It's a good thing, tears never show in the pouring rain

dagens låt: be mine - ellie goulding och erik hassle!

de har hänt många underliga saker den senaste veckan, mycket jag inte kan eller vill skriva i bloggen.
men de flesta dagarna har spenderats hos familjen lagerström/hellman, mycket mysigt. nu har dem åkt till ljusne så jag får väll önska dem gott nytt år!
igår efter jobbet lekte jag med elin & fredrik, där jag även sov över (MYYYYS!!).
idag har jag sovit, till typ NU. så snart bär de av till jobbet.
imorgon är de nyår och jag är nog mest oplanerad av alla människor på denna planet. jag jobbar till nio sen får jag se om jag går hem och sover eller om jag ringer några roliga kisar och leker lite.
förövrigt är allt bra! måste kila.

bara döda fiskar simmar med strömmen!


Carry on smiling

dagens låt: Ace Of Base - Life Is A Flower

gårdagens inlägg ville tydligen inte exictera, så de försvann för gott. igår var jag, sara, elliot, camilla och mormor pia i farsta och handla. jacka stod på inköpningslistan. jag fann en som jag trivdes i men ska fixa lite med den innan den får två tummar upp av mig! igårkväll blev de mys långt in på natten innan jag så vackert somnade in i min skönhetssömn.
idag har jag planerat lite angående mitt liv, måste ta tag i ett och annat då jag tror (nästan vet) att jag kommer tacka nej till lumpen. så nu har jag 3 nya bollar i luften, får se vilka jag kastar i papperskorgen och vilka jag fullföljer.
nu hör jag simpsons vackra introlåt, dags att kila. kvällen får bli en suprise ;)


myskväll på vikingavägen


ändrade planer, leker med mina kära vänner på vikingavägen ist. myst här några timmar & tänkte bjuda på lite bebisbilder :) kvällen har bjudit på pizza och skratt. nu är de gladiator och tvspel för hela slanten.



en dag kanske dessa små händer är större än mina, men än så länge leder jag Elliot ;)





fluga på linsen ;)


julen 2009


såhär långt har varit jättenöjd med julen. på julafton så lekte jag med linn till en början, träffade hennes släkt litegranna och sen så var jag med farfar, pappa och farfars kompis. öppnade lite julklappar och mös. farfar fick fårskinns tofflor av mig (tokmysiga), pappa fick presentkort, och så är våra julklappar till syster och fam. waker påväg till Kanada så dem kan jag inte avslöja än.  
sen efter kalle så drog jag mig och hämtade linn, petra hängde på också. så vi mös till klockan blev 23 då de var dags att dra sig till kyrkan. linn & petra överlämnade sig till gud (sjukt läskigt). haha ;)
en av julklapparna jag fick var Zorbing för 2 (tror jag de hette). så jag bjöd självklart med min vapendragare Linn att åka med mig. tack syster, vi kommer skratta tills vi inte kan hålla oss längre :)
Dagarna innan julafton spenderades i pulkabacken med linn, petra, markus, jesper & nero. ena dagen blev de taco hos myselin och fredik, linn och markus var även med där.
så jag är överlag supernöjd!
juldagen var mysig, först förförfest hos elin och fredik med petra och linn också. elin fixade mig (supertack!!). sen förfest hos rebecka, med julklappsdragning och singstar. sen bar de av till tg där man mötte alla möjliga kisar. gick hem lite tidigare då de hände en mindre kulgrej med en kär vän.  
köttfärssåsaura, nu bär de av in i duschen. min prinsessa är påväg.





skrattretande


jag satt uppe till 00 för att kolla om lönen tänkte trilla in tills imrogon, men:

"Tjänsten är stängd mellan klockan 00:00 och 06:00 CET."

SORRY!
dags för skönhetssömn, kan behövas...


clean the apartment


precis de jag gör NU, mycket trevligt måste jag säga. råkade av misstag slå på rent hus när jag vaknade, och jag blev så äcklad! och eftersom jag är jungfru är jag egentligen pedant och vill alltid ha ordning och reda (inte riktigt de mitt rum representeras som nu). så därför drar man igång en mapp på youtube med niklas strömstedt och peter lemarc låtar. just nu spelas låten Tess, tillägnat min syster ofc.
shine on!

