less på dålig uppdatering?


Kan jag mkt väl förstå! men jag är alltså tillbaka i luleå om någon missat de. jobbar och är ledig typ varannan dag. min fredag vart högst "intressant", att man haft respekt för vissa människor. nu är de ju skrattretande :)
idag fick vi första lönen, VÄRT säger jag bara ;) kompis de går bra nu, har liksom varit hemma 20 dagar så aaa ska nog inte yttra mig så mkt på den fronten. :)
nu ska jag hoppa i säng, på jobbet såklart!
pappa jag saknar dig som alltid här uppe, men nu är de bara några månader kvar!
Pusshej!



tjarååå!


ännu en ggn är de dags för mig att ta mitt pick och pack till flyget och dra till norrland, men de kan kanske vara den sista gången denna gång. och de glädjer mig... bara att bita ihop tills slutet.. 
idag har jag haft en blind date med en gammal stallkompis som är nyhemkommen från australien, satt i hamnen någon timme och bara pratade om allt! :)
sen bar de ut mot Stället för att träffa elin och calle och lite folk, grillade, badade, vattenskidor, osv. mysigt värre! 
men nu är de dags att städa upp detta krigsfält och packa väskan.. 







vart tusan vill jag!?!?!


känner att mitt liv behöver en liten vändning snart, min tid i luleå börjar lida mot sitt slut. de dröjer inte allt för många månader innan jag flyr norrland i hopp om att aldrig återvända ;) och då är de dags för en ny upptäcksfärd. men jag kan inte bestämma om jag ska fly länge eller bara några månader... har ju tre års plugg framför mig så de kanske är smart att dra en feting resa och sen komma tillbaka och känna att man måste göra något av livet. vi får se, mitt huvud har gått varmt de senaste dagar i hopp om att kunna bestämma mig. men går nog på magkänslan om några månader då de verkligen är dags att bestämma sig. 

idag klev jag iaf upp i tid (kl 10), de är sjukligt tidigt nu när jag är ledig. för att träffa finaste iza, vi gick en liten promenad runt hamnen och snackade om allt mellan himmel och jord. sen blev de en sallad från nilssons köttbod och sen plockade vi upp jacqline och satte oss på ringvägen och mös med glass och mat. 
har precis ätit taco i min ensamhet, börja städa upp här i lägenheten för de ser ut som ett krigsfält..... 

tjolahopp!

Låten: Hanna med Melissa Horn, beskriver nog de Du vill ha förklarat...

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut 
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring 
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut 
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut 
Du säger att du minns och att det känns som igår 
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg 
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt 
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen 
Det finns ingen att behaga, inget att förklara 
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen



WOOOPS!


Har varit hemma och sovit hela dagen och bara känt att de känts okej eftersom jag har haft två toppendagar sen jag kom hem, men nu small de bara till och jag fick typ "migränanfall" eller ngt. har aldrig varit med om liknande. känns som att min hjärna vill krypa ur mitt huvud och magen vill inte alls leva. mest krypa upp ur min hals och försvinna... urscha!! blir hemma med en bra film, vatten, snus och kossis såklart! han tröstar mig jämt! :) 





förresten syster! Kossis hälsar till Fantis! Han saknar honom :) 





spanien juli 2011


yes, de var alltså dags att åka en gång till. men inte för att åka "hem" till spanien utan för att fira kära johanna som fyllde 22 år. Vi tre tjejer bokade och drog. en vecka med alkohol, nya vänner, sol och bad! Torrevieja utanför Alicante var destinationen. Resan började 5 på morgonen i torsdags, bilresan in var en upplevelse i klass och sen fortsatte allt som de skulle. på kvällarna när tjejerna blev trötta och ville gå upp i tid dagen efter fortsatte jag i min ensamhet och festa med mina nya vänner. och ja.. självklart spårade de på många plan. men som vanligt vet jag vilka ögon som läser bloggen. så de får stanna i spanien! ;)















ni får nog nöja er så, resten av bilderna jag har är nog hemligstämplade! 
PUSS



fina dag!


