sisådär


kom precis hem från ett uruselt spinningpass, jag ville spy genom hela passet. men men, får kämpa hårdare nästa tisdag.
igår blev de bus med linn och johans c/o. sen sov jag hos johan med linus också, jag bara älskar denna människas typ "loft säng".
nu måste jag duscha innan fisungen linn kommer, de lär bli idol och en promenad. sweet ;) mihihi

over and out /luffar catta

förlovning, helt seriöst!!


jag orkar inte längre lägga ner energi på tankar & onödiga handlingar som ändå inte ger något reslutat. i över ett år har våran relation verkligen varit i botten & nu får de vara nog.  
hoppas att du lever mycket lyckligt då hans kärlek var ersättbar av "din dotter"..

No hay mal que por bien no venga






mohaha


hmmm.. verkar som att helt fel människa tagit åt sig av låt texten jag la ut i förra inlägget.
vissa tror verkligen för mkt.
låt mig citera en kär vän: "han är inte mer värd än en stövel full av skit!", mycket sant!


precis en sådan dag


planerna var att åka till haninge till alla östraungar, men så blev de inte riktigt.. tågen går inte och jag hinner inte både träna och tårtkalas. så idag prioriterade jag träningen. måste försöka mig på intervaller i backe.
idag är jag glad att jag somnade med ångest och att känslan är kvar nu på morgonen, det är då man får ut bäst reslutat av träningen.
vännerna ska ut ikväll men jag känner bara för att ta en längre kvällspromenad för att sedan svulla fruktsallad framför kenny starfighter.

I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
Someone's gotta go

And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
Started with a perfect kiss
Then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive

You know that I love you so
I love you enough to let you go



första och sista loppet i år


jag har legat på latsidan när de gäller lopp i år, så nu tog jag mig i kragen och på kul anmälde jag mig till tjur ruset! kan bli de värsta i mitt liv någonsin..
bilderna kanske beskriver hur mina 10km lär se ut!




en klok man sa till mig


"det måste vara skadligt att vara så glad som du är..."

kan de vara de?!?!?!
de måste vara all den linn-energin jag fått i mig de sista dagarna, jag tänker till och med på linn när jag sitter och svettas till döds på spinningpassen. sjukt! haha
igår lekte jag med linn i princip hela dagen, strosade runt i centrum på dagen. kollade sedan på idol med linn, jaqculine och iza. sedan bar de av till "träning".

nu är linn på språng, bäst jag gör mig iordning!



underbara höst!



jag gör inget speciellt sara ;)


detta inlägget skriver jag till sara för hon är så nyfiken.

måndag: gymmade själv, mötte upp elin och åt lunch på rotundan. vi hälsade även på dig och lilla magen med en bakelse i högsta hugg. kolla senare film hos elin och fredrik med KF. mohaha
tisdag: spinning och lek med kisse missen linn, vi kollade på idol och film hos johan med lite people. klippte även håret på lady calufsen.
onsdag: idag har jag varit med linn, besökt barackgymnasiet och sedan tränat lite grann med några mupps. nu får vi se hur kvällen slutar.

på lördag vill jag komma iväg till haninge och fira Jenny (igen), denna gång tårtkalas. men vi får se hur de blir med den saken.

FUCK U2 MF!




helgen har sprungit iväg


i lördags sov jag alltså borta, mycket skönt!
söndagen bara rann iväg, först spenderade jag en mysig fm hos jacqline sen bar de av mot jobbet. jobbade kväll så kom hem för sent för att hitta på ngt roligt.
veckan har inga planer förutom träning, bli frisk och klippa mig.

mina "just-nu" låtar:

Lenka - The show
Taylor Swift - You belong to me
Asha Ali - The Time Is Now



oh jävlar


igår lekte vi tre tjejer och en stund med några gubbar, mihi. sen vid 12 snåret bar de av hemmåt, och jag kunde inte sova. så med glädje (?) klev jag upp vid 5 tiden för att infinna mig på jobbet i tid. så min dag har gått fort men de är svårt att försöka hålla sig vaken till barnprogram, satan.
inatt blir de bortamatch. jacqline, jag & iza ska ha tjejmys hos jackie, med ansiktsmasker och sånt. mys mys!
efter jobbet idag somnade jag in och "missade" tvättstugan. jag får ta de i veckan, snark..

tjohoppla!



jag gillar er flickor små :)

wääähääää!!