 

Tess tess! ;)


julhandlat


hela dagen fram tills 5 var bra. jag och pappa julhandlade i haninge centrum, fann faktiskt helt okej julklappar i år. fick ett mindre roligt samtal för någon timme sen. ni vet nog känslan när man egentligen inte orkar svara när en viss person ringer, men man gör de ändå! efter 40 minuter hade tillräckligt mycket mascara runnit.
dags att tvätta bort sminket och gå ner & handla lite godis, sen blir de tvmys med min ÄLSKADE PAPPA!


nynäshamn drunknar i snö


nästan så illa är det, men de känns helt okej.
jag börjar klura på en plan B i mitt liv, jag tror de kan vara en bra stig att vandra. så på måndag blir de nya tag, säkert massa timmar i telefonen men det är de värt.
sista dagarna har jag spenderat med sara, mycket mysigt med cafébesök och julmys!
idag kom denise ner från sthlm, och henne har jag verkligen saknat. man blir liksom lugn av att vara med henne. bebben hon hade med sig var toksöt den också, därför är dem lite lika ;)
saknar tomten Izabelle också, men vi har lovat varandra att vi ska ses. så de löser sig!
de flesta i min omgivning märker nog att jag är inne i en ny fas i livet, jag kryper runt lite i mitt eget skinn och undrar vad jag egentligen vill. ber om ursäkt för de, men finns där hur mycket som helst ändå!
Puss!


17 dec, mönstring


orkar inte skriva så mycket men kan berätta lite kort (om jag nu lyckats).
vaknade försent av att pappa kom in i rummet och sa "Skulle inte du gå upp kl 5?", oj jävlar, nu fick jag inte ligga & dra mig i ca en timma som jag planerat. upp och hoppa!! på nyheterna sa dem inget om trafiken även fast jag legat sömnlös i flera timmar pga snöstormen.
när jag går utanför dörren är de ca en halvmeter snö, inga tåg eller bussar går. men jag träffar petras mamma som erbjuder skjuts till vh, JA TACK! så de löste sig.
en halvtimma sen och sist in i rummet kommer jag, catarina ekström (jag är verkligen van efter alla år med dessa pendeltåg). väl framme brättar en gubbe massa skit att hela försvaret kommer ändra på sina utbildningar man vet dock inte hur mycket än, allt ligger på is till beslut fattas jan/feb, redan då blev jag besviken över att jag kanske inte kunde få den utbildningen jag hoppats på.
inskrivningsprovet kändes helt OK, "får nog som alla andra tänkte jag", men tydligen INTE. jag fick mycket längre än alla andra men de fick jag reda på hos psykologen. i vilket fall betyder dåligt resultat på inskrivningen att man hoppar ner till de lägre utbildningarna. hos psykologen, sjuksyrran & läkaren gick allt bra, spinningen med. efter alla tester pratar man med en gubbe som berättar vad man kan "få" för utbildningar, men eftersom inskrivningen gick skit så fans de bara skit till mig (skit ska skit ha brukar jag ju säga) :P
blev dock "preliminär inskriven" på en soffpotatis utbildning som jag verkligen inte kommer att gå. uppe i luleå dessutom. gubben var dock inponerad på mina fysiska resultat, vilket kändes skönt (jag har inte tränat i onödan).
njeee, de här med lumpen är nog inte min grej. jag hoppas på att detta är ödet, gud vill nog inte ha mig i svenska försvaret. 
nu försöker jag hitta en plan B i mitt liv, men jag tänker inte stessa. de finns nog många vägar till framgång trots allt. ingen idé att deppa, nya tag i morgon. jag får trösta mig i pappas stöttande ord.
nu signar jag ut, efter en lång och ovanlig dag.
!

 

julkänsla 2009


de var inte förns snön landade på backen jag börja inse att de faktiskt är jul nu. dags att börja bestäma sig för en vinterjacka (den jag visade tidigare var tydligen inte så rolig) min vän (i form av en expert) hade prövat och gett en stor tummet NER. får hitta på något annat :)
idag på fm var de julmingel, mycket mysigt. konstaterade att hur man tar chokladen i asken speglar väldigt mycket hur man är som person, lustigt.
lotta & jag bokade även in en fika på onsdag, lotta är min förebild. inte karriärmässigt men mer personligt. en stor tumme upp till henne! :) 
dags att börja ställa om dygnsrytmen tills på torsdag, åh åh åh! pirr i magen!
so long!



We Weren't Born To Follow

skulle kunna tatuera in ett citat från låten:

You gotta hold on to what you believe,
Believe that the sun will shine tomorrow!

:) mot julminglet.





But I'm as blue as a boy can be


jag såg i bloggen att jag hoppat över att skriva om ex. lördags. men de struntar jag i, den var bra iaf!
igår kilade jag vidare hem till elin & fredrik där de blev "4 tjejer & 1 kille"- snack hela kvällen & in på natten. vi drog oss hemmåt & min säng har nog aldrig varit så bekväm. snön är borta idag (stackars barn som inte hann leka i snön igår), de gjorde nämligen jag och sune ;)
sitter & lyssnar på en av världens mest finaste låt med calle (som jag förövrigt har tyckt varit bäst & finast hela tiden sen audition). SKRYT.SE. http://www.youtube.com/watch?v=eDoib8vD-vY om någon vill höra hans ljuva stämma.
idag blir de förmodligen att kika på timmys och alexs handbollsmatch, tjohej!

