vad har hänt sen i lördags?


än en gång säger jag att min lördagskväll var den bästa på länge, den var nog tamefan oslagbar!
dagen efter gasade jag upp till stallet och tog hand om pållen, där efter blev de lite jobb.
de senaste dagarna har jag pluggat, idag kom jag verkligen igång med alla ämnen på riktigt vilket var väldigt skönt, absolut med tanke på att religionen ska in på fredag då de även är vollybollstunering.
Prrojektarbetet börjar lida mot sitt slut, men än är det mycket kvar. men med mina sjumilakliv går de kanoners, med massa hjälp från andreas också. TACK SÅ MYCKET!
idag är de pass 1 vecka 4. de kan bli tungt och smärtsamt (jag har nämligen skoskav på typ heeela fötterna!).
efter det så ska jag nog bara försöka andas. kanske hjälpa andreas om han är snäll, han fyller år imorgon så jag antar att de är lite att fixa innan han ska dra hem gästerna.

haha tråkigt att elin har blivit hockey fjortis och skiter i att lägga upp våra bilder på våran kväll!



kvällen blev vild


efter många om och men bestämde jag mej för att faktiskt gå ut. vi blev ett helt tjejgäng som var hemma hos mej, de var jag, iza, elin, linn, sofie och sabina. singstar och taco blev de till "förfesten", sen bar de av till tg. Jag var på topp hela kvällen kände jag, jag kände mej så himla lycklig.
och juste! grattis till dej som spydde på toaletten och inte kunde gå själv..

tack alla gulliga ungar som förgyllde min lördagskväll!



1987-04-01



  

då, nu och föralltid...
och varje sekund där emellan!



om du lämnade mig nu...



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du

jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams

det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du




fredag, inte alltid något positivt


nej faktiskt inte, om ungefär 20 min har jag ett prov i religion, ett G prov. ändå känner jag att jag inte kommer att klara det. ärsch, som vanligt från man ordbajsa lite när de gäller eugens prov.
för övrigt, ja! då är de mesta bra. mitt kära knä har börjat återhämta sig efter att ha varit blått och svullet. får se hur de går på vollybollen idag. sen bär de av hemmåt, ska hämta ut tröjan jag la upp förut, jag vara bara tvungen att köpa den. hoppas den passar.
sen tror jag att vi ska springa pass 3 vecka 3, dvs 9onde passet, vi är så jävla bra!!! som jag sa till andreas igår, han kommer snart ha en jävla "fit flickvän", de låter ganska roligt...
imorgon, utgång eller ej?  jag har hästen och jobbar på söndag!! beslutångest...



jag bjuder på kanin bilden ;D

godmorgon världen


hej alla glada!
träning resulterar till en pigg och glad catarina, trots väldigt många små motgångar de senaste dagarna lever jag trots allt idag. vaknade upp med ett blått och svullet knä, vad har jag lyckats med under natten? vem vet... saknar att sova med min pojke också. men de är mkt nu, framför allt projektarbete, jobba jobba jobba!
"visa lite kämpar glöd nu!" som en viss rosborg kommenterade. tro mej! jag gör det. :)
igår blev de skola, stall, springa och plugga. idag blir det nog plugga, plugga och plugga.
lilla bilen tog självmord igår också, men pappa ska åter uppliva honom idag på jobbet, tack pappa!
och förmodligen blir de ingen sthlms- vistelse på lördag heller, jag hatar när de blir såhär! men kanske kanske blir de ut med www.elinsusannaahlfors.blogg.se. vi får se vad jag hittar på, skulle behöva plugga dygnet runt egentligen. men de är mycket man borde egentligen, som man aldrig gör...
nu ska jag och emma jobba vidare om våra miljöpartistiska åsikter om genmanipulerad mat! :)

mycket


nu är det mycket, väldigt mycket!
denna gång tror jag inte att tiden kommer räcka,
eller så blir den knapp.
aja, kämpa. snart är allt över i vilket fall..


ny vecka


ny dag, nya tag. idag börjar till och med en ny vecka, tyvärr ligger de slask snö ute, jag och många fler som hade hoppats på vår. jaja, de blir väll de någongång också. idag ska jag (vi) ut och springa, pass 1 vecka 3 :)
men första ska jag till skolan och ha en filosofilektion, tjolahopp!


efterlängtade stunder


hela veckans slit har motiverats med att "helgen kommer att bli mysig", vilket den har varit (såhär långt!). i fredags blev de middag/kvällsmat och lets dance med timmy och sara som var hus/hund/bil/"ungdomsvakt", sara lyckades med värsta goda tacopajen och sallad med skottens grekiska fetaost, de tackar vi för! eftersom jag skulle hålla i efterrätten så tror jag att alla kan räkna ut vad jag lyckades med? kladdkaka från kvantum ofc. men den gick hem den också.
igår var de korvgrillning på förmiddagen, jag sofie roger och cazzandra (?) åkte till alhagen och gillade korv och lekte med hund i solen, underbart! sen bar de av till runsten med sara, vi skulle spana in camilla och dargo. :)
sen hem och köpa present och titta på gamla hästtider hos sara, attans va små vi har varit. sen hem och göra sig i ordning, skjutsade även elin :) sen bar de av till denise, med en playboykanin tårta och presenter. en jättegod lasagnemiddag med trevligtsällskap. därefter blev de en spontanbowling, där jag presterade bättre än förväntat. sen var de hem och sova.
och nu är de upp och hoppa för nu ska vi in på den efterlängtade cosmonova filmen, funny funny funny! :)
attans vad jag har hunnit med mycket, tänk om jag kunde lägga ner lite tid på projektarbetet också :P men de får bli en annan dag!

tjolahopp!



