Elmia 2009


06:30 blev de upplockning av en glad men något trött catarina. När bilen anlände hade vi tre sköna prickar i, andreas, sofie och daniel. sen bar de av mot jönköping. Efter hög musik och lite bilåk var vi framme vi färjan där de blev en bensträckare och byte av chaffis, nu var de nämligen min tur. Körde ner till elmia men ett fåtal stopp på vägen. väl framme blev de knuffa lite bil, men de gick bra. trots att en p-värd sagt att vi kunde ta den berömda "vip parkeringen" fick vi en fin p-bot på 300kr, (som vi senare fick igen)! sedan bar de av in på mässan, många fina bilar. men var mest där för andreas skull. för att ersätta en sällskapsdel efter alla tävlingar han har varit med och stöttat mej. efter någon/några timmar vart jag och sofie lite trötta och gick och slummra till i bilen. vi vaknade efter någon timma och gick in och kikade på lite fler bilar, kan egentligen inte förstå att andreas kommer ha finare bil än en likadan som stog där. kul att han är så duktig och fixar! :)
sen blev de mer vila när killarna börja bli trötta. återförenades med den andra bilen vi åkt ner med och lite andra bilar. mat och vila blev de ett tag. men sen blev de lite race (x2) och andra racet åkte andreas mot en annan ford fiesta och de var väll inte så oväntat att han skulle piska den andra, trots den dåliga starten :)
när vi sett nog med race bar de av hemmåt, nu var de sofies tur att köra. Börjar att köra åt rätt håll men efter 10 mil hade alla somnat och sofie behövde luft, toalett och något att dricka. vi vaknade till men när sofie kom in igen la sig alla till rätta och ägget sofie kör ut på motorvägen TILLBAKA TILL JÖNKÖPING! men ingen märker ngt förns andreas öppnar munnen och utbrister att hon kör åt fel håll! så sofie har alltså kört från jönköping och tio mil mot hem och sen tillbaka till jönköping! JAHA! då var de bara att börja om igen :P
Annars gick redan snabbt och smärtfritt hem. kom hem vid 5 tiden, vaknade vid 12. nu är andreas påväg. jag ska bjuda på klyftpotatis och hamburgare. sen bär de av upp till stallet för en uteritt med madde!

glad påsk alla (utom sofie) ;D

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahah ! Galet skönt gjort :D

2009-04-14 @ 23:09:39
URL: http://dox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0