mys med min vän iza!









hej alla fina!


igår kom liz förbi efter jobbet och vi fixade de sista med boardingkort & trams. sen blev de en promenad med ..., inte så värst hemlig person men klart de blir snack på thorssanflickorna så de får förbli "hemligt". 
nu har jag kastat ut mina klänningar, trosor, bh, och bikinis på sängen och jag tycker att jag är jätteklar med packningen. har kommit på 5463 saker jag glömt i luleå, så de som saknas när jag kommer dit får jag köpa nytt helt enkelt! 
Madi jane och mohombi på full volym, nu är de bara att tagga till inatt, för de är typ natt för mig när vi åker, snaaark! men innan dess ska jag träffa min fina liz och iza. och pappa hoppas jag! 

juste! när jag har tid och lust tänkte jag lägga upp ett inlägg om hur mitt år i lumpen har varit, och för- och nackdelar. men en stor fördel är ju att man har lärt sig massa tjejsaker, som bland annat att måla naglarna. sånt har jag alltid överlåtit till mina kära vänner att hjälpa mig med, men eftersom resultatet hade blivit värre än värst om jag överlåtit de uppdraget till någon av de 30 killarna jag hängt med de senaste året så har jag fått tagit nagellacket i egna händer ;) 






men jisses!


idag är en sån där dag där jag bara vill lösa alla dagens problem med VÅLD! de är lite svårt dock när man bråkar med räkningar eller "vänner", de blir liksom lite fel då. och nu har jag ett dilemma också, är de dags att sälja bilen eller? de är ju min lilla blåa klippa liksom, vi har varit med om för mkt. men de är najs med pengar i fickan ist. well well, tänk om sånna bekymmer kunde lösas med våld, vad lätt de skulle vara då! TJARÅÅÅÅ! från en icke bråkglad snorunge!

ärsch


nu har jag lagt min energi och ork på att höra av mig och försöka ställa upp. och jag förstår att man kan få humörsvängningar i och med förutsättningarna. men om du väljer att börja stänga saker ute så är de helt upp till dig.  nu har jag gjort allt jag kan iaf. tjipptjillevipp med dig så länge!
igår hade jag en riktig vilodag, låg inne och kollade favoritfilmer och åt god mat. på kvällen blev de en promenad med liz i timmar, de behövdes. mötte även upp ett gamalt nylle som förändrats totalt, mot de positiva. så då blir man lite glad :) 
idag ska lägenheten fortsätta städas, kanske borde börja packa också! :) 





syrebrist?


varje morgon när jag hoppar upp ur sängen blir jag alltid lika yr, undra om de är för att jag vägrar sova med fönstret öppet.. 15 st mygg lyckades kela lite för mkt med mig här om natten, så nu har jag donerat tillräckligt med blod till både golvet och myggorna :) 
började kolla på mistaken inatt och såg klart den nu i morse, och som vanligt slutade den som jag trodde.. BOOORING! men nu har jag hällt i mig massor med vatten, telefonen ska tankas med skön musik. sen blir de nog en promenad och handla ngn go mat! :) kanske drar tacos eller ngt mumsigt som man inte får till lika bra i spanien! 
tja!!


de där är jag i fredags. hej hopp!



hej och hå!


mysigt med grill hos johanna, åkte till nynäs vid 12 tiden, landade på freja och hann träffa dem bästa en stund. åkte hem till en vän och pratade lite skit innan jag entrade min skööna säng som jag inte sovit i på en månad vid 3 tiden. vaknade till typ nu och insåg att vädret inte är tillräckligt godkänt för att jag ska ta mig ork att gå till mina vänner och "sola". så jag vette tusan vad jag ska hitta på nu. men jag är nöjd med gårkvällen och ett MÅSTE idag är att röja undan i rummet, och skura rent från gårdagens incident! :)



kvällspromenad med denna fina tjej ikväll!