2 dagar utan blogg


de känns som en evighet, tror de kan ha varit min kära syster som döpt sig till "J" i en av kommentarerna av sea monsters, oavsett vem de var så ser jag fram mot vistelsen på museet.
de sista dagarna har jag varit riktigt duktig med "träningen", rört på mej lagom mkt och de är så sköööööööönt. funderar på att springa vårruset på 5km, vi får se.
idag har jag ridit, ska ut och springa och förmodligen middag med timmy och sara senare, men vi får se. sen undrar jag var min kära älskade vän denise har tagit vägen?!!!??!!? kommer du imorgon eller? :S hör av dej!  :D






ledig onsdag


morgonen har bestått av pojkväckning  hos andreas, sedan åkte vi och fotograferade. så dem som sett mig i en blommig sommarkjol imorse får ha överseende med att de inte var dagens klädval utan tillhörde projektarbetet. snart ska jag gasa upp till stallet och ha lite stalltjänst och rida ut med madde. därefter blir de hem, äta och springa pass 2 vecka 2. intensiv och mysig dag. pusshej!





rättelse


efter ett samtal och en kommentar rättar jag mej, cosmonova är alltså på söndag!
tack för att ni har koll på mej :)

energi


efter en efterlägntad dusch igår kväll somnade jag vid 21:30. vaknade imorse vid 8 och var lagom utvilad. Nu har jag psykologi och ska agera patient nästa lektion, de kan bli roligt speciellt eftersom att de var svårare att vara terapeut :) 
min vecka ser mysig ut, måste kämpa med projektarbetet annars är de bara roligheter, på onsdag (är jag ledig) då ska jag rida ut med madde, springa löppass 2 vecka 2, och fotografera om min man har lust och tid. På torsdag är de vanlig skoldag men på fredag (är vi lediga igen), då blir de löppass 3 vecka 2 och sen hästen.
på lördag kommer denise ner och vi ska fira henne för hon fyller 20 år, wiiiihoooo! :) sen på lördagen blir de cosmonova med andreas, pappa och eivor. vi ska kolla på sea monsters 3D, låter hur barnsligt och roligt som helst.
nej nu ska jag nog tjata på någon stackare att de ska gå och äta med mej :)
tjolahopp!




en tung måndag


ungefär sisådär 100kg tung: alldeles för lång filosofilektion, snabb lunch, handledarmöte, geografiprov som verkligen INTE gick som de borde. men väl hemma kastade jag på mej löparkläderna och körde pass 1 vecka 2, vilket var jätte skönt. jag och sofie var verkligen duktiga! :)
tjohej!




vilken väckning


vaknade av att solen lös in genom persienen, de var inte direkt igår den gjorde de senast. idag är jag utvilad och glad igen. idag blir de många timmar skola, måste få snurr på projektarbetet igen. nu känner jag att jag har lite brottom, bäst att hoppa in i duschen. pusshej!




oh lord


stress, stress, stress
städa, plugga, 19års kalas.
skynda, brottom, stress...

ikväll blir de 19års kalas för linnea som fyller 19, grattis. innan dess ska jag städa och lyckas plugga till mej tillräckligt med fakta för att lyckas med ett mvg imorgon, troligt värre!
men nu måste jag kasta mig in i geografiböckernas värld innan tiden rinner iväg alldels för mkt. btw, när jag städade mitt rum idag hittade jag en massa gammalt skit, bland annat ett par panband, satan va praktiskt det är. jag ska lätt börja använda dessa på min fritid. :)

tjolahopp!

         

det där var inte bilder sen igår, men de illustrerar mina panband iaf. :)


allt och inget händer


de senaste dagarna har väll spenderats med sofie och andreas lite grann. Igår var de andreas farmor som fyllde 65år, grattis! :) sen somnade vi.
min bil är lite sjuk också, stackarn! men jag kör till han dör ist, orkar inte bry mej. men jag körde till skolan igår och jag har slut på spolarvätska så jag undviker och köra med vindrutetorkarna, men påväg hem från skolan på motorvägen hade det tydligen regnat så de var blött på backen och jag fick enormt mkt skit på rutan, men sen när jag kom till typ innan tungelsta rondellen då är en en bil framför som kör med spolarvätskan i typ 2 minuter, så de stänkte bak till mej. snacka om secondhand! :) de gjorde min dag, att den generösa bilen framför bjöd på lite spolarvätska.
sen har bajselin kommit hem men jag har inte ens träffa henne, men de är för att hon är bajs!
jävlar vad mogen jag känner mej!
nej nu ska jag upp till stallet och löpträna med hästen. tjolahopp!



