Santa thats my only wish this year

detta vill jag ha i julklapp i år:

- att min syster kommer hem hel från thailand
- att farfars operation går vägen

sen vill jag ha:

- världens bästa andreas bjurström
- världens bästa vän linn sandahl
- världens bästa pappa björn
- madde, La roja och per birkedahl
- samt alla underbara vänner från alla hörn och kanter






horse show



igår var det häst show på globen som gällde, andreas tre månaders present!
hela dagen blev lyckad, tack för en underbar dag andreas bjurström.



blixtrar och dunder, magiska under


ja lite magiskt var de att jag ens kom upp idag. har knappt sovit något på hela natten, poor me! DESSUTOM skulle jag gå upp 04:30, men varför säger jag inte :P inte för att de är någon större hemlighet men ändå. :)
just nu ligger nog alla jag känner och sover (alla utom min pappa som alltid är vaken), jag vet iaf en som toksover nu och de är min kära andreas. har nästan lust att springa dit och krypa in genom fönstret och bara pussa lite på honom och sen smyga iväg igen..
just nu saknar jag min vän linn också, WE NEED TO HAVE A KIND OF REUNION!! (sigge goes: "suuuure"?) :D



här får ni en bild på mej när jag går till tåget, tjollahopp!!

estetisk verksamhet





bonusdag


idag har jag nada lektioner, så idag ska bli en riktig mysdag!
ska verkligen försöka komma igång med kriminologin och religionen, hur de nu går....
bjuder på lite bilder sen min "foto lektion" igår :)

pusstjing!






bada bada baaaaaaaaaaada!!


idag vart det en "hemma lektion" på fotot, ingen större lust att gå upp kl 6, speciellt inte när man vaknar brevid en varm och gosig andreas.
en geografi lektion med gurra som innehöll 77st "ehm..." :)
sedan var det kriminologi som gällde, "studera i valfri lokal" jag valde lokalen "ingenstans och ingenting" och fick därför ingenting gjort. SMART CATARINA! på tal om catarina, Katarina har namnsdag, men jag stavas ju med C, har inte jag namnsdag då? CRAP, jag får vänta till Gerd har namnsdag för de stavas iaf inte med C :D

efter skolan blev de hem och kasta i sig ett lass med pasta och falukorv, kasta sig på bussen med elin för att åka till simhallen. simma och badade typ i en timma, sköööööööööööööööönt! måste börja små träna lite, fick mönstringspapprena. ska mönstra 14 januari eller vad det stog! 

hoppas alla har haft en bra tisdag! :)
tjolahopp!!


elin och jag i ösmo simhall


happy christmas


Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special





byta-däck-dag idag


idag var den mysigaste dagen på länge, drog upp persienen och det var alldeles vitt och fint på backen. självklart har de sina nackdelar, de blir halt och kallt. men kyla kan faktiskt vara mysig ibland :)
idag har vi befunnit oss nere i pappas garage och bytt till vinterdäcken, på två bilar. eller andreas bytte och jag sprang mest runt. gjorde ett mästerverk på filips bil också :) förvandlade hans volvo till en ford på nolltid.
men nu blir de fottouppgift, elin ska vara modell. hoppas vi lyckas. MIN ANDRAS ÄR BÄST SOM ALLTID HJÄLPER MEJ!
TJING TJONG!




redan fredag


satan va mysigt, efter en timmars vandring på högskolemässan bar de va hemmåt. har haft magknip hela morgonen, men äntligen är det fredag, tjoooohooo!! linn är påväg, vi ska laga mat och mysa. sedan bär de nog av till stallet med andreas, mys med hästarna :)  trevlig helg allesammans!




looking back over my shoulders


   

       



