oh la la jag vill ha dig


så sjukt mkt sommarkänslor alltså, vädret är så underbart.
gymmet imorse. ngt segt efter kvällspromenaden igår. men visst fan gick de. promenad runt hamnen efteråt, stannade även till för en snabbfika i hamnen och matade fåglarna med min macka. precis ätit och nu är malin påväg ner för att leka lite på landet, ska bli mys! :) 





haha nynäs alltså?


mycket komiskt, hur kan de tänka sig att min statistik har höjts de senaste dagarna? är de för att folk vet att jag träffar någon som inte står med i bloggen? haha, jag gillar att folk tror så mycket, varje kommentar! :)
nej nu blir de promenad, var på gymmet imorse. skönaste träningsvärken någonsin - typ armhålan :) 
och once again... fick jag inte lämna blod, ska jag sluta bli förvånad eller?

Idag blir de fan inge pusshej!



lycka och ångest


sjuk känsla, är lyckligast i världen för att min kära syster snart landar i sverige igen. samtidigt som jag har lite ångest. men de behöver jag inte dela med mig av. 
Gymmet på fm idag, vader, triceps, bröst och biceps. haha härlig blandning. plus att vi körde ett litet corepass som jag tagit med mig från lumpen. 
tänkte åka in och möta syster men jag kanske inte får tag i henne, så då känns de lite dumt. 
stannar nog hemma & fixar till de här. sen blir de big brother och promenad.  igår kollade jag på true grip eller vad den heter, var helt okej. länge sen jag kollade på en film till klockan 4 och inte ens var trött efter. somnade gott när jag väl kröp ned under täcket. 



JA JUSTE!


nu blir de fixa lite stuff här hemma, sen ska jag knalla mot gymmet! :) 
På torsdag är de planerat att finaste malin kommer och hälsar på mig! 
nej over and out, orkar inte med de här..........



måndag


myst med linn & sara på stan, hem till mig för ännu mer mys. och nu efter big brother ska jag ta en timmes promenad precis som igår :) 
Pusshej!



glömde mina solglasses hos sara så jag köpte nya idag!



lördag kväll


de var mys hos lotta, bara de att jag inte fick av mig klänningen när jag kom hem! :) hahah
nu myser jagmed iza hos mig, sjukt trött men va tusan! 
har för en ggns skull sminkat underfransarna, känner mig som doris i torkel i knipa :) 
pusshej!








40 års kalas!


gym, present inhandlad & nu är jag klar inför mysmiddag & fira lotta!



VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR 2011


Haft två toppenveckor uppe i luleå, och trots att jag flertalet snubblat har jag kommit upp på benen igen. skön känsla! 
Igår kom jag hem för nio dagars permisson. gårdagen spenderades med de jag älskar mest. linn, en sväng till sara, hela vika gänget + magnus osv :) gilla gilla!  försökte ta igen big brother avsnitt igår när jag kom hem 03 någon gång, de gick sådär. jag somnade på datorn med alla lampor påslagna, oops :)
vaknade iaf sjukt glad och lyssnade lite petter & myste, drog mig till gymmet vid 11. mage & rygg, ska försöka trycka in ett konditionspass idag också, även fast jag är sjukt trött efter veckan som varit. 
nu blir de högmusik & massa mys här hemma, sen bär de av till lotta som fyller 40 :) världens bästa lotta!
Pusshej!





oh di la duuuuuu!


hej å hå, vaktveckan har aldrig gått så fort. men nu är de måndag & 5 dagar i skogen väntar. får dock ingen sömn idag då fystester under dagen väntar! men en viss prick sätter ett extra leende i mitt face just nu :)

PUSSHEJ!


nej jag tycker inte om detta alls!


någon gud där uppe, snälla hjälp mig att utrota (näst intill) samtliga själar (både män och kvinnor) på denna planet! är så sjukligt less på folks beteende, inte minst på folk som jag lever med!

