BUHU


den ljusaste stunden på dagen var dem minuterna jag pratade med pappa, resten har varit deprimerande.
seriöst. klockan är halv tolv, och här sitter jag med en tenta. vad är de för fel på folk som älskar studentlivet? alldeles för mkt plugg, för mkt alkohol, för lite träning & bara allmänt efterblivet. BLÄ!



önskar att jag med all rätt kunde få somna i denna tjocktröja och sova flera dygn..
men nej, sluta dröm! deadline på måndag. juste. centrala begrepp inom omvårdnad som vetenskap.

vill fortfarande inte


idag vill jag verkligen inte, de är fredag. men oavsett dagens namn så är de tentaplugg som gäller. folk ska på roligheter ikväll och jag ska sitta hemma ute på landet & plugga. men livet måste ha sina dalar för att man ska uppskatta de positiva.
igår slutade jag plugga när raz slutade & vi åkte ner till hamnen för att mata fåglarna. han var rädd för fåglarna så de blev att jag matade.




på två dagar har jag lyckats inhandla 3 par blommiga skor. jag är ju svag för blommigt, tantblommigt. men de är liksom jag.
igår svängde vi förbi min blivande bostad också, jag har kärat ner mig i en klädhängare som jag bara MÅSTE ha, ville se om den gick in på höjden. :)

jag vill inte


vill inte skriva om äckliga tentor i bloggen, de sprider absolut ingen glädje och väcker bara ångest hos dem studenter som är duktiga och pluggar. men mina dagar styrs av denna tenta. denna tenta är mitt liv. inte för att jag lägger ner hela min kropp och själ för att skriva en bra tenta, men för att den är de största vi haft i denna kurs. 7 frågor, jag har precis börjat på fråga 3. de är inlämning på måndag. alla som kan räkna ut 1+1 lär ju förstå att de blir en plugghelg för mig. och alla som känner mig kan räkna ut att jag inte kommer att sitta inne i helgen och se alla vänner hitta på roliga saker. nej nej nej, jag måste komma på ngt bra. som får tentan att bli klar snabbare, hmm.. sluta blogga. sluta fila naglar stup i kvarten, sluta springa på stan och shoppa, sluta ta sovmornar, SLUTA GÖRA ALLT UTOM ATT PLUGGA. självdiciplin = 0. jag äger ingen, går de att köpa lite självdiciplin ngnstans? KILL ME!




sorry


samma sak varje rolig helg.
måste plugga tenta så beskriver helgen lite kort. Fredag: middag hos raz föräldrar, sen mot surfers för att äta och mysa med vänner. Lördag: tog med grabbarna till stallet och dem var såå duktiga. alla tre! fik och mys i stallet sen snabbt som blixten hem för att fixa mig inför middagen med emmilie och två kompisar till henne. de blev konstfoto (läs: nakenfoto) till angelikas fotokurs, mkt alkohol, stört god mat, wii bowling och liten utgång. söndagen var ju våffeldagen, åt massa med våfflor, vilket syntes på vågen igår på gymmet.. BUU catarina :P whateva!

tja!


drive by



åh så lycklig!


2012-03-22
solen är underbar om dagarna. jag har läst ut en bok på EN DAG som skolan tvingade mig att läsa, första ggn i mitt liv de händer tror jag..
men iaf, jag är på gång & ska skänka min underbara fredag till plugg också för då kan jag gå ut på lördag & dansaaa med finaste emmilie.
igår blev de promenad längst strandpromenaden, 1 ½ timme var vi ute & knallade i solen. så vi ska köra en favorit i repris om en timme, ser fram emot de. har pluggat på förmiddagen & jag blir inte ett dugg klokare, snarare mer förvirrad, men va tusan gör de när man är omringad av fina människor och sol! :)
hej hopp!

sjukligt uttråkad tjej


träningsvärken väckte mig inatt och mina benmuskler skreeeek att de gjorde ont. var uppe vid sex och knallade runt i lägenheten för att checka läget att jag ens kunde gå. vilket jag såklart kunde.
nu är jag i stan hos en kompis & ska försöka få in en uppgift. sen återstår de bara en uppgift & en tenta kvar i denna kurs. hade även seminarie med läraren imorse, så nu är de bara att lägga i en hög växel så är kursen klar så jag kan komma hem och leka i påsk!
träning om en halvtimma med emmilie, får träna rygg och mage eftersom de är dem enda musklerna som inte är döda sen igår. OUT!




