höstlov

lov och lov.. gör alldeles för mycket på dagarna för att de ska räknas som lov. jag studerar (hejja mej!) och jag städar. sen försöker jag verkligen hinna med sånna saker som hästen. idag hann vi faktiskt. var uppe och red ut en sväng barbacka. på lördag kommer en ny häst till stallet, wiiihooo! men de mest intressanta idag är att vi har börja hängt på Lavas dotter (föl) La roja, andreas förde försiktigt över mej på henne.. hon var jätte duktig!! nästa gång är på fredag innan vi åker till jurstas spökkväll :)

andreas och jag har laddat till 110% tills halloween, var inne i stan i söndags och köpte dräckt och smink. andreas kommer vara bäst! han har tillochmed köpt hem linser (OVERKILL), men han är så gullig.. som ett litet barn som ska på maskerad. :P

bjuder på en bild,
orkar aldrig blogga nu för tiden..
well well, solong!

 
g
gotland sommaren 2008

kalas

igår var vi hos jenny som hade 18års kalas. kanske inte var på topp, tokförskyld hela kvällen. men jag hade mycket mysig, god mat och goa vänner.. en kväll att minnas. 









 

ljuvliga fredag

brottom brottom..
alltid denna stress när vi ska någonstans. ikväll ska vi till Jenny, hon har 18-årskalas.
min kväll kommer iallafall vara lugn. måste ladda inför helgen samtidigt som jag måste bli frisk.
det är många måsten..

so long suckers


You can get it

Persecution you must bear
Win or lose you've got to get your share
Got your mind set on a dream
You can get it, though harder them seem now

Rome was not built in a day
Opposition will come your way
But the hotter the battle you see
It\'s the sweeter the victory, now

You can get it if you really want
You can get it if you really want
You can get it if you really want
But you must try, try and try
Try and try, you'll succeed at last

You can get it if you really want - I know it
You can get it if you really want - though I show it
You can get it if you really want
- so don't give up now


tråkig blogg

oj, vilken tråkig blogg! stackars dej som läser den.

min gårdag var iaf bra, mötte denise (skulle hitta en väska).men hon skulle kila så då kom elin till undsättning och räddade mej och mitt "lägga present i korg"-letande. Handlade för övrigt en väska från Oasis (AS FIN!).
sen så köpte vi plock till Helenas persentkorg. (bild kommer senare).
Tack denise! (och elin för att du räddade min dag)  ;P

idag har jag alltså var och grattat helena, ska dit snart igen och äta taco..
men på förmiddagen var vi i stallet och andreas red ut, hans pappa var med. mycket trevligt!

nu måste jag tugga ÄCKLIGA rennie tabletter för jag har värsta sura uppstötningarna OCH halsbränna (URSCH)!!

lev väl


en ledig dag

ja, idag var jag faktiskt ledig hela dagen. Hade ingen svenska för att det är muntligadelen i nationella provet som är i gång. och projektarbetet jobbade jag med hemma. nu ska jag berätta min dag, hittils!

vaknade runt 8 och ringde andreas och frågade om han ville åka med på min körlektion, och det ville han. så vi snurrade runt lite i nynäs.
efter det åkte vi ner till stan för att kika i affärer, men några affärER  blev det inte, vi gick in på kicks och där fastnade vi. Hon som jobbade frågade om jag letade efter något specifikt och först sa jag att jag bara tittade, men sen råkade jag kläcka ur mej att jag faktiskt skulle behöva ett nytt "täcka finnar stift"+foundation. så hon pratade och pratade och pratade och pratade.... (du kanske förstår?).
hon stog där och babblade om 100 olika märken och hudtyper, efter 156436456 timmar kom hon fram till att jag hade en bäbishy men något torr, och jag förstår verkligen vad hon menar.. såfort det är något som dyker upp i mitt ansikte är jag där och river och häller LITER clerasil på det. men´hon sminkade mej lite och konstaterade att min hudtyp var precis mitt imellan två "färger"..
nå väl.. jag ska gå tillbaka till kicks nästa vecka och prova deras nya foundation, men med mej hem fick jag iaf ett täckstift från clinique.

