25 10 2011


Blir ett bildinlägg!



Mys i mässen med bästaste Lasse!



Mys på allstar med Jennis



Boden kom med lite kärlek



Mina skor var mer på bordet än på mina fötter (anteckna nu gott folk)






lyckliga dagar


förra helgen blev de besök i Boden hos min käraste Jennis & hennes kompisar. och idag är hon påväg hit. Myskväll med middag som antingen leder till filmkväll eller utgång. JAG <3 DEN TJEJEN!
LOOOVAR bilder från kvällen. Bloggen ser så attans torr ut!
Pappa jag saknar dig! PUSS


sry


sämst uppdatering, men är tillbaka i norr för den som inte förstått de.
har verkligen ingenting att dela med mig av, min tid här uppe börjar rinna ut & skönt som tusan är de.
bakar & sover när jag är ledig, men har lite planer på hur jag ska fördriva dagarna & helgerna numera!
TJA

WIHOOOO


För ngn timme sen ramlade älskade pappa in genom dörren, brun & med sandalbränna. de är han värd! 
nu blir de mys, sen är de dags för att bege sig mot arlanda (de suger)..



12-10-2011


Var ligger landet där man böjer bananerna?

Yes, lite sånt humör är jag på just nu, måste få upp humöret nämligen. hade en jädrans pissnatt, somnade inte förns 05:30 typ, och så skulle jag upp 06:30. Grattis Catarina, du är såååå duktig! :) Men somnade om någon timma & nu har jag & vovvsingen tvättstugan. superfint väder är de ute, så vi hade just lite springtävling. gick väll sådär i vans skor.. ;) okej, kitty vann iaf.. 
Lunchdejt med den finaste står på schemat om en timme, sen är de klippning & färgning kl 14. Sen ikväll/inatt kommer pappa hem! TJOHOOO, hinner iaf kramas & byta ett par ord innan de är dags för mig att åka till Arlanda. 
virkningen gick ju lite bättre denna ggn, kanske kanske lyckas bli en liten vante om jag har tur! :)











11-10-2011


hundvakt idag igen, stor & mysig sak låg & snarkade under min säng när jag vaknade. 
vi har tagit promenad ner till garaget för att måla lite på min fågelholk i solen. nu blir de promenad med käraste andrea! 





10-10-2011

blev en promenad innan lunch/middagen. lax, potatis, majs & creme fresch med lime. 
virkningen gick bättre idag, även fast jag inte klura ut än hur de ska bli en mössa, men de är mysigt att virka iaf :)





sjukt intressant inlägg va.... :)

den där gud hade hjälpt mig nu om han fanns....


lagom mysigt kaos i mitt huvud just nu, fast de är bra mysigt kaos. kaos som kommer försvinna efter ett knapptryck. och ja! de handlar om högskola. förstår inte hur svårt de kan vara egentligen.. ska ju bara söka för att ha ett till alternativ i vår om jag inte har några planer alls. 
morgonen har iaf spenderats med att röja upp svinstian sen jag var lite sjukling, nästan klart. blir nog ge sig på virkningen igen, ta en promenad runt hamnen & sen laga någon favorit lunch/middag! :)
var och med vem kvällen planeras med får ni inte veta. sådeså. PUSS

Ingen kan få dig att känna något du själv inte känner..



nejvisst! saknar inte alls dessa stunder när hösten smyger sig på i rövsverige!


tänka om..


bestämde mig för att virka idag, hade nog ingen större plan om slutresultatet skulle bli en mössa eller en vante. och nu, efter några timmar ser de ut som en blandning och storleken är nog TILL EN DOCKA.. och jag vette tusan hur jag gör "den/det" större. måste nog tänka om...  och börja om imorgon, och låter denna test virkning bli en kattleksak eller liknande. :) 
kom precis innanför dörren, spelat, ätit & myst med favoriterna. jed och strömvall. 







dubbelkär


förutom att jag har missat 3 dagars socialt liv är de faktiskt helt ok att ligga hemma & vara sjuk. bara få vara helt ensam för några dagar, kvalitetstid med sig själv. jag har alltid varit ett underbarn på att sysselsätta mig själv, och de är jag fortfarande. har sällan tråkigt. 
men nu måste jag ta tag i en sak, kan avslöja att jag tänkte söka högskola till nästa termin om jag känner för att börja plugga då. man kanske ger studierna en termin eller två sen tar sabbatsterminer & flyr landet. eller så tar man distans plugg & drar härifrån.. de är just de jag inte kan bestämma mig för. blir nog som vanligt att jag gör något spontant, som jag inte ens trodde om mig själv.. 
idag känner jag mig grymt mkt bättre, tror jag ska röja upp här hemma. sen knalla iväg till en av mina favoritplatser.. 
och förresten! jag är dubbelkär, i två liksom. dels mw3 som snart släpps. sen i christopher, en dansk..
http://www.youtube.com/watch?v=79papIkhFjE



bara jag som lyckas?


