klassfest jan 2012


ikväll vaknas de klassfest med knytkalas. första groggen kommer bli seg idag med tanke på min "all in"-kväll igår med emmilie! de blir nog bra, vill bara skratta, ha sjukt kul & dansa. visby verkar toppen, saknar de som dem andra städerna jag bott i inte har.





puss!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Tjaaaa! Hur trivs du på ön kära vän? Hoppas att du har det grymt bra och träffar en massa härliga människor! Jag kommer och hälsar på dig någon helg då det passar! Pusssss =)

2012-01-29 @ 13:15:16
Postat av: catarina

Hej min fina konstapel! :)

jag trivs super än så länge, va lite tveksam & nere i början pga att jag bor så "långt" från visby (10 min med bil), men de löste sig. sa upp lägenheten efter 4 dagar & har nu hittat nytt litet crib i visby.

ja du måste hälsa på oss, jag & emmelie pratade om dig i fredags! Hoppas att allt är fint med dig! PUSS

2012-01-31 @ 14:20:06
URL: http://goforwhatyouknowisright.blogg.se/
Postat av: Andrea

Haha har du redan sagt upp lägenheten, det gick fort! Hur hittade du den nya lyan i Visby då? Klart jag kommer och hälsar på mina fina tjejer! Vad sa ni för nåt om mig då? ;^) Kraaaam

2012-02-01 @ 19:58:41
Postat av: catarina

ja, men de kändes liksom inte rätt & de är ju tre månader uppsägning så de var lika bra att säga upp den direkt! en kille i min klass, hans frus kusiner har ett gårshus på sin tomt (ser typ ut som en lekstuga) ;)

mins inte riktigt, vi partade ju. men att du skulle komma över & att du och emmilie hade kul när du var här sist typ! Puss

2012-02-02 @ 12:37:18
URL: http://goforwhatyouknowisright.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0