YÄÄ


jag tar igen helgens dåliga update! körde ett pass på gymmet, och de var GRYMT! core + 20 min löpband. nu blir de gravad lax med potatis och limesås. im on fire bitches ;)
blåser dock storm här på gland och de hände en liten olycka idag jag undviker att dela med mig av. ;)
ikväll är de fotbollsträning och sen hoppa i kojs för att invänta en bra tisdag!
saknar min blåa bil då min vita nästan blåser av vägen.. :) PAPPAAAA! ;) PUSS


juste jag var barnvakt i helgen också






detox dag 7 & måndag


måndag betyder nya tag & nya skoluppgifter. idag är de dags att ta tag i tentan som ska in i början på april. jag är förmodligen sist ut i klassen med att börja, men någon måste ju vara de också. så denna tenta ska bli min bästa vän de närmsta veckorna. 7 ASSSSSROLIGA FRÅGOR, 2000-2500 ord, 182 SIDIG BOK + 5 skolböcker. IM IN HEAVEN....
idag blire plugg & träning, jag har ju satt upp ett mål jag aldrig haft förut.. emmilie och jag ska gå ner X antal kilo. de ska bli intressant. :) hejhopp!


detox dag 4, 5 & 6


sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp i helgen.min helg började i torsdags då de blev middag hos raz kompis med lite vänner, skippade deras hockey tittande och drog till gymmet med emmilie, jag var som ett litet barn i en godisaffär som skulle pilla på allt och träna allt på samma gång så de blev inte så effektivt. men de blir så när man inte varit där på länge. rastade iaf benen 15 min på löpbandet.
fredagen blev de middag hos karl,bulgur och kyckling. igår hade vi en pysseldag, åkte till en strand och plockade stenar, köpte färg och limm och gjorde trädgårdstomtar i några timmar. riktigt mysigt att sitta i en snickebod med trädslöjdsbänkar som man hade i skolan & bara pyssla av sig lite. på kvällen gick vi ut (jag var nykter såklart) och var sjukt trött så jag körde hem lite folk och sen åkte vi själva hem och sov. idag har vi degat  hela dagen, åt våfflor hos rasmus föräldrar. kollade på the beach, nostalgi osv. nej nu orkar jag inte skriva mer.
veckan kommer att bestå av plugg & träning, de hoppas jag iaf! puss & gonatt!


detox dag 3


de är redan torsdag, dagarna bara flyger förbi! drack detox nr 3 imorse, känner mig redan piggare & gladare i och med att jag lagt om kosten, har dock ätit lite vit choklad och rödbetssallad men inte alls haft samma intag av socker som jag tidigare haft.   S K Ö N T!
inatt sov jag i endre, första dagen hemma på en vecka PLUS att jag inte använde nässpray & vaknade med halsont! jag kanske blir frisk till helgen! :)
våren är så fin & man blir så lycklig när de är varmt till och från. nej, hejdå!


datox dag 2


andra dagen är lungnare med smaken på morgonen iaf, men nu är de sötsuget som sliter mitt hjärta i bitar. fick iaf i mig lite vitchoklad igår från ginon. men idag är de NO NO NOOO på de. plugg hela dagen. blää!
inatt ska jag äntligen sova hemma i endre, skööööönt. ska tvätta och duscha 1000 ggr om! TJA!



detox dag 1 av 7!!!!!


tog kvällsbåten över igår, studierna tillät mig inte att mysa ngn vecka i nynäshamn. så kan de vara!
vaknade iaf med strålande humör & drack lite detox, fyfan va vidrig den första dagen på expressen är. är fan redo för fear factor efter dessa kurer :)
nu blir de klä på sig & gå till öster, måste besöka banken! därefter plugg till raz slutar, då blir de pytt i panna med ägg! :D Pusshej från ett soligt gotland!



söndagkväll i nynäshamn


helgen har varit fullspäckad & så jäkla bra. blev ungefär som planerat. har hunnit haft mys hos frugan, träffat elin med man & bowlat, loppis med liz & middag med en ny hemkommen pappa & eivor. skridskoåkning med raz & massa mys helt enkelt. det är sånna här helger jag tänker se tillbaka på när jag gräver mig ner i mina tentor.
raz sitter på båten hem till ön & jag har fått lite kvalitetstimmar med mig själv. fått lite plugg gjort inför imorgon & är redo för en dag i skolan.
dock så tänker jag stunta i min förkylning & hosta för nu har min kropp fått alldeles för många veckor på sig att bli frisk men inget hjälper. så imorgon tänker jag starta dagen med en promenad OM jag hittar mina hörlurar till mp3n. detox vecka är även planerad, dags att bli lite fräsch & pigg igen, passar perfekt till våren.
tänkte faktiskt stanna i nynäs några veckor men studierna tillät inte de, grupparbeten i veckan så jag fick lite förhinder. men de kommer fler möjligheter till de. godnatt alla goda människor!