vaknade kl 7 av ett samtal, alltid lika kul! (HM ...) i vilket fall var jag dunderflunder förkyld. tog denna underbara förmiddag och spenderade den genom att kasta in träningskläder och lite sånt i tvätten och sedan började jag röja lite i mitt rum. har kommit fram till att de aldrig kommer bli fint om jag inte köper lite nya möbler, sen fick jag ett presentkort på hemtex av farfar så jag ska nog köpa lite gardiner också. de blir nog bra (något år)...
nej nu ska jag inte sitta och ge bitter energi. min fortsättning på dagen ska bli toppen (jovisst!), jag ska träffa elin om typ en timma, då blir ner till stan och köpa en present till syster som lämnar landet imorgon (igen), denna gång mot Morgan som är hemma i Canada. HUM HUMM...

lördag & söndag = jobb (inte lydia) = :D


allt känns så... vitt


jag saknar att plugga, men inte att jobba. jag har blivit förkyld också, så träning och de hemliga projektet lär läggas på hyllan ett tag.
imorgon kommer jag ha satans träningsvärk i armar.
kvällens promenad var välbehöft.
nu blir de till att läsa ur min bok "rape, a love story", rekomenderas! 

hej!

 

befrielse


ingen anar hur skönt det är att kunna göra exakt vad man vill om dagarna. nu har jag gått i skolan konstant sedan i ettan/sexårs. och att nu äntligen inte behöva jobba, att bara kunna forma sina egna dagar hur man vill. jag längtar redan till pensionen, för de känns som jag är en pensionär just nu!
igår träffade jag mina sköna töser i centrum. elin, linn, iza och sen var linda med och fikade. 
sedan blev de spinning på g-o-t-w, riktigt skönt. kom ut lagom illamående efteråt, pga förkylningen. men jag ska fan på det igen på söndag. därefter blev de idol och läsa mig till sömns.
idag blir de blodbuss och fika hos farfar med syster. 

tjo hopp!

  

födelsedagsfirande


jag börjar där de började.
för ungefär en vecka sedan började mina vänner izabelle och jacqline att planera massa bus. vi kollade på lokal men insåg att de skulle spåra ur. de blev hos stefan istället!
12 september: lekte med elin lite på dagen, handlade lite i centrum sedan bar de av hem till henne, sen till mig. hos mig började vi fixa oss lite. min nyinköpta klänning satt bra, men tajt som f*n. sofie kom och vi öppnade första champagnen och körde botten upp. när alla var klara knallade vi iväg mot johan, fast jag kom inte längre än till mattan i hallen innan min klänning spricker. tjejerna fick gå till tessan och hämta tårta och säkerhetsnålar (tusen tack tessan!). vi körde en nödlösning på klänningen och fortsatte festa som om inget hänt.
hos johan hämtade vi linn, vår skjuts till stora vika stod utanför och väntade. efter ett kisstopp på vägen var vi äntligen framme.
iza och j hade kommit på några uppdrag under kvällen, först fick vi varsin present! efter lite känn och kläm sa jag bara: OH SHIT! vi fick varsin badmössa, mycket fina! dessa skulle bäras hela kvällen och om man tog av sig fick man straff..
andra champagnen öppnades, då jag trodde att korken skulle ha hål på stefans tak.
andra uppdraget: ett till paket, vi kunde liksom inte bli så mycket fulare, TRODDE VI JA! "happy birthday"-glajor till båda två, TACK! :)
nu var vi mycket fina och karatefyllan började träda i kraft.
strax innan 12 fick vi andra uppdraget som var en tävling mellan mig och stefan, vi öppnade paketen där de var små (vi kan kalla dem) partyglas. I & J blandade en grogg i glasen sen så var de bara att dricka så fort man bara kunde. stefan torska (jag tror han var för nykter), hans straff var att jag skulle blanda en ny grogg & efter den groggen blev de spya på altanen för hans del. HMM .. 
jag tror de var nu den tredje champagnen öppnades, den råkade öppnas öööver hela stefans köksgolv, anyway. 
de blev singstar, mycket skitsnack, en somnade (nästan brinnandes) osv osv.. 
13 september: tar upp telefonen ur fickan och ser ett sms från världens bästa linn: "Grattis <3" kl 00:00!! linn var alltså först med att säga det, hon struntade till och med att titta på vilda djur på vägen för min skull! ;) 
jag går in i vardagsrummet & skriker att alla är sämst då alla missat att klockan slagit tolv, IZA var den första att säga grattis muntligt.. resten (20 pers) var efter..
det hände mycket denna kväll, detta är vad jag delar med mig på bloggen..