nu får ni!


nu bjuder jag på inlägg på inlägg här, försökter ta ifatt de lilla blogguppehåll jag haft!
ikväll blir de grill och mys på olika ställen. får se var kvällen slutar. börjar i storka vika hos johanna iaf! :)
andrea min kära vän kör så idag blir de alkohol gott folk, inte så vanligt för att vara mig!



ljus rom med lime läsk, kittlar dödsskönt i kistan!



hoppsan sa!


jamenvisst! andra dagen på ledigheten hade jag lite för brottom in i garderoben så mina tår fick ta lite stryk. målade om golvet till rött och vart jätt lycklig på livet! ;)









drog till stället och mös med denise och oskar som de var år och dagar sen jag träffade, attans vad jag tycker om dessa två! :)



Ångest?


just för att mitt liv är strålande och jävligt onajs på samma gång. najs: dels för att vara hemma igen, träffa alla fina. men onajs för en sak som hände igår.... dem som får reda på detta är personer som kommer stå brevid mig på altaret när jag gifter mig. visst, de kan hända alla... MEN de är så jävla komiskt att de händer mig, hos honom, just där! men de man inte dör av de härdar och jag looovar jag har lärt mig en  läxa, så jävla hårt!! well well, de finns fler av dem om de skulle sluta så illa... 
och jag bara älskar att inlägget känns/är helt svenskainkorrekt och att folk kommer tro att de är ngt helt annat jag lyckats med. men jag fortsätter svammla, de är kul att läsa om några år igen. för jag förstår ju allt.
IGÅR: jag har för första gången känt att en syn var både ngt så rätt och så fel. alla vet vi att killar kissar, och speciellt på fyllan.. men sen hur diskreta dem är.... igår stog en rätt lång "man" och lyckades visa hela paketet inför samtliga personer som gick från freja, inte direkt sååå mkt att hurra för dock men de är komiskt eftersom en grej jag inte kan förklara. hade de vart ngn random kille hade jag absolut inte brytt mig, bara kanske tyckt synd om honom och sen gått vidare. men just för att de är så komiskt så delar jag med mig av de. och personens närmsta lär ju läsa mitt fina inlägg. :) well well, vem bryr sig! jag har ett eget bekymmer att komma över. men de är inte så mkt att komma över, nu ska jag göra något av dagen. Pusshej!

förlåt! eller?


ja, uppdateringen, inte den bästa. men de glädjer mig lite i hjärtat att jag tappat läsare. jag tror nämligen att fel personer läser bloggen ibland. men vem har jag att skylla om inte mig själv?
vad har hänt då? 
jag har muckat, alltså jag är klar med "lumpen", nu är jag anställd och jobbar som soldat tills mitt hjärta säger ifrån. de är bra pengar och ett shysst jobb än så länge. så varför inte? 
just nu sitter jag hemma i nynäshamn och jag flög hem imorse, och är ledig i 20 heeeeeeela dagar. så fruktansvärt skönt! vad har jag planerat då? jo, ta vara på varje dag! och sen så har ju min sköna höna johanna fyllt år, så de blir en sväng till spanien för att fira henne!
just nu sitter mitt hjärta och blöder för chris medinas låt what are words, den är helig för mig! påminner om en person som borde funnits i mitt liv för flera år sen tills nu, och sen historien bakom låten är hjärtkrossande. så de är inte svårt att fälla tårar till den! och när jag såg youtube klippet om låten (american idol) satt jag på jobbet och stortjöt! "skönt att se att du också har känslor, Catarina!" sa tommy, "man tackar man tackar!" :) hahahaha
nu blir de byta om från grönt till civilt och sen träffa min lilltjej jag saknat sååååå! 
Puss!







Min hall i mitt nya rum! :)


RSS 2.0