Hade jag varit kung


hade dessa skyltar pyntat hela världen!





fredag


Blir allt mer civil här uppe i luleå & de är så skönt. träffar främst mina guldkorn Angelika & Frida som bor inne i stan & i förrgår var de vattenzumba som faktiskt var roligt! Igår blev de lite kondition & typ brak på gymmet. Är så skönt att åka utanför grindarna & veta hur fina människor man kan gosa med inne i stan.
Julkorten är lackade & klara, så nu är de bara att fixa frimärken & invänta rätt datum då de är dax att skickas iväg till årets eldsjälar! :)






NY VECKA!


OH YES! ny vecka & jag som tjatat om de är nu lite lyckligare.
Igårkväll åkte jag in till luleå till de civila kompisarna jag hittat :) Snackade massa tjejsnack i några timmar tills de var dags att åka hem & lägga sig eftersom de var jobb idag. Skaffade gymkort på helex (ett gym i luleå) i två veckor tackvare Angelika. Så imorgon eftermiddag bär de av in till stan för lite kondition & sen Aqua Zumba, och jag som inte ens provat zumba på land. men de går nog bra. sjukt skönt att hoppa i plurret iaf! :)
Annars är livet i luleå precis som vanligt. 2 saker händer väll i mitt liv just nu, 1. Detox kur nr 2 är påbörjad från och med imorse, och denna gång är de 14 dagar (rekommenderas 28 dagar) men vette tusan om jag ska göra de. är lång tid de! :) nr 2 är att kusin har 30 års kalas v49, så då planerar jag att ta ledigt & åka hem. men vi får se hur de går med de!
tja!




lör v46


jag vill bara ha en ny vecka nu, är less på den här veckan. har nog aldrig varit så less på en vecka.. låter kanske skumt. och ja, så känner jag med. därför vill jag ha en ny.
längtar efter nästa vecka (inte ett dugg inplanerat), men de skulle bara vara så skönt.
har varit trött & slö hela veckan (förmodligen för att solen knappt visar sig längre) + att minusgraderna börjar krypa sig på.
HEJ!

har visst inte hänt så mkt...


Såg på mobilen att jag inte fotat så värst mkt, så de har väll inte hänt så mkt heller. men lite kan ni få!





kände för att ha en kreativ vecka med armbandsskapande & ljusmys, så ett armband blev de allt!



bilen ville ha nya vintertassar, och mekaniker som man är hjälpte man ju till i verkstaden, fick tydligen rabatt (detta märkte jag när jag kom hem).. :)





Kära angelika & jag härjade runt på halloween 2011


Höst 2011


Fortfarande höst uppe i norr, känns helt sjukt. Förra året var de snö här uppe & hemma vid den här tiden. men jag klagar inte. kanske tillochmed slipper ta ut skidorna detta år! :)
bloggen har varit död pga att jag inte jobbat & att jag inte har haft ngn lust. men idag ska jag nog ta mig i kragen & skrapa ihop ett inlägg av de ni har "missat" sen mitt förra inlägg.
Nu börjar veckorna i norr lida mot sitt slut också (vet att jag tjatat om de länge), men nu är de mindre veckor än fingrar jag har på min ena hand. och då är de verkligen snart över! och jag är lycklig!
Och förresten! jag älskar att "råka se genom" personer i min närhet. så glad i själen att jag snart är OVER & OUT LULEÅ. då kan man liksom plocka de sötsaker som finns här uppe, som man föralltid kommer vilja ha vid sin sida. de fungerar inte riktigt så just nu. har gått in i rutiner, så nu biter jag i de äckliga äpplet & tar varje dag som den kommer (precis som jag gjort sen i augusti), men destu surare de är nu, destu lättare att säga puss & kram FUCK U om några veckor.
oj & oops massa svabbel, dags att leka loss! TJA!

RSS 2.0