussar och värmande kramar.
just nu ligger jag supernöjd på gräsmattan och myser med chico. helgen har varit toppen, efter kalaset hade jag en sleep over hos judy och sofia. på morgonen vaknade jag av att jag låg och mös med två katter, ginger och sammy. frukost med Jason på ngn restaurang. därefter donuts och poolmys. på kvällen åkte vi till en spansk restaurang vid havet i la cala.. vi beställde allt vi önskade oss, mofflade i oss alla olika typer av fisk, kött, bröd, glass osv. :)
bjuder på bilder.


de turkosa örhängerna är en present från fam olsson







hade han inte så mkt löss hade jag tagit med mig honom hem ;)



BUHUUUUUUUUUUUUUUUUU!!


byebye-picnic på la hoppla!

sorligt men sant. fann denna lördag bäst att ha avskeds kalas på. tyvärr är de några som ligger mig nära hjärtat som inte kan komma. men de är 20 st som hört av sig och sagt att dem kommer, så får vi se hur de blir. :)
tillbringade förmiddagen på miramar för att köpa donuts, chips, dricka och bål till mina vackra gäster. köpte även en klänning, OOOPS! tycker den är sådär och har inte provat den. men kan kanske lägga upp bild senare... om jag ens kommer i den! ;)

GRATTIS världens finaste vän linn sandahl som tar studenten idag! hon kommer vara mycket vacker, de sätter jag allt jag har och äger på! för hon är alltid vackrast! :D

ut och fixa för ikväll..
ps. jag kommer gråta!

skål!

hästen är 17 barre och kan inte kissa.
catarina sov 5 timmar inatt,
och hon kommer INTE gå upp varannan timme för att kolla till pensionären som inte kan kissa själv...

work my as off!

dag 121
4 månader

inga fler månader blir de i detta land, inte i år ia :) men veckorna börjas somsagt räknas ner...
lite sugen man bli på att ta en sista minuten hem då!!!!!! bästatse linn tar ju studenten imorgon. men dem kommer få de toppen där hemma. massa champagne, tårar och skratt.
denna morgon har varit fruktansvärd, vågar faktiskt beskriva den med de ordet... fruktansvärd. klockan är 11 och kan sätta min högra hand på att de redan är över 30 grader. borsta hästar, longera, städa, göra rent, MOCKA, osv osv. i denna värme. näääää nu är de somsagt nog. :)

igårkväll hade vi en riktig myskväll ute i patión, inger fyllde ju 70, så kom grannen över och spelade spansk musik medans vi åt hasselbackspotatis med revbensspjäll. MUMMA, för både mun och öron!

spotify, inte en dag för sent?


dag 120
idag är de exakt XX dagar kvar i spanien!

lilla päääär kirra spotify till mig igår, inte en dag för sent tror jag.. fast jag tror inte någon kommer orka med mina playlists iaf, vi får väll se. min musiksmak går ju inte direkt hem hos alla, men på fest gör den.. eller vad säger du eeeelin? cant touch this - crazy frog. ringer de ngn klocka?
ska ut och fixa de sista i stallet innan graderna stiger, (36,5 grader i skuggan igår). nej men jag avlider inte iaf...



en catarina som saknar sverige!


2 juni

dag 119
inger och hans har besök från sverige, nu är vi alltså fem mer pers på gården. två barn, 6 och 7 år. jag älskar barn, dem är så härliga.
sebastian 6 år:
- catarina, har du en mamma och en pappa hemma i sverige?
- ja, jag har en pappa som jag bor med.
- men varför åkte du hit då?
för fem min. sen
- vad ska du göra nu?
- jobba.
- du jobbar ju hela tiden, du är ju aldrig ledig.
hahah, barn är så underbara ibland.

jag bokstavligen avlider!!!

nu tycker ni där hemma att jag gnäller i onödan. okej, de hade varit skönt om man inte hade varit tvungen att jobba. men vad jag är gör blir jag tusen ggr tröttare i denna värme. bara för mig att hålla ut!!!!!
ut och skrutta på prinsen litegrann, sen blir de pool och sol.

RSS 2.0