visst är de bara jag som är planetens klumpigaste, förmodligen. tänker inte ens dela med mig av vad jag lyckas med. gonatt igen.
dejt bokad på tisdag, är jag inte frisk då så är folk varmt välkomna att ta mitt liv.

väljer offmode idag..


helt okej att inte blogga seriöst idag, fixa äntligen räkningarna men som regn på de solskenet så är jag likblek, feber & täppt hals. lunchdejten med sara sket sig, lägenhetsvisningen med sofie också (visst är de himmelrike att vara sjuk). har precis lämnat tillbaka en storhund som sällskapat mig idag, så har inte varit helt ensam. 
de enda jag ville ha från affären var hallonsorbe, och finns de? givetvis inte. fick bli calippo men inte alls lika frestande. nu ska gråtfia kolla på tv tills hon somnar! 



lyckopirr


springer runt & är lika lycklig som vanligt här i nynäshamn. luleå kan brinna upp just nu! 
idag tog jag en promenad efter morgonmys med smoothie här hemma, beställde klipp & färgning, mötte upp elin & åt lunch & fikade på stan. drog oss hem till henne för att baka vaniljmunkar! och vi lyckades. folk fattar inte riktigt att de är ett satans pill med att fritera, jäsa dem i öppen ugn osv. men VI VET. för vi har gjort de mfs! ;)







glad gladare catarina


Dejt med tjejerna! tjing!



05-10-2011


åh åh åh, alltid lika underbart att åka ifrån luleå! hann inte byta om efter jobbet så åkte hem i arbetskläderna, men de fick gå för den här ggn. har myst med malin i gamla stan hela  dagen. de var välbehövt! fina människa! 
åkte hem med jacqline & nu är en kvällsdejt med tjejerna bokad. hundvakt ska jag vara i veckan också, detta börjar hemskt bra måste jag säga. eller aa. lite saker har talat emot mig idag, speciellt min älskade internetbank som vägrar fungera. men de gör ju inte så mkt att skjuta upp räkningarna lite till ;) 
var inne på favorit skoaffären också, föll för ett par nya älsklingar. och de mina läsare! de är inte varje dag jag hittar skor jag gillar! :) 







underbara dagar


hösten börjar krypa sig på, de var riktigt mörkt när klockan ringde imorse. folket vid frukosten trodde dem hoppat upp en timme för tidigt. jag tycker de är rätt mysigt, även fast de är svårare att hoppa ur sängen på morgonen. nu regnar de så de står som spön i marken. MYS, på riktigt! 
 Gårdagen spenderades med att mysa hela dagen, vart få timmar med sömn natten innan, så jag sov till 12tiden, sen blev de frukost, åka & handla & sen baka. Hallongrottor & kärleksmums. ni kan få bilder sen. ogillar bloggar utan bilder & då ska inte jag bjuda på en sån blogg.
 Tanken var ju att jag skulle sätta mig på flyget hem imorgon, och kramas med min fina pappa. men han har bestämt sig för att åka till Madeira & bo på 5 stjärnigt hotell.. happ! Får nog åka hem & vara en kreativ catarina & hitta på massa annat ist. de mesta är bättre än luleå just nu.. 
Amanda Marshall - let it rain, MYSMUSIK i regnet! :)

You can never make the
same mistake twice.
Beacuse the second time u make it, its not a mistake.
Its a choice! ;)






Bojkottade kanelbullensjävladag, hallongrottor & kärleksmums ftw! :)


oh no no boy!


norrland är rätt stort, men befolkningen är mindre. fick precis höra lite "rykten". & oftast är nog sanningen värre än ryktet. känns äckelbra! man kan inte behålla kakan & äta upp den, inte lärt dig de?
 igår vart de utgång med mina kära vänner här uppe, dem är så mysiga. kommer sakna några av dem så sjukt mycket! kvällen blev rätt sjuk, men så rolig!
 imorgon ska jag hjälpa min allra käraste Larsdotter att flytta lite saker, hon ska ju lämna oss. men de är lite positivt för då kan vi ha tjejkvällar hos henne med massa massa massa mys! Ljus, baka, vin & film bara vi två, ingen annan. ser vi fram emot! :)
 pusshej!

RSS 2.0