sådär ja


planen har varit att packa nu i några dagar och om några timmar måste jag ta mig till centralen och jag har ännu inte öppnat garderoben, men vatusan. de löser sig!!
orkar inte skriva, lämnar datrorerna hemma. PUSS HEJ SÅLÄNGE!

en stor del av mitt hjärta ligger nu 20 m under marken


det var så fint, har aldrig sett ngt finare (förutom de vi sa adjö till).
när kusinbarn började sjunga gick hela catarina i 1000 bitar.

dagens låt: fly with me - leyla (lenas sång).
sov sött!


far och fläng


vi bara kunde inte låta allt ta slut i tisdags, så jag tog nattbussen till ösmo igår. jobbade 8-20 idag.
har precis fixat ett litet kollage till begravningen imorgon. mitt lilla hjärta ska få sig ett adjö. men jag lovat på allt jag har och äger att jag kommer att besöka dig!
blir jobb imorgon med, lördag får bli min packningsdag och söndag innan jag kastar mig på tåget till luleå ska jag shoppa de jag inte hunnit eller orkat.




fin fint


dumt att deppa, jag låter ingenting komma åt mig för tillfället. så skön känsla. shoppingen med elin blev toppen, inhandlade lite saker jag gått och drägglat efter. vi hade även en mysig hejdå lunch vilket var suveränt!! :)
jobbet gick susen, är verkligen lycklig när jag går från jobbet. snart får jag mina "tack och hej" papper därifrån också så då får jag ett till stort plus i cvet och i min "livet" bok. jag gillare :)
imorgon jobb i 12 timmar, sen är de packning för hela slanten. sen tjaråååå nynäs. gillare mkt mkt mkt.

hoffmaestro och eminem/rihanna är jävligt heta just nu


sweet dude


tur att carina var tillgänglig inatt kl 01:30. en viss catarina var tvungen att fråga om råd.
jag tror att de här är bäst för stunden, att vi båda fokuserar på sitt & låter framtiden bestämma :) de blir bra de!
oavsett vad som händer & sker denna vecka har jag tamefan haft den bästa sommaren ever! sen den 11 juni har jag levt varje dag, mkt tack vare spanien. och jag är ytterst tacksam för alla minnen jag fått dela med alla kära vännner!
nu blir de dusch sen ska jag och finis elin shoppa lite i centrum, sen är de jobb! SUPERDAG :D



plutten!!


ännu en snuskigt mysig dag i nynäshamn!


klippte håret imorse, nöjd som vanligt. orkar inte bry mig riktigt. hittade emelie på salongen, så vi tog några varv på stan. nya skor fick de bli, imorgon blir de lite mer shopping. bäst att passa på i nynäs storstad innan man bor på ett svettigt logement en mil från luleå centrum (= willys och korvkiosk?) haha! Så lunch och shopping med emelie alltså. nästa stopp blev hemma hos maria, sjukt skön känsla att bara klampa in i deras myshus mitt på ljusa dagen och våldgästa över en fika. och massa massa prat :)) maria är väldigt bra!!
jag har inte ens börjat fundera över packningen till luleå, kanske bäst att skumma genom listan på saker de tyckte man borde ta med sig. men sen få rmitt sunda förnuft hjälpa till med resten! de känns sjukt att de redan är tisdag, jobb ons-tors. begravning & packning. sen hejdå.... igen!! känns skönt. men de svider. de svider redan och de är bara TISDAG. hmmm.. en skön svidande känsla. familjen hellman/lagerström kan ju känna sig mkt saknad, missar ju massa tid med er. men ni kan ju känna er rätt bokade när jag blir ledig ;)



kan inte annat än att säga fina ord om dig finaste du!!


i bilen påväg hem från muskö


varit ute och sola, fiska och bada på  muskö med två "osköningar".
sitter i bilen påväg hem ;) 



haha smink i hela fejjan, naaaaaaaajs tjej! kanske inte, men jävligt lycklig!!




en vecka tills de smäller lite grannnnnnnnnna...