trött kille efter en helg med mig :)

jag kan också vara en mjukis




citat från gubbens favorit artist


2012-03-09


veckan har försvunnit som smör i solen. men skönt är väll de, för i em ska jag & raz sätta oss på båten mot NYNÄSHAMN! kvällen ska spenderas med frugan på sandhamn, morgondagen uträtta lite ärenden i centrum, middagsmys och ev bowling med elin & calle. på söndag skridskor på fm med liz sen barnmys hos frugan. sen ska jag träffa min älskade pappa som kommer hem!!!!!! BRA HELG som de ser ut nu. skola på måndag sen blir de kvällsbåten hem.

pusshej från en glad tjej!


i ljusets hastighet


idag ska jag plugga bort tentan lika snabbt som ljusets hastighet, vilket lär inte gå så jätte bra. men värt ett försök. får nog uppdatera igen när jag är klar! till alla friends som läser så kan jag droppa att jag kommer hem på fredag-mån, myyyysa!
tja!




de går inte att sitta inne


tentan ska in imorgon senast 23:59, men de är ju omöjligt att sitta inne när de är såhär fint väder ute! sitter på högskolan max 2 timmar till sen bär de av ut & fiska torsk i de fina vädret. hoppas faktiskt på en fisk eller två idag, med tanke på att jag känner en familj som har katter som kan få äta upp dem. risken  för fisk är dock inte så stor eftersom jag sist ville äta kakor efter 3 minuters fiskning. önskar jag hade pappa och systers fisketålamod, de där har aldrig riktigt varit min grej, tålamod alltså...



SÅ passande låt till mina pluggstunder på kvällarna:
taylor swift - teardrops on my guitar

2012-03-05


snart kommer en kär vän & plockar upp mig för att åka in till stan & jag måste kila till banken. nytt band från sporthuset, så skönt när håret trasslar! PUSS


if i catch u!


så fina vänner, så fin rasmus, världens bästa ninni med barn & solen strålar. har inga invändningar på mitt gotländska liv!
mina älskade vänner som är bosatta på land har tagit ledigt en semestervecka för att spendera den på ön med mig, de lär bli kanoners i sommar!


dryga 120 minuter


dags att hämta pojken vid terminalen om ett par timmar, som jag ska pussas! ta igen 9 dagar nykära pussar. stackars pojke, hoppas han överlever..





i <3 visby


utgång igår, jag och emmilie fixade oss så fint hos henne efter en toppendag i solen. nya kläder & lockarna var på, carl och mackan kom förbi. sedan bar de av mot hp5, har inte satt min fot där sen sthlms veckan 2009. vi tog en drink och shottar, jag blev skrämd och vi drog oss mot surfers. träffade massa trevligt folk, tråk catarina pallar aldrig efterfester så de blev raka vägen i säng. idag mår man som man förtjänar men efter pizza och ett bad (emmilie den jäveln har badkar) lever man igen. nu blir de lite plugg sen hämta raz vid terminalen.
har tyvärr inga bilder från igårkväll, synd... för vi var hot as hell!


en enastående lördag


de blev inte så mkt "jävlar" igår, vi blev trötta när vi skulle göra oss iordning så vi mös tillsammans en stund och sen somnade. så gjort vi ngt bra av lördagen ist. vi inhandlade fiskespön och fiskade, åkte till högklint och myste och inhandlade dryck och mat till kvällen. nu är vi trötta och ska sova en stund. Pusshej!










förkylningen, nu jävlar


eftersom kurning som té och sömn & ta de lungt inte har fungerat så provar jag alkoholen ikväll..
tja!

första mars & allt var de innebar


planerad dag var 13:30-22 på lasarettet. fick åka helikopter för andra ggn inom ett år, tackar & bockar. och gotland är sååå fint från luften, häftigt att se muren & högklint från luften liksom. påväg hem blev jag stannad av farbror blå, han var inte så glad på mig, men dem var trevliga & snygga så de var de värt. nu måste jag sova! PUSSHEJ!



RSS 2.0