oh yeah!!


Nya lumpen dieten? ingen mat på tre dagar, hejja oss! :)



dagens mat... mumma



"Why is everybody so serious? Your heels so high, that you can't even have a good time! Just stop for a minute and smile.."

i did it again...


kör ett citat från brittan.. ooops. men whatever. lever väll bara en ggn antar jag? 
helgen har varit toppen. veckan också, ngt seg kanske. men i fredags hade vi lite hejdå kalas och de stövlade in massa godingar i mitt kryp in. så tusen tack för en lyckad fredag! 
på lördagen begav vi oss mot ösmomarknaden, min vänner fyndade lite saker och jag fyndade en grillad korv, så jag var mer än nöjd. magnus pappa stefan fyllde 55 så efter ngra timmars sömn blev de mys hos familjen holmlund. begav oss mot freja där en reunion med 3 prickar uppstod. de tackade dem för! :) nätterna och mornarnas hemlighet behåller jag nog för mig själv.. :) 
som vanligt har jag slarvat bort flyg biljetten men drar en chansning på att jag flyger upp vid 8-9 tiden, om jag missar är de bara att åka hem och flyga upp imorgon bitti! 






tjolahopp!



HAHAHAHHAHAHAHAH


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

oooopsididiliduu


sällskapade med syster på tåget in till stan eftersom kvinnan i mitt liv skulle på äventyr. sprang runt i alla olika affärer och de enda jag kom hem med var ngn hud bronze sak från body shop och vääärldens skönaste byxor som jag kommer BO I i sommar, oh yes de ska jag! :) myste med magnus på tåget hem, drog hem och somnade.. ovanligt. inställd promenad med liz men drog en pizza på magnus altan och kollade en film, sjukt bra film desutom. 
nu blir de snart sova, ska fixa till lägenheten och komma på roliga lekar till fredag då jag tänkte ha lite hejdå kalas för mina närmsta. Pusshej!









mina fina!



magnus & sara


på förmiddagen blev de mys med magnus, lite sjunga, prata och bada och busa med vovvarna. sen blev de mat på estö-thaien med pappa och syster. åkte upp till sara där jag även spenderade natten! 
nu bär de av mot stan för att försöka hitta en klänning eller liknande.

Pusshej!



vissa saker talar för sig själv..



lite ångest att jorden inte gick under...


efter allt "all in" snack de senaste dagarna och handlingarna utifrån den konspirationen så är de lite ångest att vi inte dog. men whatever, då har man några år till kvar på jorden att göra bort sig. de gillas iaf ;) 
igår vaknade jag kl 13 :O vad hände med catarina som vaknar vid 8 på morgonen? jo, har ju varit i behov av sömn sen en vecka tillbaka så de var jag värd, 10 timmars sömn, naaajs.
lekte med elin i södertälje och nykvarn igår iaf, spöade killarna på kubb och åt gott. de var väl behövt. 
nu står en promenad på schemat. sen leka med söta själar efter dem slutat jobba! :) 



mys på balkongen med släkt



min älskade trygghet här i världen!



älskade!



så kan de gåååååååå


hoppsan på mkt just nu, speciellt uppdateringen ;) hehehhe
hade maximal otur igår när jag skulle åka hem, först kom inte taxin sen va flyget inställt OCH sen så glömde dem våra bagage i luleå när vi väl kom till sthlm, what ever. kvällen blev grym iaf! bla. bad och mys.
idag vaknade där jag inte trodde jag skulle vakna, men orkar inte bry mig. åkte ut på sjön och mös iaf. nu är jag hemma och fräschar upp mig. OM DE ENS GÅR? ser ut som ett krigsfält efter att ha varit grön i fejjan hela veckan. var ju liksom där jag bott de senaste fem nätterna :) 





No wise words gonna stop the bleeding


jag har faktiskt ingenting att skriva, och om jag skriver kommer de bli helt tomma ord. men de är väll bättre än ingenting antar jag?
dagarna rullar på snabbare än snabbt, och de gillas just nu. igentligen vill jag bara att de ska bli augusti eller september, så livet kan gå vidare. känner att jag har fastnat lite. men va tusan.. de går över.
tackar gudarna för de fina människorna som står mig absolut närmst, ni är finast i hela världen!
och när jag kommer hem nästa gång ska jag ha de bättre än bäst, allt blir bäst oplanerat. men jag tänker träffa mina fina där hemma och bara leva. 





jag haaaaar uppdaterat :(


försökte uppdatera till er imorse, men de har inte publicerats än. ngt buggar, kan inte ens lägga in mysbilder från kroken eller på min mysiga dag idag då jag och liz har promenerat i solen och tagit någon cider på freja.. well well, imorgon bär de av upp till luleå. men förvänta er uppdatering i veckan för jag jobbar daaaaag! :) 
och förhoppningsvis inte bara cam bilder i framtiden eftersom jag nu har en kamera som de kanske är lite mer värt att fota med liksom! :) 