ehm, okej. min mage spökar. har inte haft den skönaste perioden de senaste dagarna. men de är dumt att klaga. igår tog jag de lungt hela dagen. arena med fyra härliga tjejer, sen lite mys med erica efteråt. träffade honom efter och nu ligger jag här kl 9 och undrar hur tusan jag ska få tag i zandra som jag har dejt med idag. de märks väll.. :)



saknar spanienmänniskorna så de gör ont, på riktigt :) sorligt men vi ses en dag. var så säkra!



garagefest och massa mys


jag myser genom dagarna nu innan "inryck", om exakt en vecka bär de ju av. lite att ta itu med innan. inte bara packning utan begravning av halva mitt hjärta, jobb och pappersarbete. 
helgen har bestått av bad och sol med lager, grillmys/garagefest på fredagen och igår blev de filmmys med familjenhellman/lagerström.
har även spenderat lite tid med hanna, hon ska börja femman och david nian. Springer tiden iväg lite eller? var inte så länge sen hanna var pluttliten och luktade på fingrarna. :))







saknar spanienfolket och mina fina praktikanter så de gör ont i hjärtat!



hoppas kerstin!


haha nemen hej bloggen, de va verkligen inte igår. orkar inte blogga.  är fortfarande superglad för att vara hemma. gatufesten i sundsvall förra helgen var grym, mkt mkt roligt alltså! 
i helgen blir de väll garagefesten i nynäs. släktingarna från dalarna har precis landat i nynäs också, perfekt!! 



catarina har förövrigt massa kärleksfjärilar i magen :))
extra puss till sara lagerström som är världens finaste!!



saknar min sara!!


har tänkt på sara med familj och deras radhus flera ggr dagligen, så kommenterar hon. så himmla komiskt! 
bad med tre muppar efter jobbet. nu blir de vila och sen en film innan läggdags :)) PUSS





nej nu satan!


hostan är kvar men igår knallade jag ringvägen i min ensamhet på kvällskvisten, dagen innan de joggade jag en 40 minuters runda. är verkligen inte 100 procentig men jag kan inte vänta med träningen längre. 
idag ska plutonen boka tågbiljetter upp till luleå :D tjaråå nynäs, igen...



ooops


jag catarina gerd ekström försover mig då aldrig, men idag lyckades jag! vaknade 7.12 och skulle varit på konsum kl 7, jobbade igen de lite fort och gick sedan vidare till forum. köpte med mig tonfisk hem och provade en tonfisksallad med pasta, efter fem timmars sömn. sov nog igen de timmar jag missat i helgen, så sjuuukt skönt. erica drog med mig till vårt nya ställe och vi hade rätt djupa samtal, så mys!
bjuder på bilder från helgen!










:))


fortfarande en väldigt lycklig catarina som signar in, kvällen igår vart supermysig men fy så sliten jag var efter timmarna i solen! men de löste sig. först mys hos johanna som fyller 21, sen bar de av till bryggan med massa härliga tjejer där en mås förövrigt bajsa på mitt ben!!!!! sen bar de av till freja där de satt lite söta kisar.
idag blir de solen, vi hörs!



mysiga sommar


helt sjukt lycklig, massa tjat om de eller hur :) men de är så skööööönt. omringad av massa underbara människor. idag bar de av mot typ estö där vi mös på gräset vid vattnet, lekte på  bryggan, löste korsord, snackade skoj osv!










och ja, alvina. helt vanligt plastfolie. man blir len som en babystjärt!! ;)


mys med mig själv!


blev till att sola med elin och emelie & company. :) nu ligger jag med ben- & fotinpackning, ngn som trodde jag var så tjejig ;)



fötterna kommer dofta grapefukt efter detta tydligen :P


hoppas att ni har de lika bra som jag :)

mys på nätterna, jobbelijobb på mornarna, vännerna på dagen. repeat. så jävla najs liv just nu!
träningen är i botten men fan va jag lever livet. ska fixa mig lite fort nu efter jobbet, packa badgrejerna och dra ut med erica och soooola. igår mös jag massor med linn, världens bästa unge!


lever livet i med och motgång


veckan började med en supermysig kajakpaddlingstur med jennis till yttregården där några andra flickor befann sig, riktig skön dag/natt blev de. massa snack och gosaker. bjuder på lite bilder.
















RSS 2.0