OBESKRIVLIGT MYCKET TACK TILL IZA OCH JACQLINE!!



nils holger, vemfan är de liksom? :S



hmm hmmm


middag och middag, de blev en fin och användbar present och pizza på ph. men mysigt var det! sara och timmy åkte mot ljusne och just nu önskar jag de all lycka..
resten av kvällen har spenderats med iza och jacqline (iza är en galen bilförare ibland!) tar nog tillbaka de där med kyckling. ;)
imorgon ska jag ta en morgonpromenad, städa upp lite och sedan leka med elin. sedan bär de av, måste erkänna att jag är något nervös vad töserna hittat på.. hmm hmm..

nu så blir de läggdags.
imorgon är en ny dag, en jävligt spännande dag :)
puss gonatt!




utmattad catarina


sista dagen på jobbet imorgon, förhoppningsvis!!
idag har jag lekt med sara. är trött som satan. eller lekt och lekt, sovit och kolla unga mödrar ;)
imorgon ska jag och sara ha en liten middag eftersom hon åker bort över helgen :( BUHUUU
nu ska vi äta

tjohopp

idol & porr



leker med min kära veeen sara. har precis kollat klart idol, nu är de olles porr program ;)
igår joggade jag väldigt långsamt, men jag gjorde de.

tjolahopp
miljoner tack till iza och jack som sitter och fixar till på lördag, ni är verkligen toppen!

check


igårkväll bestämde jag för mitt att jag skulle röra på mig denna tisdag, antingen en morgonpromenad på minst en timma eller 40 min löp. och imorse kom jag verkligen inte upp i tid, så de får bli en liten springtur idag. skönt men tungt. bestämde mig även för att jag skulle laga mat, och de blev tacopaj med en fräsch sallad till, mumma!
ringde även pliktverket idag, fick reda på lite inside information..... n-a-j-s

nu ska jag plocka undan lite sen bär de av mot Aras Mörtsregal, en het jävel dedär.

mohaha

på något vänster...


ska denna jacka bli min innan första snön kommer, om jag så ska behöva öppna varenda spargrisjävel jag har!!



grrr...


en dag


arbete & iza blev de idag.
inte gjort något vettigt på träningsväg på alldeles för länge, ATTANS säger jag bara! men de kommer, de kommer.

hörs

jag mår så j*vla bra


med tanke på vissa omstädigheter kanske de är fräckt att säga att jag mår bra, men jag mår så jävla bra. har nog varit långt ifrån såhär lycklig på väldigt lång tid. för de första har jag massa underbara vänner som underlättar varje dag så sjukt mycket. för de andra har jag världens bästa pappa, som underlättar varje steg jag tar just nu.
anyway, arbete i veckan. sen blir de lite födelsedagsfirande i helgen. så mitt liv slutar nog här och börjar på fredag/lördag igen!

detta kommer inte bli en kall höst.


lördagsbus


kom precis hem från en grym kväll med tjejerna, nyktert såklart! :) (seriöst!!). först sjöng vi singstar och hade tacomys hos mig, sen bar de av mot dansgolvet.

thanks all GOOD babes!


fredagsmys


just nu är mitt vardagsrum fullt av söta tjejer och snacks. vi sitter och glor på en riktig, riktig, RIKTIG tjejfilm. går undan en stund och skriver i bloggen, filmen handlar om massa shoppande passar perfekt då jag och jacquline ska in till stan imorgon och bränna pengar.
sorry syster för jag inte kunde komma på middagen, hör av mig imorgon!
hoppas pappa har de toppen i tyskland med alla motorcyklar, du passar in och trivs säkert toppen med gubbarna ;) 

hörs senare! 

 

torsdag kväll


för de första måste jag skriva att min kompis linn är den sötaste vännen någonsin. för de andra måste jag skriva att min pappa är världens bästa pappa som hjälper mig i alla situationer, jag älskar dig pappa! vad skulle jag göra utan dig?
dagen har bestått av arbete och fika med iza och hennes syster natalie, mycket mysigt!
över till vad jag gör nu. känner mig något osocial när bloggar samtidigt som jag umgås med vääärldens sexigaste kisse katt. min mysvän må jag säga. vi ligger och kollar csi miami, mycket mysigt i detta höst-rusk-väder :)
nu ska jag mysa vidare.

klart slut. (sett för mkt medicinman)
-brightstar till MS Mary. ;)





bad uppdatering


illa illa.
orkar inte skriva. ska kolla medicinmannen. foten mår sådär. kändes som vanligt igår och idag har jag ont igen, speciellt upp mot vristen. tänker skita i sjukan, ingen idé.
lekt med sara, linn och iza idag, sånt som gör livet underbart :)
tänker mycket på dalarna just nu, har bara lust att åka upp och vara. men de får vänta. men jag ska dit, jag bara ska det!!
over and out!


RSS 2.0