       


det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder


I morse var det svårt att komma upp, speciellt eftersom Andreas låg kvar och mös i sängen. Men jag gav mej FN på att jag skulle komma upp & de gjorde jag. Elin var i nynäs posten, och jag kommer tvinga alla jag känner att rösta på henne. och ddet tyckte jag att hon skulle få veta. så ungefär 07:30 ringer jag sockerpullan Elin som ligger och sover (vilket jag förstår), VOOOOOOTE FOR ELIN, TJALALALALALAAA!! sjöng jag, måste vara vackert till att vakna till den ljuva stämman. I Vh får jag reda på att sthlms tåget har strömavbrott, så tåget blev ståendes i Handen i typ 20 minuter. Efter en fotto lektion bar det av in till stan där bio stod på schemat, "låt den rätte komma in", en riktigt ruggig film som rekommenderas. Denna onsdag har varit väldigt regning, men ingenting har fått stoppat mej och mitt toppen humör. väl hemma sent på efter middagen bar de av till Elin som ville ha lite råd om PM:et. Det vart bra, håller tummarna för dej gullet!! 
Efter en lagom stressig dag är jag nu med andreas, jag hoppas resten av kvällen tillbringas under ett varmt täcke med kortspel. Hoppas alla får de lika mysigt som jag. PUSS!!






käppar i hjulet


tårar vill alltid sätta käppar i hjulet
sabbar solen som skiner,  så de blir mulet


gomorgon skitdag?


kom faktiskt i säng i bra tid igår, andreas hann komma. så jag sov gott också.
men så imorse bara kände jag för att ligga kvar i sängen och sova ut.. andreas kilade iväg, han var tvungen att åka och jobba. efter han gått så bara kunde jag inte sova längre. gick upp och satte på datorn, insåg att jag hade missat religions lektionen, då återstod bara en svenska vid 2. njäää.. tror jag skippar skolan idag. Ska ta hand om mitt projektarbete iställe. Måste ner och köpa en svart bläck penna, eftersom detta hushåll inte äger någon sådan. ska nog börja med anmälan idag.. intressant! :)
men men, efter lite grease låtar är jag på topp igen. ska iväg och plugga nu!

Tjolahopp!!


länge sen sist...


hej alla läsare!! nu var det ett tag sen sist. allt och ingenting har hänt.
i onsdags bar de av in till stan, jag, andreas, matilda och jenny kikade på teater (nathan den vise). faktiskt helt okej.
efter det bjöd andreas mig på middag ingen, hur gullig är inte han då? våran favorit restaurang igen..

Igår var det lördag och jag satt inne i haninge och "jobbade", Linn svischade förbi en längre stund :) vaktade kiosken medans jag handlade mat, tusen tack! sen kom sötdenise förbi, hon stannade och erbjöd mej och andreas att följa med henne hem (till sthlm) och äta middag. varför inte liksom? så vi tre åkte in till stan och åt taco och hennes nybakade choklad kladd kaks muffins :D ASGOTT!!
tusen tack för en tokmysig lördag kväll.. 

Idag har jag "jobbat" igen, åkte till stallet när jag kom hem. Red på La roja  för första gången utomhus idag, gick några steg när Madde och Per ledde mig, vilken underbar två åring :D 

Nu blir de marsch i säng.. 
synd bara att andreas inte är här :(
får drömma söta drömmar om honom ist! :P

PUSS TJILIVIPPEN!

 

?


Med allt ont kommer något gott? eller är de tvärt om man brukar säga?
Det är bara att bita i de sura äpplet och kämpa vidare, i guess?

La rojas framsteg är enorma, och hon är verkligen jätte fin. nu har vi hängt några gånger och i söndags la jag till och med över benet.. Madde sa att det inte är långt kvar tills jag sitter där uppe, så himla spännande!! :) Helt sjukt rolig process de där.

Igår var jag inne i stan på strandvägen, de var nämligen Au pair möte. Fick massa information i typ 2-3 timmar i sträck och sen började intervjuerna. Det verkar intressant, ska lätt skriva upp det som en grej på "jag-kanske-gör-efter-gymnasiet"-listan.
Efter mötet bjöd Andreas mig på middag på våran favorit restaurang, (där jag, andreas, johan och elin en  gång åt, kommer du ihåg elin?)

Idag är de inriktningsdag, kom hem för sent igår för att orka upp tidigt idag. Så det blir nog lite projektarbete, fotto uppgifter och möjligtvis stallet.

tjolahopp!