Now Muriel plays piano
Every Friday at the Hollywood
And they brought me down to see her
And they asked me if I would
Do a little number
And I sang with all my might
And she said
"Tell me are you a Christian child?"
And I said "Ma'am I am tonight"

han heter ju faktiskt Kristiansson i efternamn, om man ser de så ;)


Mysdag

får blogga fort! elin har tydligen brottom, eller a fredrik tycker vi har velat länge nog.
lekt med sara & elliot hela dagen, mycket mysigt! gick en långpromenad med sune i snön, gick förbi joel en sväng & sa hej. sen bar de av hemmåt, och här sitter jag. påväg till elin fast måste fixa lite först. bjuder på en bebisbild jag tog idag :) gullungar!






jovisst suRrRrRU!


"mot ljusare tider", trodde jag ja! ...
visst blev de spinning, synd bara att huvudvärken steg för varje sekund. jobbade därför bara tempväxlingar & struntade i lasten. brände säkert några kalorier iaf. väl hemma började min feber stiga, försökte somna vid 22 men somnade nog vid 00 slaget efter att en viss JR ringde & retades, bu för joel!
idag känner jag mig bättre & har verkligen inte tid att vara sjuk. först städa så att pappa blir glad när han kommer hem, äta, sen jobbet. tjoooohooo! 



det ser ut som min gamla 6års fröken Anita!


mot ljusare tider


nja, kanske inte bokstavligen. men jag sitter hemma och knåpar på en "att-göra"-lista. några punkter jag ska följa innan 2009 är slut & en som jag ska följa år 2010. mål är viktiga i livet. kollade på lite äldre inlägg i bloggen då jag & sofie sprang 5-10km på 12 veckor, tusan var tungt de var att komma dit, men jag överlevde ju tjurruset. nu är de dags för nya tag innan de spårar ur. det är liksom dags att klättra några steg på stegen.
nu ska jag ta skruttbilen till lövet & gå ett varv eller två, ikväll SKA de bli spinning.

lite lätt ledsen


tur att jag var med min allra finaste vän när jag fick mitt "jag är ledsen helt plötsligt"-ryck. mest ledsen är/var jag över en sak, tror de flesta kan räkna ut vad. stjärnan i mitt liv fick mig att känna mig bättre, vissa saker finns de inga lösningar på. mer bara att acceptera & gå vidare med stöttande ord i bakhuvudet.
påvägen hem får linn hade jag bra lust att knacka på en teddybjörn som egentligen är insatt i ämnet, men de är inte värt de.
tur att pappa snart kommer hem, börjar göra lite ont i hjärtat!




linn hade förövrigt dem strumporna på sig i dag! :)



jaha


trodde jag ja! hade blodvärde 124 & man är tvungen att ha 125 för att få lämna blod. så nu slipper jag tänka på de kraven som ställs för att vara blodgivare, återbesök om tre år! 
sällskapade med sara, victor & bebben i grissprutan kön, elliot är sååå söt & sara lös som en solstråle nu när hon blivit mamma.
snart blir de johan falk 3 med linn & jag som aldrig får huvudvärk har lite lite nu, dags att dricka upp mitt isvatten.


"?¤(?`"?)#`")=/¤&78)¤()%&/("


Rolig rubrik, skit kul!
denna dag ska jag både ge & ta! lämna blod & ta grissprutan är på g. önskar att jag kunde lämna blod med syster som vi gjorde innan hon flyttade. men idag bär jag parfymen jag fick av henne, så de känns lite bättre!
over and out, jag är en astronaut!



snart dags att ge allt och lite till (Y)!


uppesittarkväll!


jovisst! så lär de ju bli, ingen träning = ingen sömn. (N)
saknar pappa massor också, de lär bidra till några extra timmar i vaket tillstånd. men vi pratar varje dag så jag vet att han har de bra.
nu blir de till att slita sig från datorn, mot mitt rum som är fyllt med tända ljus & min bok.
bu för catta!


bu för linn ;)


lördagen spenderades först på jobbet, sen bar de av hem & fixa lite. sen till elin & fredriks 44års fest, mycket trevligt. så de tackar vi för (elin är för övrigt en DJÄVUL på att baka) PUSS!
lördagnatten sov min prinsessa hos mig, dagen efter lekte vi också. sen sov jag hos henne till idag. vi har börja kolla på johan falk filmerna som förövrigt verkar sjukligt bra (typ som medicinmannen).
idag var vi duktiga & drog oss till gymmet och sprang & gymmade lite halv seriöst, sen fick vi ryck & provade på bodyjam (svårt men kul), trevliga personer som inte skryter för vad de kan utan hjälper andra *tummen upp*.
nu väntar en välförkänt dusch & fruktsallad och verumfil, MUMS!

