2010 sista timmar


killig som man är struntar man i outfit och sånt, och nu när de är dags att göra sig iordning så inser man att platttången, sminket och mestadels kläder befinner sig i luleå. då får de bli de man har.. ingen idé att deppa. nyår kommer att firas med grabbarna hos tobbe. vi börja festa redan igår, dumt att sluta till de nya året. :) 




de får duga för ikväll! gott nytt år på er alla!



fy & ursch!


jag saknar min prins, den riktiga prinsen som har en del av honom under mig nu.
jag trodde lite mkt på att nynäsrykten bara var rykten, men nu fick jag de rakt upp i ansiktet, så far dit pepparn växer, för jag tänker vänta tills min prins kommer! :)


puerto rico en vecka med pappsen min, de var okej! bilder kanske kommer senare, bloggen känns rätt lame nu för tiden, men ska försöka hålla den vid liv ;)



tagen i W´s bil efter en fisketur på muskö.. minnen!

uääää :(


var och sa hejdå till mina favoriter idag, herregud. de känns som att jag åker iväg längre än min sista spanienresa som var på 6 månader. nu får jag skärpa mig! de kommer bli mys, pappa är världsbäst och allt kommer att bli bra!
jag kommer ju hem till nyår, så då får jag leka med alla vänner igen! MEN kommer sakna mina favoriter uppe på sandhamn som  in i .... för dem kommer jag itne träffa förns första permisen i januari!!!!! NI SUGER, jag med :( sluta åk ifrån mig när jag kommer hem, dumungar! nu vet ni hur de känns när jag åker!!!!! blä på de!

aja, brb spanien!



förvirrad catarina


man blir alldels snurrig i huvudet av att jobba natt! somnade vid 01 igår natt, och vaknade nu. av att pappa ringde och fråga vad jag ville ha för mat! urscha, nu blir de att börja packa lite.. helt förvirrad.



kän lite konstigt att de inte står malaga på biljetten :)



behöver jag ens förklara?

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

de krävs inga understrukna rader eller fet text för du kan ta åt dig av alltihop!

jullooooov! :)


just de! jag har jullov, tänka sig. även soldater får de lyxigt när befälen går på ledighet, de tackar vi för!
flög hem idag, de var som vanligt... men min världsbästa pappa bestämde sig för att ta med mig till spanien en vecka, så jag lämnar nynäs ett tag till, i 8 dagar eller liknande. 
så morgondagen kommer spenderas med mina närmsta käraste, som jag får säga god jul till i förskott! har planerat in två dejter än så länge, sara,  timmy och elliot (GIVET) men även bolleboy vill jag säga hejdå till för ett tag :) 
sitter och JÄTTEMYSER just nu, har varit ute och sprungit en stund och duscha och smörjt in mig och hoppat i min nya mjukisdress jag fick av pappa! gosigt värre! 

sov sött!



lite utgång till vänner!


igår när jag landat i nynäs gasade jag direkt till mina favoriter sara, timmy & elliot och kikade idolfinalen. idag har jag lekt lite med linn och sen syster. nu drar jag vidare till några fina vänner för lite skratt och mys. får se vart de bär av!
puss!





tips! knäa inte en sten, de har jag prövat under övningen. och jag hoppas att stenen är blåare och har mer ont än mig ;)



men åh åh åh dags att kötta!


jag har värsta bra motivationen att åka upp till lule igen, länge sen jag kände mig så taggad att åka hem från en permis. fem dagar att kötta, de ska bli najs. 
veckan har varit upp och ned, men i helhet helt underbar. träffat massa gamla godingar. martin och niklas bland annat de är lycka! sen har jag varit i gbg en sväng och handlat på ullared, en erfarenhet för sig men de var inte alls min grej, men de är ju kul att man kan bidra med lite saker till fam lagerström/hellman, de gillas! 
idag har jag varit på dansuppvisning på gröndal med fredrik, vi kikade in iza som var helt underbart bra som vanligt. satt där och rös och bara njööööt i massor. 
dags att börja packa mina saker för en ny vecka i luleå, de gillas! 



har fått in byrån & spegeln som jag ärvde från farfar, vart riktigt mysigt. pappa satte även upp julstjärnan i rummet, så nu kan jag mysa till tusen här hemma. levande ljus och finstädat. jag är supernöjd! 
pusshej!



lunch med mr vollie bollie


dags för lunch med mr bohlin! 
städat lägenheten har jag gjort också. plus till mig! :))




hade jag varit den som pekat finger hade jag gjort de nu ;)



men vi kör ett litet flin ist! ;)



jag är inte lik denna skönhet, tyvärr :)


bortsett att jag tydligen ser ut som en vm brottare har jag flertalet ggr hört att jag är lik denna kungliga skönhet. vartdå ngnstans liksom? nej nej, jag kan drömma vidare.. :))


sitter och kollar genom spanienbilder, de gillas hårt. människorna och flertalet upplevelser, MUMS på de alltså :))

RSS 2.0