nu hade andreas brottom och jag behövde hem och plugga. vi står utanför mej då några ungar åker förbi på MIN STULNA CYKEL! andreas och jag åker efter dem, de stannar vid pizzerian då vi börjar prata med dem "var kommer cykeln ifrån???" och sånt, stackars lilla kille han bara stog där och stamma och sa att han hade fått den, YEAH RIGHT OCH JAG KAN SVÄLJA ELEFANTER! borde man gå till polisen? jag vet ju vem ungen är, han går i via!  aja...

väl hemma pluggade jag i tre timmar med projektarbetet. så nu är projektplanen klar och jag måste börja komma igång ordentligt!!

nu får jag se vad resten av dagen har att erbjuda.
lev väl!





vissa saker saknar man mer än andra...


vilken natt

somnade vid tio, vaknade vid nio. har verkligen sovit ut.. missade tyvärr fottolektionen, men hörde att vi ska ta typ tre bilder med höst tema, så jag ska typ upp klockan 4 på morgonen på lördag och fotta så jag tar nog igen timmarna då :)
 
idag är det en kort promenad som gäller, sen är det läsa inför provet.. de fruktade provet!!
men om några timmar är det över, tack och lov...

TJOLAHOPP!!


överlycklig

min helg, något omständig..
på fredagen åkte vi i teamet upp till ridhuset. efter det var de bowling som stog på shemat!
jag sög, elin räddade mej. evigt tacksam!
på lördagen blev de inge kalas för helena (andreas är ganska snurrig och tog fel dag/helg). så de blev plugga lite kriminologi och sedan laga mat till pappa och andreas, sedan blev de uteritt.. mest för andreas.. jag gick brevid :) men det var kul, min "lära andreas rida kurs" går framåt, han är en trogen elev som till och med galopperade på sin fjärde lektion, mycket imponerande!
på söndagen bar det av till blåkulla gård (alltså en ridanläggning), red 90 klassen och slutade på 4fel (tredje gången i rad), men men.. det var en jätte bra ritt och pärlan skötte sig alldeles utmärkt hela dagen!

idag ska jag ta mej i kragen! äta ordentligt, vara duktig på körskolelektionen och sedan plugga. provet imorgon bara MÅSTE gå bra, ett G är inte acceptabelt.

TJING TJONG!

min helg

vill först bara hälsa till min emma att hon ska ha en underbar resa i gbg och sen till denise att hon ska bli frisk och krya på sig. :) <3

Fredag: först en gympa lektion, sen till stallet med andreas.
lördag: sovmorgon/plugga? stallet & sen helena 25 år!
söndag: hopptävling haningebyggden.





njut av hösten allesamans.
återkommer inom kort!

oj va off!

Hoppla hejsan!
förlåt så förfärligt för att jag varit off, har helt enkelt varit upptagen med att inte göra någonting alls..
livet rullar på i rätt riktning, men dock förkyld och hostig lite fram och tillbaka.. (fast de kanske bara är lite mysig höstsnuva).

Har prov i kriminologi nästa vecka och en fotto uppgift.
Bästaste linn var bäst som vanligt och ställde upp som modell. åkte ut till ringvägen och tog en rörelsebild och en frystbild. vart faktiskt helt OK, ni får faktiskt ta hänsyn till att dehär är mina första "seriösa" bilder jag tar, NÅGONSIN!






min helg

kan bara skriva kort.
kommer göra er besvikna (eller inte).
kommer inte ha tid alls att skriva här.

Fredag: upp till stallet fixa till imorgon, åka till gränja, hem och handla.
Lördag: upp vid sisådär 5 och åka till stallet sen till tävlingen.
Söndag: vara funktionär

hörs på måndag,
tack för mej!

bilder från toxic






jag säger ingenting.. mer än tack!

RSS 2.0