...


 

återkommer någongång

sug på den här karamellen!!


Efter kriminologi lektionen igår (då jag för övrigt fick ett till mvg på provet), bar det av till invigningen av den nya golfen på olofssons bil i haninge. Andreas skulle jobba och jag skulle typ leka assistent. Men sen träffade vi joe labero och hans maneger typ. och dem frågade mej om jag ville stå och sälja Joes bok om hans liv som artist osv. och jag sa ja. så igår jobbade jag lite för Joe Labero.. Petter var också där.
aja, är faktiskt inte så farshinerad av kändisar. tycker mest synd om dem.
men nu måste jag börja plugga religion (har prov imorgon)..
jag får ju inte göra Eugen besviken ;)









spökkväll, erotik och helloween


javisst! tänkte berätta lite om min helg.
I fredags var vi på jurstas spökkväll, mycket trevligt. Jag, andreas, madde och Per åkte upp strax efter vi hängt lite på La Roja. Väl framme fick vi "godis" fingrar, de var grymt gjorda. Man blev lite avskräckt av dem först men sen gick de ner iallafall. Helga gänget gick sedan in i en box där en väldigt inlevelsefull häxa satt och läste sagor medans grupp för grupp började gå slingan. Jag och andreas fick gå med två mindre tjejer, jätte söta! väl framme i stallet bjöds de på korv. sedan bar de av hemmåt. Andreas pratade med sin vän Elin som befann sig på Erotikmässan i alvik. så vi gasade dit för att kika lite. De var sådär, de var kul att få ha upplevt det. Att se en halvnaken norsk big brother tjej ta upp en svensk kille på scenen, förföra honom att ta av sig (näst intill) alla kläder för att sedan hälla stearin på honom, NJA.. kanske inte något för mej :) men de var självklart trevligt att vara med andreas. Jag får inte glömma att berätta att jag köpte en piratdräckt inför helloween.

              



På lördagen var de helloween fest, "förfest" hos dennis. Izabelle, Linn, Andreas, Ronja, Dennnis mm var där, riktigt trevligt och sjukt god mat! Sedan bar de av ut, var massor med Izabelle (hur underbar är inte hon då?), även hon är en vän som inte sviker på krogen (=ME LOVE).

    


Vaknade på söndagen vid 14-15 (tok för sent). åkte in till stan och handlade en ny mobil till andreas, för de hände en "liten" olycka. och vet ni vad de är för telefon han köper?!?!?!?! den nyaste sony ericsson C905 med 8 megapixel kamera! bajsunge, fast jag är glad att han köpte något fint, du är värd allt! :)




VIP hälsning


just nu känner jag att två människor i mitt liv faktiskt och är värda lite extra uppmuntran.

Emma Meneses.
Jag vet hur de känns när ångesten sprider sig överallt, speciellt i magen och huvudet!
Tänkte bara säga att följ ditt hjärta, och gå på magkänsla.
ingen idé att stressa (vilket är väldigt lätt för mej att sitta och skriva)
men du förstår nog vad jag menar. :)

Linn Sandahl www.misshandgranat.blogg.se
Älskade hjärtat, de blir lite fel mellan oss ibland.. det vet vi båda om.
men varje ord på din blogg stämmer.
du är bäst, det vet du! :)

<3


höst bilder


     




 

satan i gatan

nu är det mycket, igen!
jag vill inte ha samma ångest som andra året här på östra gymnasiet gav mej. men jag är rädd att den är tillbaka. Det värsta är att jag har samlat på mej några riktigt fina svenska rester sen förra terminen.
har allt för mycket att göra, vill ni ha ett humm om vad? varsegoda!

-projektarbete
-svenska nationella muntliga+skriftliga
-fotto uppgifter (tre stycken till imorgon, en är redan gjord)
-religionsprov kristendomen
-geografi redovisning... osv.
 
här är min manipuleringsbild tills imorgon..
ska hem och fotta nu med matilda. cheers!




happy halloween




halloween 2008

RSS 2.0