många "ÅH" just nu


när många saker gå bra känner jag ofta "åh"-känslan, hoppas att de är någon som fattar känslan. i vilket fall. idag i skolan pratade vi om Rom och om vad vi ville göra, hela rom resan känns just nu väldigt "åh", sen så när jag kom hem kastade jag i mej mat och åkte och mötte upp sofie och roger som deltog i pass 2 på vecka 1-12 träningen, och efter sista spurten i snön kände jag ett väldigt stort "åh", därefter åkte jag hem kastade mej in i duschen och började bläddra inne på nelly.com och hittade VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS mysigaste tröja, som verkligen är ett stort "åh" och ett stort "måste ha". och kvällen kommer förhoppningsvis fortsätta att bestå av massa "åh" känslor, dels för att min pojkvän är påväg hit och dels för att jag ska se HSM3 (jag skäms för att jag inte sett den än) men den kommer förmodligen bli dagens näst största "åh", efter tröjan alltså.
så nu ska jag (torrboll som man är) kasta på mej massa bodylotion och sedan uppleva flertalet fler ÅH:n. hoppas alla läsare upplever minst lika många åhn som jag gjort idag.
ååh tjolahopp! ;)



min blogg har dött


nu håller min blogg på att dö eller gå i ide, jag ska jobba på att hålla honom vid liv.
igår var de skola och leka lite med linn och andreas. innan läggdags fick man ju lite mindre trevliga besked.. hmm men de löser vi.
idag blir de bankbesök, körkortsuthämtning och stallet. just nu känner jag att jag bara ordbajsar för att få något sagt. måste även plugga efter stallet, men vem orkar? och studenten är så himla oplanerad jag kommer verkligen ta allt som de kommer. men man kanske borde fixa klänning :S ärsch!
Igår genomförde jag och sofie de första passet på tränings schemat, nu gäller de att komma igång verkligen. inte missa massa pass, för vem vill börja om på ruta ett igen? inte jag.
åh åh åh! måste också få skriva av mej att jag är trött på massa folk, orkar inte just nu bara.. men men bit i de sura äckliga äpplet och gå vidare catarina, yes sir yes!

nu måste jag ringa och väcka gubben, och sen kila!
tjolahopp


ångest


helgen har sprungit iväg och jag har inte gjort ett piss,
inget speciellt iaf. så nu har jag ångest.
tack andreas för idag, du är ännu en gång bäst!

pusshej!


sara leker i ps


här om dagen blev de fotografering i studion, sara hade något arbete och hästtjej som man är fick man stå framför linsen som jag vanligtvis hatar! Jag överlevde. Och eftersom jag inte har något att göra kan jag ju visa en liten del av vad hon gjorde. pusshej!



























dålig uppdatering


nu var de ett tag sen man bloggade, de har väll inte hänt så mkt i mitt lilla liv. jag och andreas har firat 8 månader, min vän linn har fyllt 18 år, (de här vet alla redan). alla vet också att jag har tagit körkort!
idag ska jag till skolan för två lektioner var av en ska jag hålla själv. de blir vattengympa med mina trogna elever/vänner på idrott och hälsa b. sen bär de av hem fort som tusan för då ska hästen rastas.
kvällen blir förhoppningsvis lugn, måste komma igång med skolan igen. känner att jag lega på lat och hypokondriker sidan på sista tiden. 

tjolahopp tjollahej,
nu blir de vattengympa för mej ;)



  

thats it!


just nu känns de sådär,
imorgon kanske de känns bättre.
de märker vi.
kvällen har bestått av middag med pojke och pappa,
sen en rolig rat race film.
nu ska jag kolla på tila, de lugnar mina nerver.
sov gott alla!

det är faktiskt linns dag


den här bilden är sååå oss, jag har olika strumpor och du har färgglada.


idag fyller min bästa vän år.
dehär ska firas, kanske inte idag eller imorgon. men firas ska det!
tusen grattis hjärtat!
puss!



min dag idag


jag fyller inte år,
men de känns nästan så.
bilen med reg, nummret DR-666CE gjorde min dag.
stackars mannen som föll vid tåget bara.
idag föll inte jag iaf,
men halva bördan är kvar.
but i´m still in the game!!


kära söndag


upp med tuppen, tog 6 tåget till jobbet. allt för många minusgrader med fåglarna kvittrade så vackert så jag gnällde inte en sekund. andreas och dennis hämtade mej från jobbet, en hamburgetallrik från ph blev de allt. och efter det när jag kom hem så skulle jag bara "ta en powernap", men de slutade med att jag slumrade in i 2 timmar, MINST! attans också. de resulterar till att min dygnsrytm inte riktigt är som den borde när den väl borde vara de.
fredagens middag blev perfekt hur som helst, jag bara älskar att sitta på den restaurangen med dej andreas.
imorgon blir min bästa vän 18år, helt sjukt! men fasen va roligt, grattis igen i förskott! :) ikväll blir de massa slappa bara..

tjolahopp!


RSS 2.0