Pusshej!



blir så lycklig


dem senaste dagarna har jag insett vilka underbara själar jag umgås med, seriösa snack i städskrubbar har fått mig att inse att vissa personer är så mkt större än jag någonsin kommer att ana. jag tycker iaf om dem väldigt mkt.
lite bakiskänsla idag trots att jag inte drack en droppe, men har kommit hem vid 5 tiden två dagar i rad nu. 
kärt reunion igår med en vän som alltid kommer ligga mig nära hjärtat hur dåligt vi än beter oss mot varandra! 




mucho mys


kort morgonpromenad därefter en snabbis på gymmet, lite shopping på stan därefter bar de av mot berga och hämta lite gullungar. :)

trevlig kväll allesammans! 



bus bus bus


10.30 kommer min sessa iza och leker lite innan jobbet, får se vad vi hittar på! :) jag ser ut som ett krigsfält i fejan, de blir lätt så när man ligger inne flera dagar och bryr sig NOLL om allting. well well, ha en bra dag!





att fundera på


Flyttar man till ngt, eller ifrån?



miss miss miss miss


saknar, så jätte mkt saknar jag folk! de är jätte ensamt om dagarna medans syster jobbar. tycker inte om att gå hemma och försöka bli frisk. men känner jag mig bättre imorgon blir de gymmet, LYCKA! 
skype med Judy och syster lilla från spanien, och nu sitter jag på msn med min lilla tjej från dalarna. de blir mkt saknar på en ggn, och med tanke på att de kommer ta månader och säkert år innan jag träffar dem igen gör rätt ont.
livets hårda skola, dränker mina "sorger" med en låt från the script fast en cover på breakeven - maddi jane.. varje ord träffar hjärtat!!





lycka är iaf att jessica är hemma!

incident & lite lite lite depp


Ibland måste man fatta beslut som inte alltid är de roligaste, men fara & flänga får faktiskt vänta. vore idiotiskt att tacka nej till detta. så jag ska göra båda, de har jag lovat mig själv. men inte just NU, eftersom de krockar. 

sen så täntke jag dela med mig av en lite olycka som hände här om dagen, och de är nog bara tre personer som kommer förstå hur jävla ont jag faktiskt hade. eller aaa kanske fyra. Jag, joel, oscar och min syster.
jag skulle gå och lägga mig, tänkte dra av ansiktet med en våtservett, och de gick itne att stänga locket för nästa servett stack upp så jag skulle trycka ned den och fastnade med fingret då taggarna på andra sidan stack in i mina fingrar.
svårt att förklara. men försökte dra bort locket med våld. men de hade resluterat i att jag slet av toppen på fingret eftersom de var hårtplast. satt fast med högerhanden så jag kunde inte ta ngn vass kniv själv och börja skära i locket. ville inte heller väcka min älskade syster som jobbar så hårt om dagarna. så jag ringde hjälte joel, skypade med oscar och gick runt med panik efter 40-45 min. för er som inte vet de så dör köttet i fingret efter två timmar om de inte blir syresatt med blod. ringde sjukvårdsrådgivningen men de tog ju evigheter och tiden började bli knapp, ringde polises 11414 nr, blev kopplad vidare till ngn sos sjukvårdare, och jag ska nog gifta mig med han som svarade, han var hur lugn som helst och hörde på mig hur jävla ont de gjorde. 
gick och väckte min syster i storgråt. hon lyckades rädda mitt finger genom att såga upp locket tolv på natten! 







aldrig varit så vilsen i beslut tidigare


Nu har jag två alternativ, och de finns sina för- och nackdelar givetvis..
jag är dock glad att jag inte står tomhänt såhär nära muck iaf.. oavsett vilket av valen jag gör blir jag borta minst 4-5 månader. de rör mig egentligen inte ryggen men de svider att jag inte kan hålla de jag lovat vissa själar, speciellt en själ! men jag anser endå att mina val i livet får aldrig stoppas pga vänner eller ngn killes åsikter.. låter patetiskt men de sägs utifrån lite erfarenhet. jag ska helt enkelt fortsätta gå på magkänsla.. :)
jag har åkt på ngn nedrans förkylning efter valborg så jag ligger inne om dagarna och försöker krya på mig, lekt lite med sara vågar jag väll erkänna.
imorgon står stan på schemat om de blir ok väder!



fick sällskap av en söt liten filur under gårdagen..

valborg 2011


hemmafest, hemmafest, sorunda, ... & efterfest. den som ligger på topp hinner massor :)
ligger död i sängen, najs med sovsällskap inatt, dock ngt trångt. men de var ju mysigt? 





RSS 2.0