en av de bästa permissionerna


sista permissionen har varit så himla bra, har verkligen lekt av mig och väskan är sågott som packad och klar för en anställning ngra månader. dock så känner jag på mig att de kommer att bli en hel del nya inköp. man kan liksom inte ta med sig hela garderoben och resten i rummet.. tyvärr.. 
idag klev jag upp relativt tidigt, lyssnade på favorit musik och åkte till min favorit familj och sa hejdå! en vän ringde och sa att dem hade klantat sig och glömt summerburst biljetten hemma så de var bara att agera taxi halva dagen, med sofie såklart! nu har jag sovit en stund, packat och läst lite sjukvård. snart blir de till att möta upp sofie och iza för tjejmys innan läggdags.
Puss hej! lär ju blogga ngt i luleå! eller?





fy vad jag kommer sakna detta, lillkillen, SARA, bebismagen och hund(fan) ;) sorry älskade sara ;) 



sista permissionen någonsin


ja, well.. så länge jag inte hamnar i finkan kanske.. 
men nu är de sista permissionen, sen är de slutövning som är 25% av slutbetyget. blev inskriven som sjukvårdare, SJUKTroligt. haha! så de blev att ta hem mina fina anteckningar och soldF för att plugga, så jag kan rädda mina fina kamrater och figuranter som förmodligen kommer vara rätt så blodiga! 
igår när jag kom hem blev de en vända hem och fixa, sen bar de av till freja och sen... ja vadfan hände? den som mins får gärna berätta ;) hittade filmbevis på telefonen idag. sjukt roligt! kan dela med mig av lite pics, resten får stanna på ön där vi va :)
vaknade iaf när solen steg upp, under bar himmel alltså. solade medans de 3 musketörerna sov, packade vårt pick och pack och drog hem. för att sedan åka ut på sjön igen. till rassa. mys mys, solen tog och de var välbehövt!!
väl hemma somnade jag ngt djävulskt gott!! och nu har jag kollat tv och pluggat sjukvård.
imorgon bär de av hem till min älskade sara som jag saknar och kommer att sakna ngt förjävligt.....







hej strömvall...
nyktert på morgonkvisten???





RSS 2.0