A M E N!!


urscha


tycker inte om att jobba natt, när man väl äter känns de som morgon hela tiden så frukost är de ända jag äter vilket resulterar i lagom ont i magen. sen är jag så dålig på att sova en hel dag alltså dagtid.. blir så skum kombination.
men nu är denna vecka snart snart över. utbildning börjar på månag, blir att sova i skog i några dagar med och utan "tak" över huvudet. sen är jag ledig i nio dagar. hoppas på att dem dagarna kan innehålla feeeta träningspass eftersom de känns som de var år sen jag tränade ordentligt.

Pusshej!


hej å hå


nu är jag uppe i luleå igen, en vecka vakt sen utbildning fem dagar. förkylningen vägrar släppa och jag är nu inne på 3dje veckan som sjukling, ursch! igår badade vi isvak, gick över förväntan :)
kollade in mailen inatt och hade fått mail från tv4 som ska ha uttagning för gladiatorer utmanare eftersom de programmet ska börja igen. får nog inte ledigt, men de skulle vara kul att prova på testerna. :)

pusshej, nu ska jag snart hoppa i säng :) 


vädret är lika fint som du!


åh åh åh, nu struntar jag i förkylningen. är så less på att ligga inne och vara duktig en hel permission så blir de inte ens bättre. nej nu ska jag fika med iza och sen leka av mig med sofie! de är faktiskt riktigt sofie och catta väder. så många minnen med hästarna och allt. ursch så mysigt, olagligt mysigt! 
igår var jag hundvakt om jag inte sagt de. 

pusshej!

host host


nässpray och vatten är fortfarande ett måste här hemma och min förkylning verkar aldrig släppa. träningen lär ju vara i botten när jag väl ska försöka komam igång igen. men va tusan, de kanske man hinner ta igen på några månader! :) 
ska snart gå och möta linn i SNÖVÄDRET, jag gillar att de faktiskt händer ngt. jag ska bada isvak på månad i minusgrader så nynäshamn jag tycker ni ska stå ut lite slask! de finns då alltid dem som har de värre, även fast jag hatar att tänka så! :) 

pusshej!




världens sötaste "par" ahhahaha :)

supernöjd med kvällen


efter mkt om och men så följde älskade iza med mig till kyrkan och lyssnade på vår fina vän och hans kör! dem var superduktiga och de var klart över förväntan. :) två fjantar satt även på bakre raden och tröck, töntar!! :) 



nu blir de big brother & skicka massa seriösa sms, ursch gillas fast ogillas också!



toppen fast krasslig


dem senaste dagarna har spenderats med linn och så har jag lekt lite med sara, men när de var minns jag inte. whatever. igår så gjorde jag och linn lite bus, och idag så har jag bakat lite chokladbollar i hopp om att hon ska komma hit och mysa, eftersom token ska träna ikväll då vi egentligen skulle gå till pingstkyrkan tillsammans! min kramexpert sjunger ju! 
är fortfarande sjuk, så jag sover nästan dygnet runt, och de är ju lagom kul för älskade linn som jag sällskapas av! 

pusshej!



blir tokiiiiiiiiiiiig


jag är sjuk, alldeles för förkyld för mitt eget bästa. igår var de kalasande hos tamara då hon & linn fyllt år. kom hem vid 3 tiden (?), vaknade några minuter i ett idag. skööönt att sovit ut. men dagen spenderades lugn inomhus men efter några timmar fick jag spelet och i duschen innan jag drog på söndags middag hos bolle fick jag spelet. skrek till någon jay smith låt och började nästan klättra på väggarna.  jag är inte gjord för att vara instängd, alldeles sjuk. ursch. 
kom precis hem, ska krypa ner i sängen snart. 
får se vad morgondagen har att erbjuda. tar varje dag som den kommer just nu.
pusshej!



en mörkrädd jag sitter ensam i vardagsrummet, hur ofta händer de?



ändrade planer, oh ja!


schemaändring så jag är ledig till nästa söndag, kändes värt att åka hem och krya på sig. satans förkylning dödar mig nästan! 
mös med araS igår, nu ska jag fixa till lite här hemma sen plocka upp linn och så kanske de bär av upp till gnäggisarna! :) hejhopp!



saknar mina gnäggisar!

RSS 2.0