s*g piss!


lik en torktummlare


jag och min vapendragar linn har de senaste dagarna sovit två timmmar i taget. på torsdagen blev de en övernattning hos mig (super mysigt då bojjan även fick träffa min mormor). somnade vid 01:15, upp vid 04:00. jag hade slarvat bort min plånbok så in till arlanda blev de ingen sömn heller. väl framme var de dags att vinka adjö till pappa & hans dam. mot skhlm, där fyndade vi lite kläder, presenter osv. sen råkade de bli en omväg hem, men nynästak hjälpte oss mot rätta vägar (de tackar vi för). väl hemma blev de några timmars sömn innan jag sprang en stund på gotw och linn låg hemma och snarkade. sedan hämtade jag prinsessan & vi tittade lite idol och de var väll inte oväntat att Calle (som jag hejat på hela vägen) gick vidare. dock önskade jag att se tove i finalen så Erik är *tumme ner*.
snart bär de av mot ösmo. hur mysigt som helst! 

de sa *PANG* i min stol i bilen när jag vevade ner den för att sova..  
C: "de måste varit stolen som gick sönder!!?"
L: "eller soppgubben som kastade en sten?"

5 timmar senare...

L: "våran ballong är trasig ... de var nog bara våran mc donalds ballong som gick sönder förut!"

(Y)

fortsätt simma, fortsätt simma!


för att INTE gå upp för sent idag startade jag min dag med tvättstuga mellan 7-15 (Y), nu är allting tvättat & jag hoppas att de underlättar pappsens packande till semestern. 
efter tvätt & lunch snodde jag bilen & gasade mot ösmo då 30 minuters simning stog i kalendern. skönt skönt, unnade mig även ett par minuter bastun.
nu är jag hemma & hungrig igen, blir nog en taco & färskpressad apelsinjuice (sorry att jag tjatar men de måste ju vara guds gåva till befolkningen). jag hoppas även på att linn min baby kommer en sväng ikväll, de vore mysigt värre!
tjolahopp!

ps. struntade även i grissprutan idag, de var för lång kö & vem orkar tränga sig före för att man är en i den töntiga "riskgruppen" pff! då insjuknar jag hellre!



nostalgi kan göra så ont!


den där boken får mig att känna en känsla jag aldrig känt förut, den är också svår att beskriva. men de är typ som att man tänker tillbaka på sin egna barndom och ser saker från positiva och negativa perspektiv. ett minne som alltid kommer följa med mig var när man gick upp ur badkaret eller från duschen på torggatan och omfamnades av en stor handuk och torkade samtidigt som man blev vaggad i ....s famn. jag mins att jag aldrig ville växa ifrån detta. jag tror jag tjatade till mig dessa "efter-dusch-vaggningar" tills mina fötter inte längre fick plats under diskhon som var precis intill toaletten. och jag mins till och med i slutet hur mina fötter slog i diskhons undersiga där de var helt refflat. ljuva nostalgi!
spinningpasset var tungt, tränaren håller på att göra ett nytt pass så vi fick ett litet smakprov (pissjobbigt!).
väl hemma väntade en belöning, färskpressad grapefrukt & apelsin. MUMMA!
på torsdag är de kärleksbak på schemat med min allra käraste vän, de klassiska pepparkakshjärtarn med glasyrnamn på (förra året spårade det med glasyren) och förmodligen hallongrottor. MUMMA x2!
imorgon ska jag försöka komma iväg & simma en sväng, sen kanske lite vaccin skulle sitta fint (?).



kapitel: träd utan löv


"Vad känder du inför det? När din mor lämnade dig vid klosterskolan trodde du ju att du aldrig mer skulle få se henne."
"Inget skärskilt. Jag förstod att jag inte skulle få några godispengar på ett tag."

felfritt.

posåahifdågnjslk


precis så känner jag nu.
vaknade försent i dag igen, måste börja gå upp tidigare!! för att lyckas få igång endorfinutsöndringen (för att lindra min ångest) börjar jag städa. det är ju alltid bra, nu ser de lite fräschar ut lite här och var.
efter fem dagars vila är de dags att göra en comeback inom min lilla träning. de är mindre än 17 dagar kvar nu, CRAP också! de löser sig alltid. ikväll blir de spinning, de kan jag lova!
nu mot affären, min mage skriker efter taco & citronvatten! MUMS!







RSS 2.0